84.996 medlemmar 3.281 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Norrlänning..
Blogg
Stockholm 20/10
Secret Garden
Gaymap
Stockholm 20/10
Urban Deli Sveavä…
Gaymap
Stockholm 20/10
LIQ Stockholm
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
WinterHeart
Allmänt tramsig och självgod bögblogg. Här skrivs inte ett enda vettigt ord.

Självdistans är för övrigt ett bra ord att känna till. Jag bara säger.
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 628

Hundar och kossor

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
I fredags var det after work och jag fascineras över hur långa våra after worker alltid blir. I fredags gick vi från jobbet vid 16 och jag var hemma efter kl. 23. Det var alltså en sju timmars after work. Som för övrigt kändes som två timmar.
Plötsligt kom det in en kvinna med en labrador och satte sig bredvid oss. Hunden hoppade glatt upp på stolen och satt där sen hela kvällen. Det var hur sött som helst.
Jag inte bara älskar hundar, jag tokälskar just labradorer. Jag har ju haft en i min ungdom. Så efter att hunden kommit in på puben, så var jag fullständigt ointresserad av att prata med mina kollegor. Istället pratade jag med hunden.


Dock var inte hunden speciellt intresserad av att prata med mig.
Efter ett antal öl och whiskey på puben så blev det fylle-pizza på Vapiano. Som är ett relativt snyggt ställe med påfallande snygg (och ung) personal.
Vi blev visade till bordet av en riktigt het kille. Han var så där jobbigt snygg att man inte kan koncentrera sig. Man vet inte riktigt var man ska kolla. Det värsta var att han plötsligt började prata med mig. Det var bara vanliga frågor som om vi varit där tidigare och om vi fick vänta länge på bordet, etc. Det var helt enkelt ett professionellt kallprat från hans sida. Problemet är att kallprat sannerligen inte är min starka sida.
Jag vet inte vad som hände, men jag blev nervös av att han var så snygg och jag visste riktigt inte vad jag skulle säga. Plötsligt hör jag mig själv börja prata om koutsläpp. Så här i efterhand kan jag omöjligen förstå hur jag kom in på det ämnet. Men jag berättade att jag väldigt gärna skulle vilja se ett koutsläpp och hur jag tycker att kossor är så fulsöta. Jag berättade att jag förstår kossornas glädje när dom äntligen blir utsläppta på våren. Jag berättade att ifall jag var en kossa, då skulle jag också bli glad av att bli utsläppt. Jag berättade att helst av allt skulle jag vilja vara en mörkgrå kossa, för jag gillar den färgen, men den finns kanske inga gråa kossor. Det fanns liksom inget stopp på mitt pratande om kossor.
Och när man väl börjat prata om kossor och koutsläpp, då går det liksom inte att styra tillbaka ämnet till något normalt. Så jag bara fortsatte att prata om koutsläppet och kossor. Stället är rätt stort, så den där promenaden till bordet pågick i all evighet. Det kändes som det iallafall. Så vi bara gick och gick. Jag pratade om koutsläpp och den snygga killen sa inte så mycket.
Sedan äntligen, kom vi fram till bordet. Jag kände inte bara en lättnad över att vi äntligen var framme, jag kände en jävla stor lättnad över att mina kollegor inte hade hört detta samtal. Dom hade gått bakom oss och flamsat högljutt över något. Så där som bara tjejer kan.
Men den snygga killen hade onekligen hört mig prata om koutsläpp. Med tanke på den höga ålder jag uppnått, skulle man kunna tro att jag lärt mig att bete mig som folk. Men så är det alltså inte. Och nu kan jag aldrig mer gå dit igen.Taggar: Trams

Kommentarer (4)  
Digga (8 medl.)  
 Anmäl