84.296 medlemmar 3.368 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Vikken morgon...
Blogg
Stockholm 20/11
Urban Deli Sveavä…
Gaymap
Stockholm 20/11
Hjärtat på Torget
Gaymap
Stockholm 20/11
Secret Garden
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
SWEDISH DYKE VIBES
SWEDISH DYKE VIBES
The new successfull dj-duo Swedish Dyke Vibes has played at the finest venus in Sweden and are booked in a fast range world wide.
www.facebook.com/swedishdykevibes
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 2888

Stureplansgruppen stolt huvudsponsor av

Katja  (uppdaterad av Katja)
Upplevelsekoncernen Stureplansgruppen ingår ett samarbete med HBTQ-festivalen som äger rum den 30 maj-3 juni i Göteborg.
HBTQ-festivalen grundades 2007 i Göteborg och är en unik kulturfestival som lyfter upp normkritik och HBTQ-personers livssituation i en konst- och kulturkontext. Festivalens syfte är att synliggöra en mångfald av uttryck genom att samordna och arrangera konst och kultur av högsta kvalitet och genom detta uppmuntra till ett öppet och tolerant samhällsklimat i Göteborg och Västra Sverige. Inför årets upplaga går nu Stureplansgruppen in som stolt huvudsponsor för festivalen. 

– Vi är givetvis jätteglada över att en så stor och viktig aktör som Stureplansgruppen går in som huvudsponsor till HBTQ-festivalen. Vi har gemensamma mål om mångfald, om lika rättigheter och mot diskriminering. Ska vi lyckas förändra negativa attityder, motarbeta rasism och homofobi så behöver vi nå många fler, därför är detta samarbete oerhört värdefullt, säger Tasso Stafilidis, verksamhetschef för HBTQ-festivalen. 

HBTQ-festivalen äger rum den 30 maj-3 juni i Göteborg. Besök hbtqfestivalen.se för mer information.
På årets program står bland annat seminarier, workshops, debatter, föreläsningar, utställningar med mera, som naturligtvis avslutas med en sprudlande parad som avgår från Avenyn klockan 15.00 den 3 juni. På kvällen väntar sedan den officiella avslutningsfesten på Push som liksom förra året arrangeras av Club X:s egna Gunn Lundemo och Katja Gustafsson, årets festfixare på QX-galan 2012. 

Rainbow ticket till Summerburst

Tillsammans med Summerburst erbjuder HBTQ-festivalen en så kallad Regnbågsbiljett, ett tvådagars festivalpass till den elektroniska musikfestivalen. Med biljetten stödjer man inte bara HBTQ-festivalen med summan för biljettpriset utan den ger även fritt inträde till Rainbow Party den 1 juni på Gothia Rainbow Towers.

Taggar: aktuellt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl