77.915 medlemmar 1.668 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Middag...
Blogg
Degerfors 17/10
THE CLOSET
Gaymap
Stockholm 17/10
Maskeradaffären
Gaymap
Stockholm 17/10
SLM-Stockholm
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
WinterHeart
Allmänt tramsig och självgod bögblogg. Här skrivs inte ett enda vettigt ord.

Självdistans är för övrigt ett bra ord att känna till. Jag bara säger.
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 628

Må bästa pojke vinna

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
Jaha, min fjoll-tradition av att se finalen av melodifestivalen på plats håller i sig även detta år. Detta är elfte året i rad. Huruvida jag ska skämmas eller vara stolt över detta är oklart.
Men dit ska jag. Och vi ska ha det kul.


YOHIO ser för övrigt ut som en av mina absoluta favorit-datorspelskaraktärer någonsin (Cloud i Final Fantasy VII). Gud vad jag var besatt av det spelet när jag var ung.
Och av den anledningen får YOHIO minst 20 röster av mig ikväll. Det är bara så det är.Taggar: Allmänt bögeri

Kommentarer (3)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl  

Bästa platserna

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
I tisdags var jag och en kollega på VM-kvalmatchen mellan Sverige - Kazakstan. Matchen var inte fantastisk, men våra platser var det. Jag vill hävda att vi hade bästa platserna av alla 20 000 åskådare.
Vi satt så nära planen att Zlatans svett stänkte upp på oss. Hur coolt som helst.

Efter att nyligen ha sett Lady Gaga i Köpenhamn (inte helt lika bra platser).

Och dessuttom ha fyllebögat på Wonk förra helgen. Så var det väldigt välkommet med en aktivitet som inte var så där obevekligt bögig.

Balans är vackert. Jag bara säger.


Taggar: Allmänt bögeri Självgodhet

Kommentarer (0)  
Digga (10 medl.)  
 Anmäl  

Pride 2012

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
Min regnbågsflagga.


Johans utsikt.


Min alkoholranson. Två liter vodka till fyra nätter. Det blir alltså en halvliter per förfest. Man kan så klart aldrig veta, men enligt min fylle-erfarenhet bör det räcka.


Min nya frisyr.


Johans kylskåp. Förutom två burkar majs, enbart alkohol. Man skulle kunna tro att han laddat för festande, men inte alls. Så här ser Johans kylskåp alltid ut.

Nu ska här tokbögfestas i fyra nätter!Taggar: Allmänt bögeri

Kommentarer (1)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl  

Homoveckan i Göteborg

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
Trots stadens alla brister var min vecka i Göteborg alldeles underbar. Jag såg Madonna. Jag träffade kompisar, ex-kollegor och hönor. Jag drack alkohol. Jag såg en bögfilm. Jag shoppade.Det började med en roadtrip från Malmö till Göteborg. Jag blev upplockad av en stilig ung kompis och hans nya Volvo. Vi lyssnade på musik och snackade skit om socialister större delen av resan. Och så njöt jag av hur vackert Sverige faktiskt är.Som om Madonna inte var bögigt nog så såg jag bögfilmen Weekend tillsammans med Christian och Sebastian. Sällskapet var förmodligen bögigare än filmen. HÖHÖ.
Filmen var för övrigt riktigt bra. Det var på någotvis befriande att se en bögfilm som inte handlade om AIDS, komma ut eller homofobi. Istället handlade den bara om kärlek, visserligen omständig kärlek, men ändå bara kärlek. Väldigt sevärd.
Och viktigast av allt. Jag träffade några hönor. Det är ju ändå Göteborg och då får man faktiskt umgås med diverse djur. Det fanns något väldigt rogivande i deras gemensamma kacklande.
Jag blev väldigt sugen på att skaffa mig ett par hönor. Dom skulle kunna springa runt i min lägenhet och kackla lite. Hur mysigt som helst.

Taggar: Allmänt bögeri

Kommentarer (1)  
Digga (7 medl.)  
 Anmäl  

Söt liten bollpojke

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
Kvällens match blev aldrig riktigt spännande, men det fanns andra saker som var intresanta. Till exempel när Tysklands förbundskapten "busar" med en söt liten bollpojke.

Jag älskar hur bollpojken först ser livrädd ut en sekund, för att sedan skina upp som en sol när han förstår vad som har hänt. Därefter ser han så ohämmat glad ut resten av klippet. Och allas vår Arne Hegerfors kommenterar allt. Ett oslagbart klipp.
(Och här skulle jag kunna dra ett "roligt" skämt om att jag också vill "busa" med bollpojken. Men lämpligt nog så lyckas jag avhålla mig från det)


Taggar: Allmänt bögeri

Kommentarer (0)  
Digga (7 medl.)  
 Anmäl  

Skit

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
Jaha. Här vaknar jag fridfullt upp på morgonen och ser fram emot en allmänt givande och harmonisk dag. Jag är på ett strålande humör, jag är ett med omvärlden och lyckan flödar genom min själ. Detta kommer att bli en bra dag. Det känner jag på mig. Jag drar bort gardinerna och möts av detta! WTF!!!!

Någon har bajsat världens största fågelskit på min fönsterruta. Förmodligen en fågel. Jag svor högljutt och uttalade en förbannelse över alla fåglar. Må dom alla brinna i helvetet. Det måste ha varit en jävla stor fågel som B52-style-bombat mitt fönster med skit. Jag blev omedelbart rosenrasande.

Där och då bestämde jag mig. Jag tänker under inga som helst omständigheter tvätta det där jävla fönstret. Det är inte jag som har skitat ner det och jag tänker således inte tvätta det. Ibland måste man ta principiella ställningar här i livet. Och detta är ett av dessa tillfällen. Fåglarna från helvetet har (för övrigt helt oprovocerat) startat ett krig mot mig. Men jag tänker inte ge mig. Istället drog jag tillbaka gardinen. Den dagen jag flyttar ut härifrån, så kommer skitet sitta kvar på fönsterrutan.

Taggar: Allmänt gnäll

Kommentarer (1)  
Digga (5 medl.)  
 Anmäl  

Snygg fransk homoerotik

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
Jag har hittat min favorit inför morgondagen. Frankrikes bidrag! Och allt handlar om den vansinnigt snygga homoerotiska videon. Huruvida sångerskan kan sjunga live har jag ingen aning om. Och huruvida homoerotiken är med på scenen imorgon har jag inte heller någon aning om.
Men det spelar ingen roll. Har man en musikvideo med modellsnygga män i uniform, då har man min Eurovision-röst. Jag är inte svårare än så.

Modellsnygga män i uniform stryker kläder. Det är vackert på flera olika plan.

Det enda som kan slå modellsnygga män i uniform är modellsnygga män i underkläder.


Och så lite homo-gasmask-hångel på det!


Taggar: Allmänt bögeri

Kommentarer (4)  
Digga (8 medl.)  
 Anmäl  

Hundar och kossor

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
I fredags var det after work och jag fascineras över hur långa våra after worker alltid blir. I fredags gick vi från jobbet vid 16 och jag var hemma efter kl. 23. Det var alltså en sju timmars after work. Som för övrigt kändes som två timmar.
Plötsligt kom det in en kvinna med en labrador och satte sig bredvid oss. Hunden hoppade glatt upp på stolen och satt där sen hela kvällen. Det var hur sött som helst.
Jag inte bara älskar hundar, jag tokälskar just labradorer. Jag har ju haft en i min ungdom. Så efter att hunden kommit in på puben, så var jag fullständigt ointresserad av att prata med mina kollegor. Istället pratade jag med hunden.


Dock var inte hunden speciellt intresserad av att prata med mig.
Efter ett antal öl och whiskey på puben så blev det fylle-pizza på Vapiano. Som är ett relativt snyggt ställe med påfallande snygg (och ung) personal.
Vi blev visade till bordet av en riktigt het kille. Han var så där jobbigt snygg att man inte kan koncentrera sig. Man vet inte riktigt var man ska kolla. Det värsta var att han plötsligt började prata med mig. Det var bara vanliga frågor som om vi varit där tidigare och om vi fick vänta länge på bordet, etc. Det var helt enkelt ett professionellt kallprat från hans sida. Problemet är att kallprat sannerligen inte är min starka sida.
Jag vet inte vad som hände, men jag blev nervös av att han var så snygg och jag visste riktigt inte vad jag skulle säga. Plötsligt hör jag mig själv börja prata om koutsläpp. Så här i efterhand kan jag omöjligen förstå hur jag kom in på det ämnet. Men jag berättade att jag väldigt gärna skulle vilja se ett koutsläpp och hur jag tycker att kossor är så fulsöta. Jag berättade att jag förstår kossornas glädje när dom äntligen blir utsläppta på våren. Jag berättade att ifall jag var en kossa, då skulle jag också bli glad av att bli utsläppt. Jag berättade att helst av allt skulle jag vilja vara en mörkgrå kossa, för jag gillar den färgen, men den finns kanske inga gråa kossor. Det fanns liksom inget stopp på mitt pratande om kossor.
Och när man väl börjat prata om kossor och koutsläpp, då går det liksom inte att styra tillbaka ämnet till något normalt. Så jag bara fortsatte att prata om koutsläppet och kossor. Stället är rätt stort, så den där promenaden till bordet pågick i all evighet. Det kändes som det iallafall. Så vi bara gick och gick. Jag pratade om koutsläpp och den snygga killen sa inte så mycket.
Sedan äntligen, kom vi fram till bordet. Jag kände inte bara en lättnad över att vi äntligen var framme, jag kände en jävla stor lättnad över att mina kollegor inte hade hört detta samtal. Dom hade gått bakom oss och flamsat högljutt över något. Så där som bara tjejer kan.
Men den snygga killen hade onekligen hört mig prata om koutsläpp. Med tanke på den höga ålder jag uppnått, skulle man kunna tro att jag lärt mig att bete mig som folk. Men så är det alltså inte. Och nu kan jag aldrig mer gå dit igen.Taggar: Trams

Kommentarer (4)  
Digga (8 medl.)  
 Anmäl  

Stockholmsäventyr

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
Det var inte Stockholms vackraste hotellrum jag fick. Detta stod klart samma sekund som jag öppnade dörren. Röd heltäckningsmatta á la finlandsfärja och en tjock-tv från 1983.


Badkaret är av storleken "halv dvärg". Vilket är väldigt praktiskt ifall jag inatt raggar upp en dvärg och vill tvätta halva honom.
Förresten. Ifall jag raggar upp en dvärg inatt och känner att jag vill tvätta halva honom. Då uppstår frågan om jag ska tvätta överkroppen eller underkroppen på honom. Och jag vet faktiskt inte vad jag väljer.I badrummet hänger denna telefon. Och jag kan omöjligt förstå varför man behöver en telefon inne i badrummet. För övrigt placerade ungefär 50cm från toalettstolen. Varför då?
Är det meningen att jag ska sitta och bajsa högljutt samtidigt som jag ringer ner till receptionen och beställer roomservice? Eller är tanken att jag ska sitta och bajsa högljutt samtidigt som jag ringer jobbrelaterade samtal?Jag kan inte förstå varför jag valde detta hotell. Hur tänkte jag? Men nåväl, hotellet är väldigt centralt och det är jobbet som betalar. Så jag kanske borde sluta gnälla och gå och lägga mig istället. Sängarna ser iallafall sköna ut.Taggar: Trams Allmänt gnäll

Kommentarer (2)  
Digga (7 medl.)  
 Anmäl  

En fantastiskt osocial påsk

WinterHeart  (uppdaterad av WinterHeart)
För att visa respekt för Jesus lidande, död och uppståndelse så fullständigt vägrade jag att träffa några människor denna påsk.  Borträknat diverse kassapersonal på Kjell & Co, Media Markt, Elgiganten och ICA så har jag inte träffat eller pratat med någon (irl) denna påskhelg. Allt för Jesus skull!

Okej, det handlar så klart om ett datorspel. Det alldeles underbara spelet Skyrim. Efter det inköpet drabbades jag av en total ovilja att umgås med människor. Vilket enligt rådande normer är konstigt. Jag löste problemet genom att jag intalade mig själv att jag gjorde det för Jesus skull. Vilket har fungerat väldigt bra.

Jag var oroad över att min laptop inte skulle klara av det relativt krävande spelet. Och jag funderade därför länge på om jag verkligen skulle köpa spelet. Kan man inte spela på bästa grafiken, så känns det ju ganska meningslöst.
Men mitt grafikkort klarar sig alldeles utmärkt. Även på högsta grafikinställningen flyter det öppna vackra landskapet på. Jag kan glatt konstatera att jag köpte en bra laptop förra året.Jag har totalt försvunnit in i Skyrims vackra värld där jag slagits mot drakar, sökt efter försvunna magiska föremål och räddat kvinnor. Allt det där som egentligen är mycket viktigare än allt i den riktiga världen.


Jag har suttit vaken om nätterna och helt tappat uppfattningen om tiden. Det är både skönt och skrämmande när man inte vet vilken dag det är. Jag ska nog vara tacksam över att jag fick ett sms av en kollega tidigare idag som ville träffas "på vår sista lediga dag". Jag fick en mindre chock, för jag trodde faktiskt att det var söndag idag och att jag var ledig imorgon. Därmed hade jag kunnat tokspela en dag till. Men så var det alltså inte.
Jag vägrade så klart att träffa henne, jag menar jag hade ju fullt upp med mitt datorspel.


Hade jag varit student nu så hade jag varit "sjuk" imorgon och tyvärr inte kunnat gå på föreläsningen eller seminariet. Men jag är inte student längre och jag tror någonstans att det är sunt för mig med en arbetsdag imorgon.
Men det har varit en underbar påsk. En osocial och datorspelsnördig påsk. Men framför allt underbar. Vilket jag kan tacka Jesus för.


Taggar: Trams

Kommentarer (5)  
Digga (6 medl.)  
 Anmäl