92.321 medlemmar 3.224 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Fag For Real
P3 och sterilise…
Blogg
Fag For Real
Törstande ny …
Blogg
Stockholm 20/1
Sidetrack
Gaymap
Stockholm 20/1
Torget
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Nyflatan
Nyskild & Nykär!
Jag lämnade man och barn för livet med en kvinna.
Mycket nytt, många små funderingar och ett helt nytt liv!
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 4979

Min dotter fick mens!

Minicatch
Här sitter jag i Egypten och får ett sms från mina döttrars pappa. "Hon fick sin första mens inatt. Jag har fixat på apoteket och köpt glass". skrev han. Min första känsla blir att jag inte är där för henne nu! Just nu när hon behöver mig och inte sin pappa. Men jag kan inget göra mer än att skriva ett sms till henne och höra hur hon känner sig. Och vara lite glad att han köpte bindor och glass. När jag kommer hem ska jag ge henne all min uppmärksamhet lilla gumman. Gud, va hon blev stor fort i natt!! Jag minns min första mens som ett litet helvete.

Taggar: personligt feminism familjeliv barn

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Försoning

Minicatch
En klok läsare skrev i en kommentar "det bästa som finns är försoning och att lära av varann". Ja, det är skönt på ett sätt som är svårt att beskriva. Det där mötet efteråt, när de hetaste känslorna lagt sig och vi kan prata. Vad kände du, vad tänkte du, vad menade du? Vad behöver du för att inte bli besviken, ledsen eller arg igen?... och att samtidigt få bli lysnad på. Jag får förklara min tanke och känsla. Den stunden är underbar och gör att vi kommer närmare varandra lite mer än innan. Och jag vet mer om hur min fina tjej funkar nu. Det är bra. Hon vet också mer om hur jag funkar. Det är jättebra. Idag kom ett fint sms till mig som är på semester. "Jag är glad för din skull att du reste, du behövde det. ❤ " Detta lilla sms betydde så mycket för mig att få höra! Det tog henne fyra dagar att formulera de orden till mig. Försoning. Tacksamhet. Kärlek.

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

En veckas paus mitt i flytten!

Minicatch
Hej, från Egypten! En sista minuten resa tog mig till landet dit min kärlek aldrig skulle sätta sin fot. Så jag reser med en vän. Vilket gav min tjej en släng av oro av olika anledningar som vi har fått prata om i omgångar. Nej, jag kommer inte plötsligt vilja ligga med min vän sen 20 år. Och ja, jag ska hålla mig borta från terrorister och våldtäktsmän. Sånt. Men nu chillar jag i solstolen med en öl i näven och snackar om livet med min vän. Mår förträffligt bra :) Jag tänker nästan ingenting på att jag ska byta lägenhet med en annan om exakt 7 dagar och min sambo, min käresta är på jobbet på båten lika länge. Så när flyget landar i Göteborg har jag två dagar på mig att packa allt. Tänker nästan inget på det, hehe. Skål!

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (4)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Känslornas afton

Minicatch
En nyårsafton som innehöll hela känsloregistret fick avsluta mitt 2016.
Vi startade dagen med att älska i omgångar fram tills det var dags att ta oss till hotellet vid centralen. Då dagen innan var fylld av min stress och pms och massa tjorv hade vi mycket att "ta igen" Glad Det är ju aldrig så skönt att få klamra sig fast runt sin kvinna efter att ha längtat ett tag! Efter frukosten upptäckte jag att min påse med örhängena från affären saknades. Jag hade ju köpt massa nya örhängen för nästan 700 kronor som jag såg fram emot att ta på mig. Men den påsen hade tjejen råkat slänga igår när hon städade. Vid den upptäckten blev hon så förtvivlad att jag inte ens hann bli varken arg eller nåt. Materiella saker kan ju köpas igen, liksom. 

Väl inne på hotellet blev jag nästan överväldigad av den märkliga känslan av att se sin egna stad från ett hotellfönster. Första gången jag får njuta av Göteborgs fina hotell från innsidan, borträknat baren då...hehe. Från fönstret kunde vi se GP´s fyrverkerier och sedan var det dags att pimpa sig för party! Det kändes speciellt att få klä sig fin inför nyår tillsammans med min tjej, vår första tillsammans.

Vi mötte vår vän i hotellbaren och snackade lite innan det var dags att gå, hon skulle ta ett uppehåll från kvinnor nu sa hon. "Det blir fel varje gång jag försöker, nu ska jag bara luta mig tillbaka". Well... lets se abaout that. Men det kändes inte så roligt att höra att hon var off just ikväll.

Bee Bar visade sig från sin bästa sida! Alla våra godingar i personalen stod och tog emot oss personligen med kramar och champagne, som att komma hem till goda vänner på fest. Det kändes tryggt och inbjudande.

Men under tiden tre-rätters supén pågick fick jag en tom känsla....det var så mycket som var annorlunda från tidigare nyår. Mobilen låg på hotellet och jag kunde inte se några nyårsönskningar från vänner, mamma som hade sin födelsedag den 31/12 bjöd alltid på tårta mitt på dagen och den saknade jag. Jag kände egentligen bara två här, alla de andra var okända även att de var trevliga. Så en liten stund tappade jag bort hela känslan av nyår... :(

Efter 12-slaget drog vi bort alla bord och dansen kom igång snabbt! Shit som jag älskar att dansa! Jag och några andra som såg lika lyckliga ut på dansgolvet hade skitkul ett bra tag. Min tjej satt och sällskapade vår vän som inte ville dansa eller mingla ikväll och jag roade mig på egen hand med flera danspartners.

Min tjej blev svartsjuk av det och på vägen hem hann vi bli så arga att vi tog oss tillbaka till hotellet på olika vägar. Dumheter, tänkte jag. KLart jag får dansa så mycket jag vill! Men sen fick jag ju förklaringen...Hon har sett och själv upplevt tjejer som bedrar sin parner mitt framför ögonen och hade väl dåliga erfarenheter av det. Herregud! Aldrig skulle något sådant hända i min värld! Galet!

Men vi lärde oss en del om varann denna kvällen och den kan summeras som både bra och dålig. Jag fick tänka till vilket är bra i sig och det gjorde nog hon med.
Så här såg jag ut i alla fall tillslut efter alla klädval och smyckesolyckor :)

Taggar: personligt nöje

Kommentarer (1)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Pimpad för nyårsfest

Minicatch  (uppdaterad av Minicatch)
Nyårssupén på Bee bar imorgon! Det kräver lite uppladdning såklart, grundlig ;-)
Nyårskläderna har vi shopat i veckan och vi är så jäkla nöjda! Min blivande fru var säker redan från början, hon ville köpa sig en smoking. Så vi gick till Holmens Herr och la fram idén för biträdet. Först såg hon lite bekymrad ut vilket blev olyckligt för min kära som direkt kände att det berodde på att hon är kvinna i en herrbutik och blev obekväm. Men som tur var fick biträdet fram ganska snabbt att hennes bekymmer handlade om att smoking säljs i set. Med byxa och kavjen i samma storlek... Men som kvinna har vi ju oftast en annan storlek på nederdelen än överdelen vilket skulle betyda att vi hade fått köpa två för att det skulle bli snyggast. (6000kr ville vi inte lägga upp två gånger så NEJ) Efter en timme, lite drygt, var vi redo att betala och då hade sömmerskan varit där och nålat lite här och var för att kunna sy om smokingen så den passar en kurvig kvinna! Suverän service och hon kommer vara så jäkla stilig imorgon.

Jag som var helt inne på att gå i klänning som alla andra tidigare nyårsaftonar hamnade fel redan från början..:-( Jag passar helt enkelt inte lika bra i klänningar längre, alternativt kändes det bara jättefel i alla provrum. Jag fick gå hem utan något första dagen. Men andra dagen stosar vi in på Shock och testar byxor. Mjaou....så jäkla rätt! Byxorna satt perfekt och jag mådde bra i dom. Ett linne och vit skjorta så är jag komlett.

Igår la vi ansiktmasker och jag blekte håret igen. Blekmedlet brände som fan i hårbotten så jag trodde allt skulle ramla av i badet när det var dags att skölja ur, haha. Men håret är kvar och huden i fejset är som på en bebis. Cool

Taggar: personligt nöje mode & skönhet

Kommentarer (1)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Greppet om mitt hjärta

Minicatch
Jag vaknar upp frampå förmiddagen. Jag känner att min natt bestått av drömmar. Bearbetande, jag känner det i hela kroppen. Och jag vet plötsligt med den där självsäkra insikten. Att hon, den där människan som för flera år sedan fick hela min värld att spinna i ljuvliga regnbågsfärger, hon som sedan dess haft mitt hjärta i ett grepp av stål-som ibland blir isande kallt men periodvis otroligt varmt- hon har förlorat sin makt över mig. Jag känner inte längre den isande kylan när hon svarar mig på sitt dåliga sätt. Jag blir inte heller längre värmd av de gånger hon svarar mig på sitt bra och fina sätt. Jag har äntligen blivit immun. Efter 5 år. Så många gånger jag trott att jag inte längre påverkas men haft fel. Denna gången känner jag skillnaden, denna gången är jag fri. Med en viss bitterljuv känsla kan jag se tillbaka på alltihop och undra varför hon aldrig förstod min kärlek. Eller gjorde hon det?...

Taggar: personligt kärlek

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Julbaksmälla

Minicatch
Julen är förbi, kidsen har åkt till sin pappa och kvar är städning och matrester... Jag känner mig bakis. Som efter en galen fest där man vaknar upp och undrar ifall allt det där verkligen hände..? Långsamt börjar jag minnas att det finns saker att ta tag i, sånt jag lagt åt sidan för att bara vara med barnen i en vecka. Som att jag borde betala hyran, ringa försäkringskassan, ringa kvinnan jag snart ska byta lägenhet med. Sånt. Känns lite jobbigt och oviktigt just idag. Jag vill mest bara minnas allt det fina från julhelgen och drömma om nästa gång kidsen kommer... Hur kurerar jag mig från denna baksmällan?!

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Sonen...

Minicatch
Nä, han kom inte.... Och väntan med osäkerhet gjorde det till en jobbig dag. Jag drömmer om den dagen då han kan acceptera mig och mina livsval men får kanske vänta länge till. *suck* vad är väl en bal på slottet?....

Taggar: personligt familjeliv outa

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Frisörer för flator

Minicatch
Alltså, shit som jag letat, hamnat på de mest konstiga ställen, hittat en bra kvinnlig (alltid kvinnliga) frisör som kan klippa kort men.....hon förstår sig ALDRIG på hur en flata vill se ut! Jag måste guida henne hela vägen. Jag har undrat och letat efter den där kvinnliga frisören som kan klippa den frissyren jag vill ha, kanske en flata själv som äger en sax?! Var finns hon liksom!

Så kom jag på det! Efter att ha gett upp ett helt år och låtit min tjej sköta klippningen med trimmer här hemma men nu vill se mer stylad ut till nyår. Jag kom på vad som var felet med mina olika försök. Jag ska ju gå till en manlig frisör såklart!! En man som är van vid kill frillor och klipper det kort utan att jag måste säga till honom. Jag hittade en barberare i Linnestan, Salong Svea hette stället och jag bara klickade boka på nätet, rätt vågat om jag får säga det själv. Det var världens chansning, kände inte till stället på nåt sätt.

KOmmer dit och killen som ska klippa mig lyser liksom upp. Han blev lättad när jag klev in med kortklippt på sidorna och håret ligger bakåt på ungefär samma sätt som på han själv. Han berättade sedan att han sett att en tjej (!) bokat tid hos honom och väntade sig en långhårig brud, haha! Han har inte klippt långt hår på 7 år!

Sen bara flöt det på, snackade om allt utaom frisyren typ. Himla trevlig snubbe och bög var han inte, som min tjej sa. Hon sa att manliga frisörer ofta är homo. Men han ska gifta sig med sin tjej nästa år :) Fick ett nytt medel till att styla håret också. Ska tydligen vara grundmedlet till alla moderna saltvatten sprayer, baraberare som han är använder han de "old school stuff". Jag ska testa det några dagar så kan jag lägga ut det här om jag tyckte det var bra.

Taggar: personligt mode

Kommentarer (2)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Kommer sonen?!

Minicatch
Åh!! Denna morgonen startade fint. Döttrarana är lugna och glada, mumsar lite julchoklad till tv programmet och kärleken sitter intill med sin kaffekopp. Då skickar min son ett sms. Han har inte varit hos mig igår på julafton eftersom han inte är medkväm med mitt nya liv som flata och min partner. Men idag skrev han att han kanske ska komma en stund idag och ge sina systrar en julklapp!! Nu kommer jag gå och hoppas hela dagen på att han kommer!! Min partner däremot verkar en aning spänd inför tanken på det mötet....

Taggar: personligt familjeliv outa

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl