77.914 medlemmar 1.539 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Middag...
Blogg
Stockholm 17/10
SLM-Stockholm
Gaymap
Stockholm 17/10
Secret Garden
Gaymap
Stockholm 17/10
Sidetrack
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
With Angel
Är en glad och mogen kille på 25 ♡ öppen för frågor så Zkriv ^^) finns på fb (Ian lumi Angel Durge) ♡ om ni vågar kika in :p
Kille, 26, Göteborg
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 4501

Hösten är snart ikapp oss och ännu en <3

iandurge  (uppdaterad av iandurge)

Hösten är snart ikapp oss och ännu en sommar, fast en väldigt varm och svettig sommar är förbi oss.. Många dagar på altanen har det varit och man har blivit gyllenbrun ;)

Men jag längta till Hösten då man liksom får klä sig i lite varmare kläder och se löven på träden bli färgstarka som en Pride flaggan =D

Man kan exempelvis klä sig i lite mer färgstarka kläder faktiskt och matcha med en snygg halsduk ^^

Men när hösten börjar så skall även jag börja på nya skolan och jag skall vara som starkast, som starkast då efter en ledig sommar med mycket träning =D

Hösten för mig att tänka på livets cirkel liksom, hur allt vissnar och dör ut för att pånyttfödas <3

Denna hösten tänker jag i alla fall göra till den bästa någonsin!! Låt hösten kommer och tagga inför de för nu är vi nog iaf lite trötta på sommaren :P

Låt regent komma, vi kanske inte kan styra alla stormar men vi kan iaf välja hur vi hanterar dom <3

Här kommer bli höst bilder och annat random pics på mig! kramish!!

Taggar: Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé withangel Hösten är snart ikapp oss och ännu en

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Hjälmared Nästa mål!

iandurge  (uppdaterad av iandurge)
Hjälmared Nästa mål!

Sååå otroligt kul att jag kommit in på hälsocoachutbildning!
 Just nu denna sommaren 2018 har jag lite sommarledighet fram till min utbilding börjar i slutat av augusti, kommer läsa en hälsocoachutbildning på en närliggande folkhögskola, utbildning är ett år och man blir bland annat massör. kostrådgivare och personlig tränare :) jag lever hälsosamt och älskar träning och kost, har tidigare även jobbat på ett spa så har lite skönhet lära i generna med ;D
Mina intressen klaffar så bra med utbildningen och jag vill inspirera motivera och ge allt jag kan för att bli en bra hälsocoach! ;)
Planerna i sommar är först att nu snart klippa till en snygg frisyr och sen bara kötta på gymmet!!
Träning é livet <3

Taggar: Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé withangel Hjälmared Nästa mål!

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Lite Serietips!

iandurge
Heej
Lite Serietips!
Under sommaren eller vintern eller varför inte under hösten eller våren kanske man sådär vill glömma sin vardag lite och sätta sig in i en film äventyr och då har jag 5 heta tips på mina favoritserier som jag älskar.
På första plats har vi Star Trek: Voyager (TV Series 1995–2001)
Detta är ett rymdäventyr av guds norde!
På andra plats har vi Buffy the Vampire Slayer (TV Series 1996–2003)
En traditionell vampyr historia om kärlek och allt annat därtill!
På tredje plats kommer den magiska berättelse Once Upon a Time (TV Series 2011–2018)
På fjärde plats har vi Legend of the Seeker (TV Series 2008–2010)
Detta är ett pirrade äventyr om rättvisa!
Sist men inte minst har vi Touched by an Angel (TV Series 1994–2003
Dessa änglar på jorden är helt fantastiska!

Taggar: Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé withangel Lite Serietips!

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Dreams <3

iandurge
Vad är en dröm, varför drömmer vi om just det vi drömmer om, går det att styra våra drömmar, drömmer alla olika varelser och hur många olika drömmar har producerats genom tiderna från och sen urminnes tider.
Finns det en övermänsklig kraft som bestämmer vad vi skall drömma om varje natt? Någon typ av dröm gud?
Av drömmar kan vi få idéer, inspiration, kraft samt bearbetning och hopp, ja drömmar kan ge oss så mycket. Men varifrån kommer världens drömmar?
Det sägs att för i tiden drömde vi i svartvitt och nu för tiden i färg, det tyder på att något har utvecklats och gått framåt, som teknik evolutionen, all teknik började i svartvitt och har idag blivit färger. Kommer drömmar enbart inifrån oss själva eller kommer dom utifrån oss själva?
Fortsätt drömma!! <3

Taggar: drömmar Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé withangel Dreams

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Min tro - En del av energiboken

iandurge

Min tro - En del av energiboken

 Är det viktigt att tro, vad betyder en tro och vad är en tro? Vi alla kanske har lite olika tro så när det gäller saker och ting men speciellt det jag vill ta upp är det som vi tror på händer efter döden.

Jag har trott på lite allt möjligt mellan himmel och jord när det gäller vad som händer efter döden, men efter min psykos 2013 och mina röster i huvudet som viskar och pratar med mig, och rösterna som är en del av min diagnos som är schizofren, och jag nästan bestämt mig för vad jag tror på, och vad jag tror på tänker jag sammanfatta här och nu.

Jag tror på någon slags av återfödelse när det gäller människo och alla djur / ja när det gäller allt liv, jag tror på någon slags själavandring eller reinkarnation och någon typ av tidsupprepelse, att universum håller på att expanderas ut eller in och det påverkar tiden.

Jag tror definitivt på väktare och jag tror definitivt på andra människoliknande varelser på andra planeter, liv i universum finns garanterat. Människor föds till människor och exempelvis våra kära husdjur som hundar föds till hundar osv. När det gäller läge stående djurt som maskar så, så blandas gamla själar med nya i en klump massa och liksom delas ut i en blanding, om ni förstår vad jag menar. Dom återföds inte på samma sätt som oss lite intelligentare varelser.

 När det gäller människor så tror jag att vi föds “nära” och med det så menar jag att i ditt förra liv kunde sin mamma kanske varit din tidigare granne eller din syster kunde varit in tidigare kompis osv. Vi liksom föds nära där vi varit innan både relationer och plats budet.

med “väktare” så tror jag på högre varelser, högre stående, tidigare människor kanske som har levt sen urminnes tider liksom som är väktare och håller koll på våran själavandring och ibland kan viska till oss eller ge oss tankar i situationer när vi behöver det, typ som änglar ungefär. döden är ett olöst mysterium, en stor gåta men jag tror inte på något mellanläge liksom. Efter döden så tror jag inte på andar eller spöken eller sånt. Utan jag tror på att vi återföds ganska så direkt.

 

 

Taggar: Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé withangel Min tro - En del av energiboken

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Ett litet födelsedags blogginlägg!

iandurge  (uppdaterad av iandurge)

Ett litet födelsedags blogginlägg!

 Just nu sitter jag i en bekväm go solstol på altanen och dricker ett glas champagne, det är faktiskt så att jag fyller 26 år idag och detta har vi firat med smörgåstårta och vanlig prinsesstårta i förmiddags.

Under denna veckan har jag varit lite sjuk, sammanfattningsvis lite hostig och förkyld. Men mår mycket bättre idag och imorgon måndag är det en ny vecka och då skall jag återgå till sista veckan av praktiken, då jag läser en kurs inom handel och försäljning via komvux i Göteborg så har jag varit ute på Edels i Angered och gjort min butiks praktik hos dom.

Annars om dagarna så försöker jag hinna med att träna på Genki så mycket jag hinner och mitt mål med all min träning just nu är att försöka gå ner lite i vikten och nå min målvikt på cirka 80kg.

I höst är det lite ovisst vad jag skall ta mig till, jag har sökt in under hälsacouch programmet på hjälmareds folkhögskola i Alingsås eller strax utanför Alingsås och hoppas att jag kommer in där och läser till personlig tränare, massör och kostrådgivare, om jag kommer in på hjälmared folkhögskola så kommer jag bo på internatet och det kommer bli super roligt asså!

Skulle jag inte kommer in på hälsocoachutbildningen så kommer jag försöka hitta nått butiksjobb runt om i närheten där jag bor, eller i Göteborg.

Jag kommer nog också få skräddarsy lite då jag inte har möjligheten riktigt ännu efter psykosen att jobba 100%.

 Jag kan tillägga att jag var på sån där urvals intervju på hjälmareds folkhögskola och det kändes faktiskt väldigt bra så håll tummarna för mig!

Nu skall jag dricka lite mer champagne och njuta av det svala vädret och ikväll blir det födelsedags bingolotto med familjen hehe, =)

Jag får även inte glömma att gratta min kära mamma med, det råkar ju vara morsdag på min födelsedag ju xD

Puss och kramish på er!


Taggar: Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé withangel

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Naturens kraft runt omkring oss

iandurge  (uppdaterad av iandurge)

Hej!

Jo, jag tänkte bara få uttrycka mig lite i skrift tecken och beskriva för dig vad som egentligen föregår runt omkring dig medans du lever ditt njutbara liv. Det jag menar är att naturen kämpar ju med att hålla sig vid liv hela tiden. Inte för att jag skall förstora eller förminska saker i skala men fick eller kom på en tanke idag menas jag satt i solen på altanen och åt en glass, så medans jag satt där fick jag se en humla i ett spindelnät som var död och hur en stor lite läskig svart spindel satt ovanpå humlan och åt det. Det är ju lite naturen lag, dom kan ju inte gärna gå på ICA och handla mat, så dom äter varandra, alltså dom små kött ärterna.

I hundarnas vattenskål kämpar det ofta flugor som håller på att drunkna, liv som slocknar och inte minns alla myrorna som dör myrr långsamt och plågsamt. Så medans jag satt där och åt min glass på altanen så kämpade alla små djur med sitt, och detta i sig är ju faktiskt rätt eller riktigt fantastiskt.

När det gäller människor har vi varit jägare och överlever på kött i miljoner år, alltså 99.9% av var livstid. Men det är först nu när tekniken går framåt som vi väljer en annan slivsstild då ADHD som har varit en superkraft inte är det längre, och allt mer går ut på att sitta framför datorburken och klicka hem likes på fb exempelvis, i stället för att den starka jägaren överlever, överlever alla människor istället, för vi har olika yrkeskategorier som vi specialiserar oss igenom livet.

Vad kommer hända vid nästa period då när djuren har anpassat sig så pass att dom jagar oss, jag menar när alla spindlar eller insekter överlever och inte bara jägaren utav dom, då dom har anpassat sig versalt liksom så även spindlarna kan gå och handla i sina affärer liksom bildligt talat och människan kommer kanske då att vara överflödig och har spelar ut sin roll.

Kommer människan när detta händer flytta ifrån jorden då eller kommer vi vara utdöda?

 

 

 

Taggar: Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé withangel Naturens kraft runt omkring oss hela tiden

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Mello topp 5 i rankad ordning 2018!!

iandurge

 

Mina topp 5 i rankad ordning!! :)

<333

1, Jessica Andersson (Party Voice)

https://www.youtube.com/watch?v=k2LWN0nfSNE

 

2, Mariette (For You)

https://www.youtube.com/watch?v=JCKb_gIBzKg

 

3, Felix Sandman (Every Single Day)

https://www.youtube.com/watch?v=NbOdarG9jo4

 

4, Benjamin Ingrosso (Dance You Off)

https://www.youtube.com/watch?v=I70hzgo7oaQ

 

5, Samir & Viktor (Shuffla)

https://www.youtube.com/watch?v=9RJvQ8fZFp4

 

Hejsan! Snart e det dags för globen och här kommer

mina topp 5 i rankad ordning ;)

Men Jessica Andersson hoppas jag vinner allt, hon är sexig, grym, bäst och bäst i test <3
Kram / Pözz

Taggar: Ian Durgé mello Ian Lumi Angel Durgé withangel Melodifestivalen 2018 Mello topp 5 i rankad ordning 2018!!

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Boken om mitt liv!

iandurge  (uppdaterad av iandurge)

Hejsan alla snyggingar i stugorna där!

 

 Jo jag har fått för mig att skriva en bok om mitt liv, jag tycker faktiskt detta är en bra idé då jag har gått igenom en hel del saker som jag vill få ur mig och liksom skriva om som kanske kunna hjälpa andra!

Om man skall ta det lite från början så har jag läst på olika gymnasium för jag tyckte inte riktigt jag passade in någonstans, plus jag har haft en hel del pauser från skolan då jag istället för lektion hade praktik.

 

jag har även bytt namn när jag var 18 år och precis innan jag var 18 år började jag aktivt på gym jag gick ner ca 22 kg i vikt och blev en helt ny människa.

 

när jag var 18 år fick jag en depression och kunde inte längre liksom hålla inom mig att jag var gay. jag kallar det än idag för min hbtq depression, då jag fick gå på olika mottagning och prata samt att jag fick antidepressiva mediciner.

 

lite senare i mitt liv tog jag studenten 2013 och skulle samma år flyttade hemifrån till stensunds folkhögskola och väl där fick ha en psykos och konstiga tankar som senare ledde till diagnosen schizofreni.

 idag mår jag bra men har liksom lust att skriva av mig om min resa.

 

så jag kommer fortsätta skriva på min bok som jag har kommit en hel del på. och så får vi se vad som händer med den framöver :)

 

Taggar: Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé withangel

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Mitt liv just nu, Psykos, 2014, Framtid

iandurge  (uppdaterad av iandurge)

Ja om man skulle sammanfatta lite vad som händer runt omkring mig just nu så skulle väl jag säga att jag är väldigt glad och positivt inriktad liksom med mycket framför mig :)

 Har sökt nya utbildningar och om det går vägen så kommer jag jobba kvar på Kurorten i december och förhoppningsvis läsa en handel och försäljning flex utbildning i som startar i början av januari och som fortlöper i sex månader.

Och efter det kommer jag söka till hjälmareds folkhögskola som bara ligger 30 minuter med bil från mig, och där kommer jag söka utbildningen till hälsocoach, den utbildningen ligger på ett år och förhoppningsvis kommer någon av utbildningarna leda till ett jobb framöver :D

Annars om dagarna så umgås jag fortfarande mycket med vänner och tränar en hel del på mitt lokala gym Genki.

Ser mycket fram emot att liksom börja utbilda mig igen och satsa på min dröm om ett aktivt och smart yrkesliv inom hälsosektorn.

Vad jag liksom vill uppnå är att vara den bästa versionen av mig själv som jag kan vara och liksom bli självförsörjande med inkomst, och när när jag ha blivit det blev jag ut och resa med vänner och upptäcka nya unika platser och så =D

 

Men just 2014 minns jag tillbaka på som ett väldigt skrämmande år, detta för att jag hade precis i slutet av 2013 fått min psykos och blivit inlagd på en psykiatrisk avdelning på vuxenavdelningen. Så 2014 när jag kom hem hade jag mycket av tankar kvar i huvudet även om medicinen hade börjat hjälpa och jag gick successivt under det året upp 30kg vilket jag inte var glad över alls. men jag var liksom hjärnuttmatad och väldigt trött hela tiden samt som jag hade en specifik medicin som gjorde att man eller i alla fall jag gick upp i vikt, detta var en av biverkningarna som man kunde drabbas av. När jag gick upp så mycket i vikt gjorde ju det inte lättare för mig liksom med tankar och demonerna i huvudet.

 

Men sån tur var kom jag in på air (Arbetsinriktad rehabilitering)2015 och mitt psykosteam samt doktor och alla runt om mig framförallt mina föräldra har verkligen varit änglar på jorden för mig under perioder av mörker i mitt liv.

 

AIR har på riktigt hjälp mig med flerfaldiga saker där ibland gjort mig mer självsäker, utåtriktad och målmedveten.

 Jag kommer till air, osäker på mig själv, året är 2015 och jag hade 2013 insjuknat och fått en psykos vilket hade lett till mycket konstiga tankar och diagnosen schizofreni, och en helt annan livsstil än var jag tidigare haft.

Jag fick min psykos när jag studerade på Stensunds Folkhögskola i Trosa under Hälsocoachutbildningen. Två år senare var det dags för AIR, arbetsinriktad rehabilitering och jag blev mottagen med öppna armar. I början av 2015 ingick jag i en matlagningsgrupp här på AIR för att dom skulle se lite hur jag jag var och hur fungerade i grupp och sånt liksom. Jag var säkert med i den gruppen som var en gång i veckan mellan 10 till 12 tillfällen.

Efter det var det dags att delta i en annan resursgrupp som heter NECT - en metod för att handskas med självstigma, denna kursen var en gång i veckan i tjugo tillfällen och den var nyckfull lärande och rolig att gå och läsa. Även mot slutet 2015 via AIR fick jag chansen att hoppa på en utbildning på Komvux som heter Fotografisk bild i rehabiliteringssyfte och som en dagsaktivitet att komma upp, ut och göra något.

2016 via AIR fick jag praktik på ett gym som heter Sats, mina intressen kringkretsar rund hälsa bättre mående och bland annat hudvårdsprodukter. Jag hade tidigare än gång redan haft praktik på ett gym men då var jag lite yngre och denna gången fick jag större ansvar samt förmånen att växa in i rollen och bli en delaktig person under och i gym rörelsen och själva driften av gymmet.  Min praktik på Sats varade i cirkus 6 månader. När jag kände mig färdig på sats men ännu inte redo för en större utbildning eller riktigt jobb fick jag chansen att 2017 söker praktik på ett spa eller en kurort via AIR.

 Så i början av 2017 fick jag ny praktik på lilla kurorten i centrala göteborg där uppdraget var att medverka i driften och sitta i reception. jag är kvar på lilla kurorten än idag och har lärt mig jättemycket.

Tack vare AIR som verkligen har varit änglar på jorden för mig har jag fått tillbaka hoppet och styrkan att i Januari hoppa på en Handel och Försäljning flex utbildning, den ligger på 6 månader och efter det är planen att läsa på hjälmareds folkhögskola under hälsocoach, och ta mina certifikat.


Taggar: Ian Durgé Ian Lumi Angel Durgé Mitt liv just nu, Psykos, 2014, Framtid withangel

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl