78.518 medlemmar 1.730 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Pinsamt värre...
Blogg
Stockholm 18/9
Café Golden Ladie…
Gaymap
Göteborg 18/9
Haket Pub
Gaymap
Stockholm 18/9
DisQo DisQo
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
ADON
ADON
A Very Gay Experience
When Being Str8
Simply Isn't Enough

ADON largest gayblog
in Scandinavia

ADON homepage @
www.adon.live
(Everything is in English)

AUTHOR & BLOGGER

Mr Leather Malmö
2014 och 2015

Finest Awards nominated
blogger 2014

MAN

[email protected]

Instagram:
@blog.adon

//ADON

~ ~ ~

[email protected]

Fotograf till huvudet: Andreas Paulsson
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Övriga bloggar
Övriga sidor
Widgets
Statistik
Blog id: 4261

Pissat ner mig?

Adon  (uppdaterad av Adon)
Hos mig är det full on, 100 procent och gasen i botten nästan jämt. Livet känns fantastiskt just nu och har gjort det i många, många år nu. Träna har jag inte alltid gjort på samma intensiva och nyttiga sätt som idag. Från början körde jag och min bästis 1 timm gympa på Friskis och Svettig. Ett pass som alltid avslutaes med en öl på Flapbar i Stockholm. En bögbar som låg vägg i vägg med gymmet. Idag ser livet helt anorlunda ut. Jag tränar dagligen, äter och lever sunt. Men framför allt väljer jag glädjen och kärleken. Jag vill njuta av livet och dela med mig av allt de goa och roliga. Jag vill att du med ska få njuta och ha det bra. Idag har jag njutit riktigt ordentligt efter dubbelpasss på Fitness24Seven - Lilla Torg. Jag har alltså inte pissat ner mig på bilden utan är mellan två pass.
Nu kan det tilläggas att wet absolut med rätt man kan vara riktigt hett Uppspelt Även om vätan i kallingarna denna gång är svett, svett och mycket svett Skrattar

Taggar: hälsa & träning Malmö

Kommentarer (0)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl  

Please stop killing the rainbow

Adon  (uppdaterad av Adon)
There is a handful and hateful group persons having a sad, ruthless and meaningless war against their own rainbow  They seem to completely have forgotten what the rainbow is all about!
They have deside to go to war, and they hav desided to win their war at any cost Why are you killing love, the fight for human rights and the very rainbow we all should fight for and stand behind?

Make love not war. I believe doing the right thing.
I believe in the rainbow.


Taggar: Pride Malmö HBTQ

Kommentarer (0)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl  

SPRINT och BB 2 dagar skoj!

Adon  (uppdaterad av Adon)
Les Mills utbildning i två dagar. Body Balance och SPRINT. Tre bögar och två brudar! Skrattar
Kommentarer (0)  
Digga (5 medl.)  
 Anmäl  

Vad är PrEP?

Adon  (uppdaterad av Adon)
PrEP eller Pre Expositions Profylax är vägen till ångestfri sex.
Som HBTQ+ aktivist jobbar jag aktivt i frågor som förbättrar livet för HBTQ+ personer. En fråga jag driver kraftigt är rätten till ångestfri sex! 
"Säker sex" har blivit ett starkt begrepp. Ett begrepp jag kraftigt tar avstånd till då det inte fins något som säker sex. Kondomen ses som räddaren i nöden och den självklara hjälten att göra sex säkert. Men säkert blir det aldrig. Däremot kan det bli säkrare. Kondomen minskar bara risken från att få sexuellt överförbara sjukdomar som syphilis, gonore och klamydia. Men det räcker med att du fingrat på ett smittat område och sedan fingrar på dig själv så kan du bli smittad. Kondomen skyddar inte heller mot ofrivilligt våld eller våldtäkt. Kondomen kan dessutom bara ge ett skydd om den används, och kondomen passar inte alla. Då tänker jag inte på passform eller storlek.
För många har fantasin en viktig betydelse tillsammans med fler variabler för att njutning ska uppstå och sex ska till. Kondom är ofta något som upplevs som avtändande. Lättast att förstå vad jag menar är nog att tänka på allt annat som skiljer oss åt när det kommer till vad vi tänder på eller inte. En stor del av er som läser detta är förmodligen homosexuella och kan inte under några omständigheter tänka er att ha sex med motsatta kön. Vi bestämmer inte detta själva utan "det bara är så". Det samma gäller vad vi tänder på och hur. Kondomen är en sådan sak.
Kondom passar alltså inte alla. För oss som väljer att ha sex utan kondom finns PrEP. Eller borde finnas. Det är fortfarande nästan omöjligt att få det föreskrivet i Sverige. PrEP är ett piller som består av två verksamma ämnen. Dessa ämnen gör så att HIV-viruset inte kan föröka sig. Behandlingen PrEP kan ges på olika sätt. De två sätt man pratar om i Sverige är
1. Du tar 1 piller om dagen varje dag
2. Du tar piller inför och strax efter ett speciellt tillfälle. 
Man väljer ett av dessa två alternativ. Går du på PrEP minskar risken för att smittas av HIV till nästan noll.
Ta inga läkemedel utan att först konsultera med din läkare
Happy PrEP everybody

Vill du veta mer om könssjukdomar och hur du testar dig? Besök GAY HEALTH på www.adon.live Här kan du även beställa gratis kondomer!

Taggar: sex hälsa & träning HBTQ

Kommentarer (2)  
Digga (6 medl.)  
 Anmäl  

God gymmorgon :D

Adon  (uppdaterad av Adon)
God morgon ska det ju i själva verket vara. Men jag slog ihop dagens höjdpunkt (en av dem Uppspelt) till en rubrik. Jag är på väg till kvartalsutbildning i SPRINT. Ha en riktigt skön dag så hörs vi senare Flört

Taggar: sport Malmö Naughty :P

Kommentarer (0)  
Digga (5 medl.)  
 Anmäl  

Kåt Sugen och Villig - Klä dig fint :P

Adon  (uppdaterad av Adon)
Adidas har länge varit förstahandsvalet för buspojkar i fetischvärlden. Som SLM Malmö-hane och fetischlirare är Adidas även min heta favorit. Jag måste erkänna att Adidas maskulina och skönt manliga look blev min självklara favorit långt innan jag ens visste vad fetisch var. Träningen blir mycket roligare om man har alla de där leksakerna och roliga tillbehören. På fötterna har jag cykelskor när jag leder SPRINT eller Indoor Cyckling på Fitness24Seven. Adidas klär jag mig från topp till tå i nästan alla lägen. Även när jag leder Body Balance (Tai Chi - Yoga - Pilates). Jag tycker givetvis också du ska lägga en slant på roliga snygga träningskläder, fixa träningskort om du inte redan har och njut av livet!
Behöver jag upprepa att träningen gör dig kåt, sugen och villig?! Uppspelt


Besök gärna min hemsida www.adon.live

Taggar: sport hälsa & träning

Kommentarer (0)  
Digga (5 medl.)  
 Anmäl  

Fortfarande inget PrEP! Homofobi?

Adon  (uppdaterad av Adon)
Efter löften från flera håll inom sjukvården skulle PrEP finnas på den svenska marknaden hösten 2018 för män som har sex med män. Men trotts att WHO och  Folkhälsomyndigheten rekommenderar förskrivning av PrEP till män som har sex med män är det idag lika omöjligt för homo och bisexuella att få PrEP som det var vid samma tid för ett år sedan. Vad väntar svensk sjukvård på? Patentet på Truvada upphörde för ett år sedan och generisk Truvada för inga pengar alls har funnits i 12 månader! Det är uppenbarligen inte kostnaden för medicinen som är orsaken vilket man använde som argument fram tills det argumentet blev verkningslös efter att patentet försvann.
Det är svårt att tolka det här som annat än homofobi från svensk sjukvård!

Kommentarer (4)  
Digga (10 medl.)  
 Anmäl  

Slacking :P

Adon  (uppdaterad av Adon)

Taggar: Naughty :P

Kommentarer (4)  
Digga (10 medl.)  
 Anmäl  

BB -kul!

Adon  (uppdaterad av Adon)
Du hittar mig varm, settig och glad både med och utan sadel!
Jag leder Body Balance (BB), SPRINT och Indoor Cycle på Fitness24Seven i Malmö. Framför allt på Lilla Torg som är mitt hemmagym.

Taggar: sport

Kommentarer (0)  
Digga (10 medl.)  
 Anmäl  

Britta Stockholm Pride rensade golvet

Adon  (uppdaterad av Adon)
Det har varit EPOA årsmöte i Wien i helgen. EPOA är paraplyorganisationen för Europride. Britta Rachel Davidsohn ordförande i Stockholm Pride sedan fyra år tillbaka valdes med klar majoritet in i EPOAS:s (European Pride Organisers Association)  styrelse. Rollen Britta axlar är "Membership & Outreach Director".
Frank Van Dalen vice ordförande för Interpride som är paraplyorganisationen för World Pride var också på plats och lånade tid av årsmötet. Världen är indelad i regioner med tre Region Directors i varje region. Sverige ingår i en region med blandannat de övriga Scandinaviska länderna samt Åland och Finland. Det fanns en plats ledig i vår region valde Britta Stockholm Pride att kandidera för denna. Inga andra kandidater fanns och Britta är nu även Region Director tillsammans med Lars Henriksen ordförande Köpenhamn Pride samt Stein Runar Östgaard Oslo.
(Bild: Britta Stockholm Pride och Tasso Göteborg Pride. Presentation av Europride 2018)
Varje egen prideorganisation kan och borde bli medlem i EPOA (European Pride Organisers Association). Varje medlem har en röst på årsmötet. Till EPOAS styrelse väljs man för 2 år i taget och man kan sitta max i tre mandatperioder.


Taggar: Pride Stockholm HBTQ

Kommentarer (0)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl