84.258 medlemmar 1.947 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Vikken morgon...
Blogg
Malmö 21/11
Bee kök & bar
Gaymap
Göteborg 21/11
Haket Pub
Gaymap
Stockholm 21/11
Café Golden Ladie…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
WinterHeart
Allmänt tramsig och självgod bögblogg. Här skrivs inte ett enda vettigt ord.

Självdistans är för övrigt ett bra ord att känna till. Jag bara säger.
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 628

Hotell i Göteborg

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
Min chef har kommit fram till att jag är så pass urbota inkompetent att jag omedelbart behöver gå på utbildning. Därför har hon skickat mig (och några av mina älskade kollegor) på kurs i Göteborg. Och då får man bo på hotell. Vilket är trevligt.
Jag kan konstatera att utsikten från hotellrummet skulle kunna vara helt underbar, om det inte vore för att Göteborg är världens gråaste stad.


I eftermiddags satt jag i sängen och bögsurfade lite på QX. Då plötsligt gick TV:n igång och gick allmänt bananas. I något som påminde om en tvåfärgad Commodore 64-grafik fick jag ett meddelande från hotellreceptionen om att jag hade en påse att hämta.
Jag kände att detta var ett jävla konstigt meddelande. Varför i hela världen skulle jag ha en påse att hämta i receptionen? Min första tanke var att jag har tappat något? Och om så, har jag tappat något pinsamt? Jag började omedelbart att fundera på vad för pinsamma saker jag hade haft med mig till hotellet. Samtidigt som jag gjorde detta, så gick jag ner till receptionen.
Recpetionisten var allmänt uppjagad och berättade att någon varit här och sagt att det var väldigt viktigt att jag skulle få detta. Jag svarade henne "Öööhhhh jaha".


Sen gav hon mig en påse med två riktigt snygga blåa anteckningsblock som jag skulle ha till min kurs. Jag såg ut som ett ufo och fattade ingenting. Men sen förstod jag.
Det var så klart Christian. Och det känns faktiskt skönt att veta, att det iallafall finns någon som alltid tycker om mig.

Taggar: Allmänt bögeri Självgodhet

Kommentarer (3)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl