87.319 medlemmar 3.596 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
General
Onsdag
Blogg
Stockholm 26/7
After goes Sercre…
Gaymap
Stockholm 26/7
Posithiva Gruppen
Gaymap
Stockholm 26/7
Nytorget 6
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Mitt Liv
Singel Kattägare som inte tar skit från någon.

I have the Pussy, so I make the rules!
SO TRUE!!!
Tjej, 38, Malmö
 
Tillgänglig (Betalar räkningar ;()
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Widgets
Statistik
Blog id: 5203

Mina Älskade Transsystrar!

Ceylon

Jag är uppvuxen hos min halvsyster.

En syster som alltid sagt jag var hämtad på Sri-Lanka.

Men ända sedan jag var barn fanns det en känslomässig barriär mellan oss. Hon är född i Danmark och Jag i Tyskland. Jag misstänker stark att vår gemensamma pappa av någon anledning gjort henne lottlös.

 

Jag har nu kommit till den punkt i livet då jag vill få bli JAG.

Hur jag ska börja vet jag inte, men ett DNA test är nog på sin plats. Frågan är bara vart jag väder mig för att få hjälp och stöd rent lagligt.

 

Jag förstår de som lever dubbelliv, du vet vem du är och vill vara men kan inte tillåta dig själv att bli den person eftersom omvärlden inte skulle acceptera det.

 

När jag fyller 40 ska detta vara klart.

Taggar: personligt samhälle hälsa & träning familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Övergrepp i mitt namn.

Ceylon
Genom större delen av högstadiet trodde jag att den jag som min "bästis" verkligen var det. Men jag hade fel. Hon hatade mig för vad hennes släkting gjorde mot henne för att han inte kom åt mig.
Han tvingade henne lyssna på när han sa mitt namn och hur skönt han tyckte jag var.
Allt började  när jag började 7:an och en av tjejerna konfronterar mig med att jag skulle låtta hennes bror vara i fred. För hon var trött på att höra Carro hit, Carro dit, Carro fram och Carro tillbaka.
När jag sa till henne att jag inte var intresserad av honom tog hon det som om jag var flata.
Efter det blev vi ganska bra vänner. Men så hände något, jag minns inte exakt vad men jag blev rasande på hennes bror talade om för honom att han skulle ge fan i sin syster och komma till mig om det var något han ville.
En natt bad han henne kalla honom för ett namn, ett namn hon aldrig hade hört förr och när hon kallade honom det så tappade han ståndet direkt tydlingen.
Han förklarade vem denna person var och då förstod hon att mitt ointresse för killar låg i min lojalitet till den nämda killen.
Nu visste hon att jag inte var flata, att jag totalt ointresserad av dem runt mig.
När hon några år efter dessa händelser berättar detta för mig så berättar hon även att killarna vände sig efter mig i korridorerna, något jag inte var medveten om och faktiskt totalt ointresserad av att uppfatta.

Taggar: personligt sex familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Sexuell utpressning med mig som vapen!

Ceylon
Att använda mig som ett reskap för att få utlopp för sina egna sexuella fantiaier är enormt kränkande i alla fall för mig.
För några veckor sedan fick jag kontkat med en man som frågade om jag var intresserad av en 3kant med han och en manlig bekant till honom. Jag tackade jag tack till den inbjudan. Idag är det något jag djupt ångrar.
När jag och denna man kom upp till den bekante mannen så var det stortsätt bara pang på. Mannen som föreslog att jag skulle komma med, mer eller mindre tvingade den andra att suga kuk. Dessutom ville mannen som blev avsugen även bli tagen analt. Men det fanns ett litet men... Om mannen inte sög av dena andra mannen och tog honom analt så skulle han inte få smaka min på mig.
Mannen vi var hos kom för tidigt och han som skulle bli tagen analt blev skitsur.
Jag känner mig äcklad att man kan pressa någon till en sexuell handling med mig som vapen.
Det har slagit mig att jag borde anmäla detta, även om mannen i fråga inte vill. Men att inte på något sätt gå vidare med detta och pröva det rättsligt känns nog som en ännu större kränkning mot mig.

Taggar: personligt sex

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Jag väntar, Men klockan tickar!!!

Ceylon
Jag har mindre än 18 måndaer kvar tills jag fyller 40. Ärligt talat så... hatar jag tanken.
Okej, att fylla 40 är inte en stor grej om det inte vore för att jag står kvar på samma ruta som när jag var 25. Det enda som är annerlunda är nog bara bostaden.
Jag vill ha ut mer av livet än vad jag fått. Jag vill träffa den stora kärleken, men utan att kolla på klockan. Men innan jag kommer dit så måste jag hitta vad NI mina beundrare ser i mig.
Jag vill bli kär, uppöver öronen förälskad och känna att denna person vill jag inte missa en minut med. Men för att nå dit måste jag trivas med mig själv så jag kan ge allt, hela mig!
Jag vill inget hellre än att få kärlek och ge kärlek, få älska och bli älskad.
Rom byggdes inte på en dag, hoppas det tog mer är 40 år.

Taggar: personligt dejting familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Svek Jag?

Ceylon
Idag var jag och min honkatt hos verinären, hennes analsäckar var i behov av tömning men innan de tömmdes så var ju vetrinären tvungen att undersöka henne.
Jag höll fast henne medan vetrinern var och rota där bak på henne.
Jag har haft henne sedan Decmber 2012, när jag tog hand om henne hade hon blivit lämnad av sin förra ägare när denna flyttade, så hennes förtroende till människor var inte så stort.
Med åren har hon blivit enormt tillgiven och bara älskar att ligga hos mig i sängen, visst gillar hon bli klappad men hon säger ifrån när hon söker beröring.
Idag (igår) bröt jag ett löfte jag har givit henne, att aldrig göra något mot hennes vilja, att inte såra henne, men framför allt att visa hon kan lita på mig.
Hon har varit hemma nu i 12 timmar och tittar inte på mig när kallar på henne.
Att jag nu i 10 dagar 2 gånger om dagen ska ge henne antibiotika är ett måste, men FY FAN vad jag gör det mot min vilja. Jag hoppas bara hon hinner glömma tills det är frukost och första dosen ska ges.
Hur lätt skulle jag ha förlåtit ett sådant löfte? 1991 lovade en person att aldrig svika mig, att alltid finnas där för mig. Han svek, något jag inte förlåtit honom för än idag.
Förhoppningsvis så behöver jag inte starta om från ruta 1 och bygga upp hennes självförtroende igen.

Taggar: personligt familjeliv djur & natur

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Redo att dejta!

Ceylon
Jag börjar bli redo för lite seriös dejting. Får se vad som finns därute för mig ;)
Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Inte konstigt man blir flata!!!

Ceylon  (uppdaterad av Ceylon)
Att säga nej till en mans sexinviter är inte okej, speciellt inte om man gillar att visa upp sig.
Mitt val att visa upp mig ska inte tas som en allämn inbjdan på något sätt. Tvärtom, Jag visar nog er man vad NI aldrig kan få!
Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl  

Flaggad i Norge

Ceylon  (uppdaterad av Ceylon)
Jag är flaggad av norska myndigheter för något jag inte gjort. Jag förlorade mitt pass men anmälde det inte snabbt nog. En bekant till mig drog nytta av detta och skaffade en identitet i mitt namn.
Exakt vad hon gjort i mitt namn vet jag inte, men gränspolisen visar inte ett väldigt stort intresse för ens person såvida inte något grovt brott begåtts.
Åker jag till Norge för att anmäla denna identitet som stulen riskerar jag att anhållas för hennes brott, även om det bara är undertiden man utreder min identitet. Vad händer om man inte får tag på den här kvinnan? Är det då jag som får sitta av hennes straff. Jag åker ju trotts allt till Norge med kännedom att brott begåts.
Svenska polisen kan inte göra mkt eftersom brottet skedde i Norge. Så vad gör jag?

Taggar: personligt samhälle

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Blind!

Ceylon
Jag har en kompis som aldirg lindar in sina åsikter i något så att det sk alåta bättre! Tvärtom Hon lät mig veta vad som väntar mig... Hon
- Ceylon, det heter inte "Förlora synen" det heter "Blid" Ceylon BLIND. Det kommer du att bli.
Jag hade ingen anning om att det fanns så mycket tårar.

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Ytligt!?!

Ceylon
Oj! Är det något jag kan vara är nog ytlig. Inte för att jag vill utan för att slippa gå på djupet. Men jag fick en realitycheck igår när jag var hos optilkern för att skaffa solgalsögon med styrka för att slippa visa att jag skelar, medan jag väntar på tid hos specialist.
Jag är opererad 2 ggr tididagre. senas som 6 åring 1985. Enligt optikern är jag inte garanterad operation, eftersom min det kan finnas ärrbildningar från tidigare ingrepp. Men det värsta av allt var nog att få reda på att jag bara har 40% syn på höger öga och 55% på vänster. Jag är medveten om att jag sett sämre och sämre men inte att det var så dåligt.
Men ska man se det från den positiva sidan... Operaras jag inte kan ingen hindra mig ifrån att gå i solglasögon året om. För det är vad jag kommer att göra.
Så hur mycket borde jag bry mig om mina E-kupor, när min syn är nu är en del av mitt vardagsproblem? Jag borde nog prioritera om mina vissa saker i mitt liv. Min Häsla är en av dem.
Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl