80.152 medlemmar 2.250 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
The J-way
Favoriterna är …
Blogg
Ooh aah, just…
Hyvel...
Blogg
Ooh aah, just…
Frullen..
Blogg
Stockholm 22/5
Urban Deli Sveavä…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
ADON
ADON
A Very Gay Experience
When Being Str8
Simply Isn't Enough

ADON largest gayblog
in Scandinavia

ADON homepage @
www.adon.live
(Everything is in English)

AUTHOR & BLOGGER

Mr Leather Malmö
2014 och 2015

Finest Awards nominated
blogger 2014

MAN

[email protected]

Instagram:
@blog.adon

//ADON

~ ~ ~

[email protected]
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Övriga bloggar
Övriga sidor
Widgets
Statistik
Blog id: 4261

Alla inlägg från 8 Juni


Skånetrafiken... Tack för alla ligg!

Adon  (uppdaterad av Adon)
I södra sverige tar man sig med tåg till alla hörn och de flesta orter och platser. I stockholm skulle man kalla det för pendeln. Här säger vi tåg. Under två månader, från 15 juni till 15 august åker du på sommarkortet i hela Skåne för 675 kronor. Men året om kan du med din reskassa (Jojo-kortet) ta dig hela vägen till Göteborg, Växjö och Kalmar med betalning i lokaltrafik på varje ort direkt från ditt jojo-kort. Köpenhamn är en sådan självklar del av Malmö att jag nästan glömde att det samma gäller för Danmarks huvudstad! Väljer du dessutom att åka med Skånetrafiken eller Öresundståg till din destination får du rabatt när du köper resan med ditt kort från automat på stationerna.
För många känns det konstigt att ta tåget till en skön porrklubb, bögstrand eller sauna på annan ort för att uppleva njutning. För mig kommer det helt naturligt. Livet är kort och det ska levas. De flesta jag känner sitter redan och ojar sig över en mängd saker de inte gjort, aldrig kommer att göra eller väldigt gärna skulle vilja göra. Det är inte ovanligt att jag blir djupintervjuad av min omgivning över mina levande eskapader, sprudlande äventyr och "syndiga" levene. Hungriga frågor om mina saunabesök, lördagsligg och gruppsexupplevelser. Samtidigt som deras blickar skriker JAG VILL OCKSÅ! Säger munnen "Det skulle jag aldrig kunna göra! Nej fy, usch".
Hur som helst tar jag ofta tåget över till Köpenhamn för att ha sex. Reaktionen från min omgivning är nästan alltid den samma. Att det är konstigt att jag åker över för att bara gå till Amigo sauna. Att det är märkligt att jag inte först super mig full på ett böghak i Köpenhamns gaykvarter. Det är bögarna som tycker det. Min heterosexuella omgivning tycker det är märkligt att jag över huvud taget har sex. Lyssnar man på den str8:a communityn är sex något högst exotiskt som förkeommer närmre aldrig än sällan... Visst är det chockerande! Jag knullar... Och jag njuter av det!
Med Skånetrafiken tar jag mig även till andra städer och orter. Platser som bjuder på sköna möten två eller flera män i mellan. Mitt liv är händelserikt, njutningsfullt och roligt. När vi sedan sitter där på ålderdomshemmet vid livets slutskede i våra kissiga blöjor som ingen byter, berättar jag gärna anekdoter ur mitt rika och högst levande liv! Om du nu själv skulle ha svårt att hitta stoff från ett knapert, platt och stereotypt liv.
Jag bor i Malmö. Men det kunde lika gärna ha varit Sodom och Gomorra...
Tack Skånetrafiken för att ni för "synden" närmre! 
Jag köper sommarkortet. Uppspelt
*

Taggar: sex Adon berättar

Kommentarer (8)  
Digga (19 medl.)  
 Anmäl