91.327 medlemmar 3.593 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Carl Börnstedt
Min rutin för …
Blogg
Stockholm 24/2
Tank
Gaymap
Stockholm 24/2
Chokladkoppen
Gaymap
Stockholm 24/2
Limbo Sthlm
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Nyflatan
Nyskild & Nykär!
Jag lämnade man och barn för livet med en kvinna.
Mycket nytt, många små funderingar och ett helt nytt liv!
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
Widgets
Statistik
Blog id: 4979

När Hon bygger möbler

Minicatch
Vi bygger IKEA möbler till förbannelse! Ett helt hem kom i väl förpackade lådor med tusen skruvar å annat pilligt en kan bli galen av. Men vi teamar bra, tjejen å jag. Varvar, byter sida, läser manualer och borrar om vartannat. Känslan av att sätta ihop detta hemmet är enormt skön! Min och tjejens första riktiga bostad ihop där ingen av oss är inneboende. Bådas namn står på dörren ditsatt av vaktmästaren i snygga bokstäver. Jag tittar då och då på Henne medan hon bygger men hon märker inget. Hon svettas, spänner musklerna och böjer sig i olika vinklar för att komma åt... jag blir kåtare för varje bräda vi får på plats! Jag måste ta lite i Henne när jag kan, när jag får. Hon vill helst inte bli störd men ibland får jag en kyss när jag gjort en bra grej. *lycklig* Att Hon är den sexigaste som finns när jag ser Henne jobba är en gåta för henne. Men så är det, jag älskar att se Henne hålla på med saker eller umgås med andra människor. Jag känner mig priviligerad och stolt! Hon....vill ha mig, galet underbart. När Hon sätter sig ner och tar en paus och äter en kexchoklad måste jag le stort efter att ha råkat slänga en blick åt Hennes håll, Hon till och med äter chokladen sexigt! Jag ålar mig som en mask i vatten av att inte få ligga nu, nu, nu! Vi måste jobba klart. Men sen ikväll....inviger vi nya dubbelsängen ;)

Taggar: personligt sex familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Allra sista gången

Minicatch
Även denna helgen bor jag i mitt gamla hus, med kidsen & deras marsvin. Exmaken är på resa så jag måste. Igen. Jag mår dåligt av att vara här. Klampa omkring i det som nu blivit hans liv, hans och barnens. Ser hur de beter sig här, vad de har i sina rum, vad de äter. Allt irriterar mig och jag vill slå nån eller supa mig full. Glr inget av det men har svårt att hålla humöret och koncentrationen uppe. Om några få veckor kommer en annan familj att flytta in här. Med egna drömmar och visioner om en fin framtid tillsammans. De kommer dona runt i min trädgård. Kommer de upptäcka den lilla graven som finns där ute? Kommer dom fortsätta få smultronen att trivas? Kommer dom måla över den bilden jag gjort på väggen i vardagsrummet? Kanske... Men det kommer jag aldrig få reda på, för det är sista gången jag kommer hit.

Taggar: personligt

Kommentarer (2)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Kom ut....igen och igen.....och igen!

Minicatch
Så har jag denna morgonen kommit ut. Igen. Ett litet samtal med golvläggaren om vad som ska flyttas på i köket inför imorgon leder till att han kollar in i min kyl. Därefter utbrister han "Det var lite mat, nästan studentvarning!" Jag som av någon anledning känner att jag måste förklara mig inför påpekanden svarar att "Jag bor ju själv i två veckor så...." Då säger han Jaha, så han jobbar borta?" Och jag minns hur svårt och jobbigt det var de första gångerna jag kom ut, särskilt den allra första. Jag var så rädd för reaktionerna. Jag hade hög puls och blossande kinder och analyserade alla intryck länge efteråt. Men idag, kom det så lätt! Med ett leende och en känsla av absolut stolthet säger jag att "Ja, HON jobbar på sjön." Den väldigt normativt tänkande vita medelåldersmannen säger bara Jaha, jasså, jaja. Så var det med det :) Nu ska jag bara dricka upp kaffet och sedan lämna lägenheten för ett par timmar. Mitt sällskapande med mattläggaren behöver ta en paus ;)

Taggar: personligt outa

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Så mycket män!

Minicatch
Oförskämt många män har varit i min bostad sen jag flyttade in för ca 2 veckor sedan! 2 flyttkarlar, 3 målare, 2 golvläggare, 2 dörr-fixare, 1 köksskåps utbytare, 1 framtidens bredbands installatör och 1 vaktmästare. Inte en enda har varit en kvinna och inga gäster har jag bjudit in än då det är omöjligt som det ser ut. Alltså fler män än kvinnor och jag känner bara att fy faan, Bostadsbolaget borde gott kunna anställa några female-workers och när allt är klart ska jag bara välkomna kvinnor hit. Okej, min son får komma hit men sen får det räcka. Idag har jag fått röra mig hemma i lägenheten utan några dörrar ( inte ens toadörren fanns) en golvläggare som snackar på hela tiden om sitt hus, elräkning, planerna på att flytta till lägenhet för bekvämlighetens skull och alla miljoner han kommer få när han säljer sitt hus som redan är avbetalt sedan 20 år. Eller hur han möter zigenare som försöker lura sig till gratisgolv! Jag blir så frustrerad!! Och inte en enda gång på hela dagen har han vett att fråga om jag behöver nyttja toan så han ska lämna lägenheten en stund. En kvinna hade jag hellre velat var här och gjorde jobbet. I alla fall så har jag pratat ut med min tjej nu, först till klockan fyra inatt. Sen mer under dagen. Så när han väl lämnat lägenheten kastar jag mig på sängen och tänker sova lite men tjejen ringer och då liksom bara blir det ett försoningssex över telefon och jäklar vad en sån stund kan pigga upp :)

Taggar: personligt sex feminism

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Insikter

Minicatch  (uppdaterad av Minicatch)
Det har varit tre tuffa dygn. Mina tankar har gått från att spinna galet fort till att stanna av helt. Jag har förstått och insett att bara för att jag vet att jag inte är kär i nägon annan betyder inte att någon annan tror mig. Om jag inte visar det. Och det har jag inte gjort. Så nu har jag trampat i klaveret och sårat. Jag har blivit ifrågasatt från flera håll utan att fatta. Förrän nu. På riktigt. Om jag träffar henne skadar jag den jag älskar, mer än det ger mig glädje. Det är det inte värt. Så jag valde att visa det genom att sluta träffa henne mer. Jag skrev det ikväll. Och det känns bra. Hon vet varför dessutom, jag hade modet att berätta för henne hur kär jag varit. Att jag inte kommer höra av mig mer. Jag ska bara berätta det för min tjej också, kanske imorgon. Nu är jag trött....Men jag har även kommit fram till att jag visst kan ha förhållande, att jag visst kan älska, att jag visst valt min absolut bästa partner fastän jag lever med minnet av en osund kärlek sen gammalt. För annars skulle man ju aldrig kunna fortsätta leva efter en sådan grej...? Jag tror också att endast den som upplevt en osund kärlek kan förstå detta.

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Jag berättade...!

Minicatch  (uppdaterad av Minicatch)
Jag har en klokare kvinna än att jag kan dölja nåt. Hon hör. Hon förstår det mesta hos mig. Mer än jag själv. Så hon ställde frågan över telefon. "Varför mår du dåligt, vad har hänt"? Hon sitter på en båt flera mil härifrån och måste lita på mig och hör på min röst att jag har ångest över nåt. Shit vad jag inte vill att hon ska må dåligt därborta! Men det gör hon när jag berättar, såklart. Hon vill backa. Hon vill att jag tar reda på vad jag vill. Men jag vet ju vad jag vill!! Hur länge ska denna människa förstöra för mig?! Först ett äktenskap, sen en dejt och nu...en kärlek?! Jag orkar inte!! Jag vet ju vad jag vill. Kan hon bara släppa mig fri??! Jag önskar att hon sa något riktigt elakt till mig. Så jag kan ta fäste på det och börja avsky henne istället eller nåt. I mitt meddelande till min älskade fina tjej skrev jag "Så mycket jag inte förstår. Så mycket jag plötsligt bryr mig om. Allt är nytt. Jag älskar på riktigt för första gången och bryr mig om att inte göra fel. Jag gör vad som helst för att du ska må bra. Vad vill du, vad ska jag göra?" Min fina fina tjej svarade "Just nu kan du inte göra så mycket! Jag försöker bara tänka på att det är oundvikligt att inte stöta in i varandra ! Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det här! Jag är bara livrädd att bli sårad av dej ... jag vet att jag älskar dej och det gör mej sårbar! Jag tänker ta en dusch behöver skölja av mej lite tårar! Skriver om en liten stund ! Men du betyder allt för mej!" Så nu gråter jag. Över att jag inte förstått hur mycket jag ställer till det genom att träffa henne. Över att jag träffade henne och lät mig påverkas ändå. Över att jag någonsin träffat henne. Över att jag blir rädd för vad som händer nu...! Helvete!

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Ångesten.....

Minicatch
Jag har bett min flickvän, min älskade att inte läsa min blogg. För att jag ska kunna skriva fritt. Men jag kan ju inte hindra det... Detta blir ett sånt inlägg som jag hoppas hon inte läser. Kvällen igår....blev inte som jag planerat. Jag mötte min första kärlek, tjejen som fick mig att komma ut för några år sedan. Som jag ju inte längte är kär i...well... Går det att komma över den första kärleken? Går det att fortsätta som vanligt och umgås fast vi aldrig gjort något? Det hände aldrig något fysiskt mellan oss. Jag har ju bara varit känslomässigt förslavad i hennes närhet i flera år. Kan jag fortsätta träffa henne utan att såra min blivande fru?.... Klarar jag att stå stark och fast i mitt beslut att inte gå vidare med henne ifall hon sträcker ut sin hand någon gång?... Hjärnan säger att jag inte vill ha något mer än vänskapen. Men ändå, släpper jag allt när hon är i närheten. Som att allt annat är mindre viktigt och att hon tycker om mig är det enda som betyder något. Men jag är ju inte ens kär i henne längre?! Varför påverkas jag fortfarande!! Kan jag fortsätta träffa henne utan att såra den kvinnan som jag verkligen älskar och vill ha? Kan hon må bra i vår relation om jag fortsätter träffa min första kärlek? Mina vänner säger nej, det är dårskap att inte bryta den vänskapen som är ohälsosam för mig och min nuvarande kärlek. Jag tror dem. Jag måste avsluta denna vänskapen fast jag inte vill. För att kvinnan jag lever med betyder allt. För att jag inte är beredd att förlora henne. För att jag respekterar hennes känslor. Men idag känns det jobbigt. Det gör det.

Taggar: personligt outa

Kommentarer (1)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Queer i helgen!

Minicatch
Filmfestival i stan med flera queera filmer! Fest på tre ställen för likasinnat folk samma helg så det blir svårt att välja. I Göteborg har vi ju inte så mycket att välja på vanligtvis... Ska ut med en vän på lördag i alla fall så får vi se. Party is on :)

Taggar: nöje film & video

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Tidig morgon *gäsp*

Minicatch
Det är tidigt och mörkt ute. Jag har gått upp för att möta exmaken i stan och ta emot min minsta tjej som behöver slippa skolan två dagar när hon har hosta. Synd om lillan men jag är glad :) Jag ska få rå om henne i två hela dagar, mitt i veckan! Jippi! Här hemma är ju lite kaos men det ska nog gå. Vi har ju lampor nu och en stor uppblåsbar madrass som soffa i vardagsrummet :) Lilltjejen får hjälpa mig att måla om en pall, det kommer hon gilla. Jag har färg över från att vi målade inuti köksskåpen så jag lägger den färgen på mina gamla träpallar från IKEA. Det är roligt. Jag håller på att lära mig rätt mycket saker som jag aldrig fått göra förut. Måla, sätta upp lampor, borra och sätta ihop möbler. Min tjej låter mig vara med henne på allt och när hon är på jobb så måste jag ju göra allt själv. Roligt och lite svårt men verkligen på tiden! Så idag blir en bra dag, fastän att jag knappt sovit i natt och inte riktigt mår så bra i själen varje dag. Ha en bra dag alla!

Taggar: personligt feminism familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Kvinnan i mig skriker

Minicatch
Så sitter jag plötsligt och börjar gråta medan jag äter fil & flingor! Det händer inte ofta att jag äter fil men jag kan göra det. Och eftersom min tjej råkat få med sig två paket fil i röda färger istället för den röda mjölken så har vi nu 2 liter fil i kylen. Så jag äter den och får ett minne så starkt att det upptar hela min kropp, själ och hjärta! Jag ligger på BB nyförlöst dagen innan och barnmorskan ska hämta frukost till mig. Hon frågar vad jag vill äta men jag svarar bara "jag vet inte" för jag är så rakt igenom strålande lycklig! Sådär otroligt varmt och överväldigande stormlycklig och lite rädd samtidigt. Nyss fyllda 20 och med världens vackraste lilla människa i famnen som bara har mig att förlita sig på för att överleva! Vad jag äter är liksom så oviktigt just då så barnmorskan som ändå vill att jag äter hämtar...fil & flingor. Idag mindes jag min lycka den dagen och börjar gråta av sorgen inom mig över att jag inte får dela den lyckan och upplevelsen med en människa som jag älskar idag. Jag ser på henne, min blivande fru och vet att vi aldrig kommer uppleva det tillsammans. Men jag önskar och sörjer att hon inte mötte mig tidigare i livet och fått bli mamma till mina barn från början. Jag tror aldrig hon kan förstå min smärta över just det....

Taggar: personligt familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl