80.152 medlemmar 2.101 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Hyvel...
Blogg
Ooh aah, just…
Frullen..
Blogg
The J-way
Favoriterna är …
Blogg
Malmö 22/5
Bee kök & bar
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
ADON
ADON
A Very Gay Experience
When Being Str8
Simply Isn't Enough

ADON largest gayblog
in Scandinavia

ADON homepage @
www.adon.live
(Everything is in English)

AUTHOR & BLOGGER

Mr Leather Malmö
2014 och 2015

Finest Awards nominated
blogger 2014

MAN

[email protected]

Instagram:
@blog.adon

//ADON

~ ~ ~

[email protected]
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Övriga bloggar
Övriga sidor
Widgets
Statistik
Blog id: 4261

Alla inlägg från 14 Juni


Glad och lycklig blir man!

Adon  (uppdaterad av Adon)
Välmående och lycka är enligt mig de bästa ingridienser till ett bra liv. Vad det sedan är beror ju helt på vem man frågar. Om du kikat in blogg ADON tidigare känner du säkert till att jag tror på träning och en sund livsstil. Jag är insturktör i Body Balance, SPRINT och Spinning. Äter bra, sover gott men utesluter inget på menyn! Just precis, jag äter allt! För mig fungerar inte dieter eller det att utesluta gosaker från gottelistan. Det är möjligt att det är rätt väg för dig.
Jag äter både pizza, godis och annat "onyttigt" för figuren men "nyttigt" för själen. För min del handlar det mindre om vad jag äter och mer om hur mycket eller ofta jag äter av det. Jag upplever att personer som utesluter kost löper större risk att "misslyckas". Ett exempel på vad jag menar är en person i min direkta närhet som beslutat sig för att gå ner i vikt, men inte tränar. Hen har slutat att äta "vanlig" mat och äter i stort sett bara grönsalld med dressing. Ni vet det traditionella med blad, gurka, tomat etcetera. När jag vid ett tillfälle hade glömt en sak och var tvungen att gå tillbaka in och hämta det jag glömt, kom jag på hen med huvudet i kylskåpet. Hen fullkomligt trycka ner gosaker i halsen i något som närmst kan beskrivas som ett matanfall. Den här modellen med att utesluta kost är inget som fungerar för mig. Uppenbarligen inget som fungerar för hen heller. Jag tror faktiskt att modellen med att utesluta kost fungerar för en väldigt liten skara människor. Jag tror mer på att träna regelbundet, sov ordentligt och hitta balans.
Det sperlar givetvis roll vilka mål du har med din kost och träning. Man får inget sexpack med min modell. Men en platt mage och definierade konturer! Glad och lycklig blir man också av att få ta del av allt gott. Man behöver heller aldrig känna sig frestad av det andra sätter tänderna i... Man kan ju själv välja att äta av det. Så länge man inte tycker i sig mängder! Det är inte den där enda pizzan eller goidspåsen som sätter kilona runt midjan. Det är när pizzan och godiset blir vardagsmat som viktökningen kommer Flört
*

Taggar: hälsa & träning #selfies Adon berättar

Kommentarer (0)  
Digga (11 medl.)  
 Anmäl  

Sök till Mr Gay Sweden 2017

Adon  (uppdaterad av Adon)
*
Efter 2 års vila är det nu dags att kora
Mr Gay Sweden 2017!
I ett samarbete mellan Navid Kabiri, Clean Group och blogg ADON kommer du hitta uppdaterad information om Mr Gay Sweden 2017 i blogg ADON. Gå till Mr Gay Swedens egen Facebooksida för alla detaljer och fullständigt material. Det är riktigt glädjande att Navid Kabiri har blivit utvald att sitta i den utvalda juryn för Mr Gay Europe!

Nu söker vi dig kille som kan representera Sverige i den stora tävlingen Mr Gay Europe tävlingen 2018.
Sök till Mr Gay Sweden 2017 genom att skicka en ansiktsbild samt en kroppsbild på dig till oss på Facebooksidan här. Skriv gärna några rader om dig själv och berätta varför just du ska få bli vår nästa hjälte.
En utvald jury kommer att välja ut 9 finalister som kommer att tävla om titeln Mr Gay Sweden 2017 och få representera Sverige i den stora tävlingen Mr Gay Europe 2018. Mr Gay Sweden tävlingen kommer att hållas under Stockholm Pride 2017.
Ansök senast 20 juni. Sök nu och var med om en oförglömlig resa. Minimum ålder för att söka är 18 år.
Lycka till!! Navid Kabiri och Clean Group
*

Taggar: Malmö Göteborg Stockholm HBTQ party

Kommentarer (0)  
Digga (18 medl.)  
 Anmäl