77.166 medlemmar 2.927 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mellan tvätten..
Blogg
Ooh aah, just…
Fredags nöje...
Blogg
En hivdivas bekä…
Sent ska syndare…
Blogg
Stockholm 17/11
SLM-Stockholm
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Lever vi i en drömvärld eller inte? Är vi robotar som programmerats med känslor för att sedan studeras av en yttre mer "Superior" ras?

Ja du, dessa frågor och sånt kommer jag omöjligt kunna svara på, så här är ännu en till blogg om en människas liv där du som läsare får avgöra ifall mitt liv är tillräckligt intressant eller inte.
Kille, 26, Skärholmen
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 5301

Welcome to my Neverland :3

Pico  (uppdaterad av Pico)
Hej QX, mitt första inlägg fick bli på vägen till jobbet. Har länge tänkt på att öppna upp en blogg här, men lixom varit rädd för vilken respons jag skulle få. Skulle man få en överhuvudtaget? Ja vet inte, "rädd" kanske är fel ord. Allt grundare sig i att jag haft en blogg tidigare på en annan sida men som jag förlora intresset för och mina läsare i sin tur för mig. Den största skillnaden mellan dessa två olika forum är den blandade åldern, vilka personer det är som läser. Vad får man egentligen skriva idag? Vad får man posta? Läste igenom QX egna regler och hur man ska förhålla sig rent generellt och slutsatsen till allt är att "skriv med sunt förnuft". Om jag skriver något opassande så ta det med mig först innan någon anmäler så kan vi lösa det via den vägen. Jag är en öppen bok, kan som alla andra ha förutfattade meningar om vissa saker men jag är verkligen inte omöjlig att diskutera med :3 Okunskap är är något som bringar rädsla, det som skiljer oss, det som får oss att kalla varandra vi och de andra. "Neverland" kommer vara en plats där jag kommer skriva av mig diverse tankar och dagliga upplevelse, om drömmar i både vått och torrt. Dock i vilken frekvenser det kommer bli vet jag ej ännu. Älskar att skriva korta historier, som kan vara lite för morbida för vissa läsare. Men jag älskar att beröra, att få en att känna sig som en del av historien. I sinom tid kanske jag lägger upp något. PS vill ursäkta så mycket för ett sådant långt inlägg och en rätt så rörig än (har inte lärt mig alla kommandon för qx blogg, så hjälp mig gärna^^) vill verkligen att det ska bli så bra som möjligt så att alla blir nöjda :3 Cya!

Taggar: personligt nöje musik kultur foto & konst

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl