80.152 medlemmar 2.245 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
The J-way
Favoriterna är …
Blogg
Ooh aah, just…
Hyvel...
Blogg
Ooh aah, just…
Frullen..
Blogg
Stockholm 22/5
Secret Garden
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
ADON
ADON
A Very Gay Experience
When Being Str8
Simply Isn't Enough

ADON largest gayblog
in Scandinavia

ADON homepage @
www.adon.live
(Everything is in English)

AUTHOR & BLOGGER

Mr Leather Malmö
2014 och 2015

Finest Awards nominated
blogger 2014

MAN

[email protected]

Instagram:
@blog.adon

//ADON

~ ~ ~

[email protected]
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Övriga bloggar
Övriga sidor
Widgets
Statistik
Blog id: 4261

Glad och lycklig blir man!

Adon  (uppdaterad av Adon)
Välmående och lycka är enligt mig de bästa ingridienser till ett bra liv. Vad det sedan är beror ju helt på vem man frågar. Om du kikat in blogg ADON tidigare känner du säkert till att jag tror på träning och en sund livsstil. Jag är insturktör i Body Balance, SPRINT och Spinning. Äter bra, sover gott men utesluter inget på menyn! Just precis, jag äter allt! För mig fungerar inte dieter eller det att utesluta gosaker från gottelistan. Det är möjligt att det är rätt väg för dig.
Jag äter både pizza, godis och annat "onyttigt" för figuren men "nyttigt" för själen. För min del handlar det mindre om vad jag äter och mer om hur mycket eller ofta jag äter av det. Jag upplever att personer som utesluter kost löper större risk att "misslyckas". Ett exempel på vad jag menar är en person i min direkta närhet som beslutat sig för att gå ner i vikt, men inte tränar. Hen har slutat att äta "vanlig" mat och äter i stort sett bara grönsalld med dressing. Ni vet det traditionella med blad, gurka, tomat etcetera. När jag vid ett tillfälle hade glömt en sak och var tvungen att gå tillbaka in och hämta det jag glömt, kom jag på hen med huvudet i kylskåpet. Hen fullkomligt trycka ner gosaker i halsen i något som närmst kan beskrivas som ett matanfall. Den här modellen med att utesluta kost är inget som fungerar för mig. Uppenbarligen inget som fungerar för hen heller. Jag tror faktiskt att modellen med att utesluta kost fungerar för en väldigt liten skara människor. Jag tror mer på att träna regelbundet, sov ordentligt och hitta balans.
Det sperlar givetvis roll vilka mål du har med din kost och träning. Man får inget sexpack med min modell. Men en platt mage och definierade konturer! Glad och lycklig blir man också av att få ta del av allt gott. Man behöver heller aldrig känna sig frestad av det andra sätter tänderna i... Man kan ju själv välja att äta av det. Så länge man inte tycker i sig mängder! Det är inte den där enda pizzan eller goidspåsen som sätter kilona runt midjan. Det är när pizzan och godiset blir vardagsmat som viktökningen kommer Flört
*

Taggar: hälsa & träning #selfies Adon berättar

Kommentarer (0)  
Digga (11 medl.)  
 Anmäl