80.106 medlemmar 2.932 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Upptagen...
Blogg
Ooh aah, just…
Godmorgon...elle…
Blogg
Ooh aah, just…
Suttit ute,,,
Blogg
Nacka 26/5
Kerstin och Britt…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Nyflatan
Nyskild & Nykär!
Jag lämnade man och barn för livet med en kvinna.
Mycket nytt, många små funderingar och ett helt nytt liv!
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 4979

Att leva med min fru...

Minicatch
Att leva med min fru kan vara att få äta en nyttig frukost för att sedan krypa ner i sängen igen. Småsova så tätt intill att fantasierna tar fart och får kroppen att vakna fylld med lustar. Att få känna hennes mun mot mig under täcket och det är så skönt att halsen måste avge avgrundsvrål när jag kommer! När jag är på jobbet en timme senare är jag hes och måste bortförklara för kollegan att ”jag är nog på väg att bli förkyld” men ler inombords för jag känner mig fortfarande våt... Det är sådana dagar jag kan tänka på hur det är att vara gift med mig?

Taggar: personligt sex

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

PMS & glädje :)

Minicatch
Idag är jag glad. Idag känner jag mig....jag vet inte hur jag känner mig. Men lite sådär som man kan känna när någon lyckats ta sig förbi ett hinder. När något skavt länge och tillslut lyckas hon hitta en väg förbi. Glädje, lycka för en annans skull! För idag var min fru och vågade, orkade prata om hur svår pms hon har med en läkare. Hon fick med sig ett par ord av mig att visa för läkaren. Några ord som beskriver min upplevelse av hennes hormon-berg-och-dalbana. För det är så det känns, som en snabb tur i Lisebergsbanan. Ena stunden är allt jättebra för att i andra stunden vara skitdåligt. Det är inte klokt vad alla dessa hormoner gör med våra hjärnor! Så idag är jag glad! För kanske, om det hjälper med medicin, så slipper vi fler karuseller :)

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Fröken kör spårvagn!

Minicatch
Jag mötte en fd. elev från förarhytten Jag slutade som fritidspedagog efter 18 år i yrket och känner därför väldigt många barn, haha. Så det var inte konstigt att jag stötte på en av mina fd. elever medan jag körde vagn igår. En liten 8åring knackade på min ruta med STORA ögon och sa ”Fröken! Kör du spårvagn?” Hennes förundran var underbar att se. Världen gick inte ihop alls, hon har säkert trott att jag bodde i skolan och skulle stanna där jämt och alltid. Så helt plötsligt får fröken för sig att köra spårvagn är kul, måste vara så konstigt för henne. Oj, oj, oj. :)

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

#metoo

Minicatch
#Mee too, även jag har upplevt otäcka saker. När jag var så liten att jag trodde allt berodde på mig. När jag var så liten att jag trodde jag hade kunnat förändra något, om jag bara hade kommit på hur. Detta har gett mig en rädsla för mina barns skull, jag har varit överbeskyddande i utsatta situationer. Jag har alltid gått med en känsla av att det inte finns en garanti för att deras pappa skulle kunna begå övertramp, jag har aldrig litat till fullo på någon man, hur snäll han än är. Detta tänkte jag på när min fru stod och duschade min sjuåring. Hur jag inte sprang dit för att kolla läget titt som tätt, hur jag inte ens kände en tillstymmelse till oro i magen av att jag inte själv var med i badrummet. Hur skönt och avslappnande det var att faktiskt känna tillit till en annan när det handlar om så stora saker. Det är lätt att tro att det har att göra med att hon är kvinna, kanske ligger det något i det men inte prioriterat. Jag är extremt överbeskyddande så jag skulle nog inte låta mig luras av att kvinnor per automatik är godare. Nej, det handlar om hur hon är när hon lyssnar på mig och mina upplevelser. Det handlar om hur hon bemöter mig i sängen med vetskapen om att jag är rädd för vissa saker. Att jag känner mig trygg, till fullo med att hon vet mycket tydligt var gränserna går och hur hon ska undvika att få mina döttrar att känna obehag. Tillit, större än ordet låter och mitt hjärta är fyllt av det. Tacksamheten.

Taggar: personligt feminism

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Jag sa NEJ till min exman

Minicatch
Jag satte ner foten rejält till min exman. Härom dagen ringde min exman och sa att han tänkt ta med våra döttrar utomlands, till Kreta över midsommar. Han frågade om det är okej med mig eftersom det är ”min” midsommar med dom. Självklart, bara inte Hon- (hans tjej), följer med, svarar jag. Denna tjej han har haft de senaste två åren har jag nämligen bett att få träffa flertalet gånger men blivit nekad varje gång. Eftersom jag behöver känna mig trygg med vem som är med mina barn har jag velat det. Så nu när han vill ha med henne utomlands säger jag nej. Och det kändes så jäkla skönt att veta att det är jag som sitter på barnens pass. Han måste lova mig att Hon inte följer med, annars kan han drömma om att få med sig kidsen. För första gången sätter jag ner foten rejält och jag mår bra av det. Karma!

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Alkoholfri öl??!!

Minicatch
Jag älskar att köra spårvagn! Det är så roligt att få gå till jobbet och undra vad jag ska få se och uppleva idag. Jag sitter högt upp, nästan högst upp i trafiken och ser nästan allt. Innan jag själv körde tänkte jag knappt på att det fanns en förare därframme. Bussar väjer för mig, trafikljus tänds till min förmån när jag trycker på mina knappar, jag skulle kunna köra vart jag vill men har en bestämd rutt jag måste följa. Jag utmanar mig själv till att bli bättre och bättre varje dag. Jag älskar det så mycket att jag dricker mindre alkohol. För om jag dricker får jag inte köra. Detta fick mig att kolla efter alkoholfria alternativ och har märkt att alkoholfri öl faktiskt är gott. Så en 0% öl till maten är numera standard istället för en stor stark. Känner mig nyttig, haha.

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Mat vikt självkänsla

Minicatch
Vad äter jag när inte frugan är hemma? Så enkelt som möjligt såklart eftersom jag inte kan laga mat som hon! Men ändå så gott som möjligt eftersom jag är kräsen med smak, är det inte gott låter jag hellre bli. Så stekta tomater, makaroner eller lax i ugnen är fint. Men idag, en fredagskväll när jag dessutom har klarat av ett svårt prov på utbildningen då blir det en burk delikatess vitlöksoliver från Ridderheims och pepparsalami. Efteråt steker jag banan och häller på honung. Sjukt gott alltihop som gör mig nöjd. Kanske inte supernyttigt men å andra sidan äter jag aldrig sånt när min fru är hemma. För hon mår dåligt av att gå upp i vikt så även jag äter nyttigt när hon är hemma, för att sympatisera. Så det jämnar ut sig tror jag. Men när jag ikväll får veta att hon på jobbet ätit choklad är jag inte särskilt sympatisk alls. Jag bannar henne vilket får henne att vilja avsluta samtalet. Visst förstår jag att det är jobbigt för henne att höra men hon har kämpat så hårt sista halvåret att jag blev besviken och kunde inte låta bli att gnälla lite om det. Jag kan peppa och engagera mig men när det blir fail gör jag visst fel...

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Lärdomar

Minicatch
Det här med att bli spårvagnsförare var svårare än jag väntat mig men det verkar som att jag kommer klara det. På tisdag har jag uppkörningsprov med en chefsinspektör. Bara att inte köra med ”min” vanliga känns pirrigt och att jag redan på onsdag ska ut i trafik och köra passagerare känns superpirrigt! Tänk att så många kommer lita på att jag tar dem fram i tid, mjukt och säkert :-o Men som jag längtar tills att alla tester ska vara över så jag kan få jobba på riktigt! Att ha mått skit i flera år ger en fin tacksamhet för varje dag som jag kan jobba, äta, ringa till en vän, krama den jag älskar (från hjärta till själ och fitt) ;) Inte för att jag önskar att alla ska må dåligt men jag kan känna ibland att en del av mina vänner inte har insett hur skört lycka är. När olyckan håller sig på avstånd är jag tacksam och gläds åt saker som är självklara för många. Sen att jag gråter av saknad då och då betyder inte att jag är olycklig, det betyder bara att jag kan känna känslor. Tacksamheten igen. När jag stängde av mina känslor för att överleva vardagen blev det kaos. Erfarenheten lär mig mer än böcker.

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Min frus intuition

Minicatch
Min älskade har lämnat mig för att åka till sitt arbete...igen. Det har alltid varit så och jag har väl aldrig tyckt direkt illa om det. Det var ju så vi började, innan hon ens var skild från sin fd. fru frågade hon mig om jag skulle palla att vara med en matros som befinner sig på bortaplan långa perioder. -Inte vet jag, svarade jag då. För hur skulle jag kunna veta? Ett tag kände jag att det var bra, utan att hon lämnade mig skulle jag inte palla ett förhållande alls. Sen ändrades det och jag tyckte det var bara jobbigt, svårt att hantera längtan. Nu har jag mer vant mig. Det är så det är bara. Men visst saknar jag, visst längtar jag. Men vetskapen om att ändå vara i Hennes fokus när hon är borta på sjön ger mig känslan av gemenskap, att jag är älskad. Jag vet ju att hon är min enda, min finaste, mitt fokus men att jag är hennes kan fortfarande förvåna mig. Hon vill ha en sån som jag??! Därför vill jag alltid vara bra i hennes ögon. Så när jag tar en öl eller två på en vardag vill jag helst inte visa det. Det tillhör ju liksom min sämre del av mig. Så när vi facetajmar tänker jag att jag inte ska visa ölglaset på bordet. Hahaha! Min fru, ser allt!! Hon ser på mig att jag druckit och säger med ett leende ”Vad gör du sweetie”? -Inget svarar jag. ”Kanske du tar en pilsner”? Säger hon och jag brister ut i ett fånigt fnitter. Kan liksom inte hålla masken framför henne. Jag inser igen att jag aldrig kan dölja något för henne. Hon ser. Hon förstår. Hon vet saker jag inte berättar. Hennes intuition är starkare än min! Jag vill ha den :)

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Helg

Minicatch
Äntligen helg! Äntligen sovmorgon. Äntligen umgänge med familjen, båda döttrarna är här, frugan hemma och katterna är kelsjuka som alltid. Jag slappar så mycket jag kan fast lite plugg på stans olika miljoner hållplatser ska jag väl orka med. En helg tar slut så fort!

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl