79.507 medlemmar 1.734 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Knockad av skönh…
Blogg
Ooh aah, just…
Konst?
Blogg
Ooh aah, just…
Fick ett sms....
Blogg
Stockholm 18/7
Maskeradaffären
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
ADON
ADON
A Very Gay Experience
When Being Str8
Simply Isn't Enough

ADON largest gayblog
in Scandinavia

ADON homepage @
www.adon.live
(Everything is in English)

AUTHOR & BLOGGER

Mr Leather Malmö
2014 och 2015

Finest Awards nominated
blogger 2014

MAN

[email protected]

Instagram:
@blog.adon

//ADON

~ ~ ~

[email protected]

Fotograf till huvudet: Andreas Paulsson
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Övriga bloggar
Övriga sidor
Widgets
Statistik
Blog id: 4261

Alla inlägg från 1 Augusti


tältet står - Flagan är i topp

Adon  (uppdaterad av Adon)
Vid det här laget har stormen mojnat och havet lagt sig. Siesta i Spanien är obligatoriskt och att vakna med ribba står på menyn. Även om draken flygit in i sin kula kan man ana hettan och när jag tar bilden pulserar det fortfarande skönt i staken. Nu är det dag för utgång, glädje och bus i Sitge roligare kvarter. Bögeri är en självklarhet och att mysa med andra tillhöra standrardformuläret. Kläder ska väljas Cavan är poppad och glasen är fyllda.
Sitges är som en annan planet! Grindr exploderar och alla du möterpå gatan ler och flirtar med dig. Män som kvinnor! De spanska tjejerna är vackra som fan och grabbarna är sköna som satan! Lyckan srpider sig på Sitges gator från leende till leende som ett skönt sommarvirus man med glädje vill bära och inte vill botas från. Det här är ju min första resa till Sitges, och av alla platser jag varit på är det här helt klart numero uno!
Nu ska vi duscha, tvätta kukarna och sen ut i den heta Spanska natten. 
Fan vad jag önskar att du kunde vara med här och njuta av den spanska sommaren och den heta sitgesnatten!
*

Taggar: #selfies Adon berättar Naughty :P

Kommentarer (3)  
Digga (11 medl.)  
 Anmäl  

Sitges Bitches - Bollar i kläm..

Adon  (uppdaterad av Adon)
Som två hungriga svenska vikingar har vi ätit oss igenom Sitges idag. Spansk Serano och korv för ögat har avnjutits. Det är bögar över allt. Tighta rumpor och svulstiga bulor. Jag trodde ju i min enfald att det bara var bögar i Sitges. Men så är det inte. Det finns även en str8 befolkning här! Tolleransen är hög och för en Malmöbo som jag är det underbart att inte känna någon som helst rädlsa över att vara bög eller synas. Man är välkommen över allt och alla accepterar den du är! Sverige släng dig i väggen! Här har vi nirvana och europas framtid när det kommer till homorättigheter och rätten att vara den man är. Sedan 2005 är samkönade giftemål godkända. Men för mig är det viktigare att jag kan hålla min käresta i handen utan att bli hånad och attakerad än att jag i får sätta en ringa av guld på ett finger och lova eving trohet. Här i Sitges kan jag göra båda!
Efter några droppar regn kom fuktigheten och kanonen höll på att försvinna från detta populära turistmål för gott. vi var svettiga och hala. Poolen kallade och hotellet blev vår nya destiantion. 6 liter vatten inhandledes, glidmedel, Cava och hamburgare. Eftermiddagen är här och kvällen står för storheter och styva drömmar! Här ska det njutas. Nu blir det bubbel.
Dagens höjdpunkt är helt klart besöket till en av stränderna här. Inte en bögstrand utan en av de allmäna, gemensamma stränderna. En man stod och duschade av sig saltvatten i utomhusduschen. MEN! Halva paketet med snorre och kulor hängde ner. Halva dasen var klämd mellan lår och badbyxa. Det såg groteskt ut! Men jag är glad att jag fick se och uppleva detta roliga!
Inget chockar i Sitges... Allt är förväntat!
*

Taggar: #selfies Adon berättar Naughty :P

Kommentarer (0)  
Digga (9 medl.)  
 Anmäl  

Stjärtgossar i sängen

Adon  (uppdaterad av Adon)
Det var en makalöst skön sitgesnatt vi två stjärtgossar nu vaknat upp från. En okristlig natt kan man säga. Trots nattvard med knäböj vid altaret, rikligt med baguette och vin. Eller kanske mer G&T, Mojitos, bult och klubba... Medan Fina fröken på Junibacken sippar blasskig rosé på något inhägnat all inclusive hotel i Algarve, badar vi i Cava, kukar, kött och män här i Europas bögmecka Sitges!
Det är ett myller av glädje, bögar, lycka och fest här i Sitges och priserna på förfriskningar är oförskämt låga. Värmen är påtaglig, både hetan från alla sköna pojkar, den i min egen bralla och temperaturen på luften vi flämtar på alla uteserveringar, i darkroomen och på stranden. Spanien bjuder på eufori!
Ted vill också med den här bilden passa på att hälsa till alla glada:
"Spaniorenas kärlek räcker till alla!"
Dessa shorts såg betydligt värre ut på vägen hem från Baren "XXL". Här har de "återhämtat" sig något... Eller ja, den spanska värmen har torkat upp det mesta av "bevisen".

Taggar: sex musik Adon berättar

Kommentarer (0)  
Digga (9 medl.)  
 Anmäl  

Njuter kukar, bulor och stjärtar

Adon  (uppdaterad av Adon)
Jag ska erkänna att bilden inten är nytagen.  Eller jo den är ny men inte från Spanien. Vad som däremot är nytt är doften av nyspolad stjärt, rent ollon och lingonskinka. Jag är i sitges och gör min första natt i paradiset med min bästa vän Ted. Här lyser fina Frökan på Junibacken med sin frånvaro. Hon är inte här! Darkromen har egen adress, gloryholen är norm och svenska kyrkan gör sig icke besvär! Efter en flaska Cava, en kalldusch senare och vidare utfärd i sitgesnatten har jag bara positiva sagor att berätta. Gossarna är många, männen är heta och grabbarna är kåta. Vi har druckit mängder, skrattat massor och haft kul som satan. Här i paradiset har de flesta klubbar ett darkroom eller en lekstuga som man kan porra i. Jag och min bästa polare är i paradiset och vi märker att alla här är glada, kåta och trevliga! Mer än så har jag inte att komma med nu. Men tro mig när jag säger att Adon är mätt... Vi har druckit en hel del mojitos och G&T dags att sova. I morgon fortsätter festen! Natti natti sov sött! Flört
*

Taggar: #selfies Adon berättar Naughty :P

Kommentarer (1)  
Digga (10 medl.)  
 Anmäl