88.907 medlemmar 3.538 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Stockholm 29/5
Maskeradaffären
Gaymap
Malmö 29/5
Bee kök & bar
Gaymap
Stockholm 29/5
Torget
Gaymap
Stockholm 29/5
Mälarpaviljongen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Nyflatan
Nyskild & Nykär!
Jag lämnade man och barn för livet med en kvinna.
Mycket nytt, många små funderingar och ett helt nytt liv!
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 4979

Gud va liten världen känns!

Minicatch
För länge länge sen, när jag var på väg att komma ut, mellan 2012-2015 levde jag som hetro med man och barn, volvo och villa. Jag hade fått smak på kärlek till kvinnor och hade ett otroligt starkt begär efter att utforska mer av den känslan. Min man ville under inga omständigheter höra talas om något sådant utan varje gång jag uttryckte min längtan efter kvinnor talades jag "tillrätta" antingen hela natten eller på samtal med familjerådgivare. Jag skulle avprogrammera dessa tankar och komma ur "fasen". Okej, ni fattar att jag gick sönder inuti under dessa tre åren. Jag drack och var perfekt utåt. På insidan värkte mitt bröst och jag somnade med tårar varje kväll. Någonstans på vägen lärde jag känna en av grannarna där jag bodde. Hon och jag blev attraherade av varandra och hade sex ett par gånger, vilket var så där galet skönt som inte går att beskriva. Vilken känsla att få en vacker kvinnas kropp mot sin en hel natt. Själen slutade göra ont, trycket över bröstet lättade och jag kunde somna med ett leende på läpparna. Tyvärr så blev jag tvungen att berätta vem hon var för min då väldigt rasande arga man samma dag som jag tog av mig ringen för sista gången med orden "Jag pallar inte mer". Han hotade att slå mig, han slängde alla mina böcker och alla kläder han visste att jag tyckte om. Krossade allt porslin och levde rövare. Jag var så rädd att jag bara skakade och gav till slut grannens namn fast jag inte ville och inte borde. Men så blev det i alla fall. Hon blev ju i sin tur väldigt arg på mig för detta och svarade med att ljuga ihop saker om mig när min exman kontaktade henne. Så nu var båda arga på mig medans jag helt sonika sket i båda och drog till Göteborg. Lättad & lycklig & fri! Nu kanske jag kommer möta denna granne igen två år senare då hon blivit medlem i samma grupp som jag. "Häng i Götet" dit flator i min ålder söker sig. Jag hoppas verkligen hon glömt bort sin ilska mot mig så det blir trevligt att ses igen. Det är besvärligt med arga människor, tycker jag.

Taggar: personligt sex feminism outa

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Försöker vila men....a...

Minicatch
Jag har lämnat lill-tjejen hos sin pappa igen, hon är frisk. Jag saknar så det känns som en kramp. Jag ville inte lämna bort henne. Jag kan förstå att föräldrar kidnappar sina barn, fick själv lust att bara skita i att lämna tillbaka henne. Men...vad är väl en bal på slottet?...suck! Nu ligger jag i solen på en filt i gräset och lyssnar på boken "Isobel" samtidigt som jag försöker vila hjärnan. Det som är så viktigt när en ska bli av med en utmattning. Men hjärnan går på högvarv, det är svårt att ta in bokens berättelse och solen känns för varm. Hur ska jag få rätsida på konflikten med exmannen? Hur ska jag någonsin få ha barnen boende hos mig mer än varannan helg? Hur ska jag få pengarna att räcka på den lilla sjukpenning jag får? Hur ska jag göra för att bli tillräckligt frisk till september då jag verkligen vill börja jobbet som spårvagnsförare? Hur ska jag orka gå på födelsedagsfesten jag lovat att gå på imorgon? Hur ska jag någonsin orka besöka mammas gravsten ensam, jag har bara varit där med barnen dessa två åren. Igår råkade minsta tjejen vattna lite på stenen när hon skulle bevattna våra nyplanterade blommor så det såg ut som att ängeln på stenens kant hade kissat ;) Gud, som vi skrattade! Skönt att få skratta lite framför mamma, det blir hon nog glad av. Hoppas ni alla haft en skön dag i vädret.

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Kattungar!

Minicatch
Att gå bland hyllorna i djuraffären för att skaffa prylar en katt behöver kändes som när jag väntade barn! Jag gick även då och plockade ihop nödvändiga saker från hyllorna med känslan av att vänta på något stort. Och det är stort! Jag har aldrig haft katt förut. Nu blir det en ras för såna som jag, allergiker. Cornish Rex, jättesöta med stora öron och långa ben. Självklart valde vi tjejer, två systrar. I vårt hus ska det bara bo brudar, haha! De flyttar in om tre veckor, lagom till westpride! Jag är så kär i dessa små sötisar! Kan knappt vänta. Idag köpte jag ännu fler saker på nätet till dom, jag passade på när tjejen är på jobb, hehe. Skickade en bild på telefonen hur inköpslistan blev i alla fall :) Mjao på er!

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Mitt liv i årstider

Minicatch
Jag fick frågan hos min terapeut sist; Hur jag ser på att ha gått in i en homosexuell relation nu efter att ha levt med män större delen av mitt liv. Jag svarade att det känns som att mitt hetroliv har varit som en lång vinter. Men att leva med min tjej idag känns som sommar varje dag! Jag älskar sommaren och vill sola mig i Hennes kärlek så länge jag kan.

Taggar: personligt outa

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

VAB = barntid!

Minicatch
Att ens barn blir sjuk brukar vara besvärligt. En får mindre lön, måste vara borta från jobb som ska bli gjort och gnälliga barn. Jag pysslar om min sju-åring som fått halsfluss och njuter till max! Sjukskriven är jag redan och saknar ju mest hela tiden att få rå om mina kids så detta är bara helt fantastiskt! Hon stannar en vecka och har inte ens feber så vi kan vara ute i soliga parken några timmar innan hon blir trött och vill in. Pyssel och mys sysselsätter vi oss med och ibland får hon komma ut och cykla en stund. Jag är så tacksam för dessa baciller som ger mig mertid med henne! Jag bara följer hennes rytm och tar timme för timme i godan ro. Godnatt :)

Taggar: familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Stockholms-dag

Minicatch  (uppdaterad av Minicatch)
Vaknar till skönt och utvilad, efter hotellfrukost går vi ut och strosar sakta genom Gamla stan. Det är verkligen fint där! Vi slår oss ner på klassikern "Chokladkoppen" och dricker kaffe i solen. Funderar på vad en lägenhet här skulle kunna kosta och kollar efter på Hemnet. Jag gissar på 8 miljoner men jag hade jättefel. Det ligger en ute för 48 miljoner!!! Visserligen 3 våningar men ändå, herregud. Vi går till Moderna museet och upplever Marina Abramovic utställning "The Cleaner". Hon är intressant med alla sina extrema performance. Hon testar sina egna och andras gränser till det yttersta och det får pulsen att slå fortare. Hur har hon vågat? Hur kunde hon klara detta? Vem är hon egentligen? Vi köpte en planch som minne därifrån. På kvällen ville vi äta någonstans där vi kan känna oss fria och avslappnade. Någonstans som Bee bar fast här i Stockholm, det borde väl finnas? Vi läser qx gaymap och googlar oss fram. Smsar en stockholmsvän för att få tips. Det blir Side track tillslut. Det ligger nära hotellet och vi kan promenera dit. Ner i en källare ligger lokalen, ganska trångt och inte så många bord. Knappt några fönster men en hjärtlig servitör och mysig atmosfär. På dörren satt en skylt "HOME SWEET HOMO" :) Vi känner oss nöjda & bekväma. När maten serveras blir vi riktigt glada! Den håller nästan samma klass som Bee bar och vi berömmer köket. Servitören stannar och pratar med oss en stund. Vi får veta att de ska starta upp lesbiska tisdagar nu. Fittstim tror jag han kallade de kommande tisdagarna, haha. Lätt runda under fötterna lämnar vi lagom till melodifestival sändningen och hinner prata mello historia med ett ändre bögpar. Bra kväll! Stockholm levererade hela dagen :)

Taggar: nöje

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Intill Henne

Minicatch
Ligger naken i sängen intill min vackra underbara kvinna. Hon är äntligen ledig igen och jag hoppade på tåget till Stockholm i morse för att möta henne där. Lyckan i att få möta sin älskade på en tågstation! På hotellet vi ska stanna två dagar ställer jag blombuketten jag fick i en vas. Jag omfamnar henne länge och får känna mig fram, hon har tappat mycket i vikt och mona händer könner inte riktigt igen henne efter två veckor. Det är som att mina händer ser hennes kropp bättre än ögonen :) Det är fantastiskt skönt att få återförena våra kroppar efter veckor ifrån varandra. Nu sover hon lugnt och jag ligger intill och lyssnar på hennes andetag. En vän skrev förresten en så fin dikt på sin sida häromdagen. Jag vill dela med mig av den fast vem som skrivit den från början är okänt. Så här går den "Se på mitt ansikte.... men läs inte mina tankar! Ta på min kropp... men rör inte min själ! Tala till mitt hjärta... men lova mig inget! ....om du inte tänker stanna! "

Taggar: personligt

Kommentarer (2)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Vänner

Minicatch
Igår hade jag förmånen att få möta en människa mitt i sin process. Hon har vågat steget att lämna sin man, följt sitt hjärta och låtit själen drunkna hos en annan kvinna. Nu känner hon sig skärrad, svag och orolig. För hur det ska gå med barnen och jobbet och livet. Jag vet hur det där känns. Det spränger så djupt in i kroppen att det känns svårt att andas! Tankarna blir aldrig klara men snurrar grumligt i huvudet dygnet runt. Kommer det någonsin bli bra igen? Får jag nånsin uppleva den tryggheten jag hade i mitt hetroförhållande? "Kanske kan jag avstå kärlek om jag bara slipper känna mig så orolig för livet". Jag vet ju nu, att den tiden går över. Jag kämpar fortfarande men är en bra bit på väg. Sakta men säkert skapar jag mig min egna trygghet. För som en klok kvinna jag pratade med strax innan jag vågade ta steget och skilja mig sa "Vad är du så rädd för?" Jag är rädd för att dö ensam svarade jag då och såg ett liv i total ensamhet framför mig. "Jag lever lesbisk utan förhållande men kommer inte dö ensam, jag har mina vänner" sa hon lugnt. Och de orden hjälpte mig. Vänner, bekantskaper, samhörighet med människor finns på så många olika plan. På många olika sätt och i många olika utbud :) Så att få träffa denna kvinna igår som jag upplever som stark och i sin process gjorde mig varm. Hon ska inte behöva stå ensam, det finns vänner.

Taggar: personligt outa

Kommentarer (1)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Bonusmamman

Minicatch
En gång för inte så länge sedan skulle jag hämta barnen från deras skola. Jag hade en tid att passa. Jag och tjejen hade tagit lång tid på oss hemma innan vi kom iväg till affären för att ha handlat innan hämtningen. Klockan tickar och jag tänker att jag måste åka så snabbt jag kan för att hinna i tid. Så jag säger till min tjej "Om du bär upp kassarna och packar in maten i kylen så drar jag och hämtar kidsen". Min exman skulle älskat den tanken! Det tar fem minuter att packa upp maten och sen kan han slappa i soffan en halvtimme. Men tjejen tyckte inte om idén. Varför? undrade jag såklart. För att hon ville vara med och hämta barnen, det var som att jag tog ifrån henne den roliga delen med mitt förslag! Wow! Hon vill vara med, hon tycker om! Hon är verkligen en fin bonus till kidsen. Det är annorlunda att leva med en kvinna minst sagt. Ett extra bonus för mig, som jag inte vetat om innan :)
Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl  

Kärlek

Minicatch
Kärlek....vad är det egentligen? Jag bara vet att jag vill ha Henne nära mig så länge jag finns och har jag det är jag lycklig. Kärlek...hur behåller jag den egentligen? Jag bara vet att den är skör och att saker jag säger eller gör kan skada. Att jag plötsligt måste tänka mig för. För att Hon bryr sig, för att Hon förstår, för att Hon vill lika mycket som jag. Det känns nytt, annorlunda och alldeles, alldeles underbart! Ikväll har jag fått umgås med två fina vänner och prata kärlek, relationer och dejting. Den ena hetro och den andra som jag, relativt nyutkommen. Så lika vi tänker ändå fast vi kan verka olika. Vi vill bli älskade för den vi är helt enkelt. För visst borde det vara enkelt.

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl