79.507 medlemmar 1.721 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Knockad av skönh…
Blogg
Ooh aah, just…
Konst?
Blogg
Ooh aah, just…
Fick ett sms....
Blogg
Stockholm 18/7
Mälarpaviljongen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
ADON
ADON
A Very Gay Experience
When Being Str8
Simply Isn't Enough

ADON largest gayblog
in Scandinavia

ADON homepage @
www.adon.live
(Everything is in English)

AUTHOR & BLOGGER

Mr Leather Malmö
2014 och 2015

Finest Awards nominated
blogger 2014

MAN

[email protected]

Instagram:
@blog.adon

//ADON

~ ~ ~

[email protected]

Fotograf till huvudet: Andreas Paulsson
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Övriga bloggar
Övriga sidor
Widgets
Statistik
Blog id: 4261

Alla inlägg från 9 Augusti


Woof Woof - Stark som en OXE!

Adon  (uppdaterad av Adon)
WOOF! WOOF!
Är nu på mitt favoritgym
TMS The Motion Studio Health Club!
Det är nu första gången på 1,5 veckor som jag svettas satan på ett gym. Det har blivit några yogapass och lite sit ups och armhävningar i Spanien. Men för någon som tränar regelbundet är jag fullkomligt svältfödd. Fördelen med längre träningsavbrott som är nyttiga 3-4 gånger om året är at du känner dig stark som en oxe första träningspasset efter!
Nu har jag semester och jag har mer än hälften kvar av den. Självklart blev det onyttig mat och alkohol i Spanien. Det blir mer av alkohol och onyttig mat även i framtiden. Men balans är viktigt för mig och sunda vanor lika så. Därför är det träning och nyttig kosthållning med sparsamt drickande som gäller för det mesta.
Rotfrukter, råris och quinoa innehåller långsamma kolhydrater och till det äter jag gärna fet fisk, fisk, räkor, bläckfisk, muslor, övrig seafood eller fågel. Inga gräddiga såser för min del. Men oljebasserad sås blir toppen till. Om man nu måste ha en sås. Jag tränar på TMS (The Motion Studion Health Club) i Malmö city. Där finns personlig tränare, kiropraktor, sjukgymnaster, massörer och läkare. TMS (The Motion Studio) erbjuder även gratis barnpassning och är en fullfjädrar friskvårdsanläggning.
Själv är jag gruppinstruktör på TMS och du kan köra cykelklaser och Body Balance med mig till hösten.
*

Taggar: hälsa & träning #selfies Adon berättar

Kommentarer (0)  
Digga (10 medl.)  
 Anmäl  

Högsäsong för könssjukdomar

Adon  (uppdaterad av Adon)
Jag har precis kollat färdigt en film och ska nu till gymmet. Mitt under pågående film var jag tvungen att pausa för att nödrunka! Jag har ju inte kunnat tajja på två dar, så slet tag i kuken före filmen och en gång mitt under. Nu ska jag till gymmet! Träningsabstinensen kom redan under spanienresan och nu ÄNTLIGEN ska jag få träna! Wow vad jag har längtat. Det är högsäsong (stavas det så?) för könssjukdomar och jag måste även bok tid åt kuken för en titt under lupp och lampa. Givetvis kollar jag allt! Vanligen testar jag mig på Checkpoint Skåne där du är anonym och tar snabbtest för HIV och syfilis. Men eftersom jag behöver kolla hela systemet för möggel och termiter blir det Centrum för sexuell hälsa denna gång. Jag har inga besvär men har hoppat i mossan och lekt i hallonsnåren och testar mig regelbundet.
Men först, gymmet! Skrattar

Taggar: hälsa & träning #selfies Adon berättar

Kommentarer (0)  
Digga (9 medl.)  
 Anmäl  

R*nka - Tvätta - Slappa!

Adon  (uppdaterad av Adon)
Nu blir det runka, tvätta och slappa!
Det här med semester tar på krafterna! Spanien har varit fantastiskt och nu dagarna efter hemkomst har jag haft familj på besök. Tanken var att jag nu på fredag ska åka till London och hälsa på vänner. Men då min vän åkt på en kraftig influensa så ställer jag in londonresan. Jag måste medge att det närstan är skönt! Jag är helt slut och längtar til gymmet som fan! Nu blir det några sköna slapparedagar med gym och vänner på hemmafronten. Runka ska jag göra så fort jag postat detta inlägg! Jag har inte kunnat runka på flera dagar eftersom jag inte varit ensam. Nu jävlar ska jag spruta!!! Senare kansek även ett parknyp eller en porrklubbssprut?!
*

Taggar: humor #selfies Adon berättar

Kommentarer (0)  
Digga (7 medl.)  
 Anmäl