77.914 medlemmar 1.601 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Middag...
Blogg
Malmö 17/10
Bee kök & bar
Gaymap
Göteborg 17/10
Haket Pub
Gaymap
Stockholm 17/10
Maskeradaffären
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Skriver lite när jag har något spännande att berätta eller bara är uttråkad :--) blir väl mest sexsnack hehu
Tjej, 25, Gotland
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 5251

dör ju rip mig

Pyttelitenminikjol
Det är så fittigt jävla horkukkallt och jag dör fastän jag har ton me kläder på mig. Åskar och blixtrar ute och låter som att åskan slår ner utanför huset hela tiden. Just när jag skriver detta börjar det dock dö ut så lite glad blir man ju :---)
Idag har jag fantiserat om en moppe. skulle ju va så himla spännande att kuna åka omkring på lite äventyr. Men jag tvivlar på att jag nånsin i mitt liv kommer ha pengar till en. Menmen.
Depression är inte kul alls. Min sexlust är nästan börta och det irriterar mig. Fast är väl bara vänta ut det.
Idag mår jag bättre än på länge, psykiskt iallafall. Fysiskt är jag kalastrött i huvudet pga vädret, och trots att jag fått i mig 3 kaffekoppar, två avokado&rödbets&körvmackor, 2 bullar och lite godis är jag ÄNDÅ TRÖTTTTTTTTTTTTTT fan
jag vill slänga alla mina kläder och köpa nya. riktigt varför vet jag inte. Lite självhat på ingång har jag känt. Fast jag har ju fanimig 40medlemar i min lilla fanclub här på qx så allt för ful kan jag ju inte va :-------------)
Näemen jag önskar att jag brydde mig mer om vad främlingar på internet tyckte om mig, så kunde jag sluta klanka ner på mig själv o gotta mig med att det finns folk som tycker jag är fin ändå. men det viktigaste är ju vad man själva tycker, och just nu tycker jag att jag är fet och ful och äcklig. Mina ögon kliar idag också för ingen orsak så det bidrar på något konstigt sätt till självhatet. ????
hjärnan mejkar ingen sens när det gäller hat.
Tur för livet dock att jag har världens finaste och bästaste pojkvän som skapar ofantlig lycka inom mig. Ju mer jag hör och läser om andras förhållanden ju nöjdare blir jag över mitt eget. Tycker så synd om folk som är tillsammans med folk dom inte tyckerom. Eller nä tycker inte synd om dom, hoppas dom är olyckliga i all evighet för att dom väljer att inte göra slut med varann.:---)
Jag önskar dock av hela mitt hjärta att alla flugor från världen utrotas helst inom 5 minuter. sen önskar jag mig lite underhållning också.
men först ska jag gå och hugga mig ved så man kan unna sig en dusch ikväll.
Här är en bild på jordens undergång puss och kjamizar

Taggar: personligt sex samhälle mat & recept foto & konst

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl