77.915 medlemmar 1.644 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Middag...
Blogg
Stockholm 17/10
Sidetrack
Gaymap
Stockholm 17/10
Secret Garden
Gaymap
Göteborg 17/10
Bee Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Lever vi i en drömvärld eller inte? Är vi robotar som programmerats med känslor för att sedan studeras av en yttre mer "Superior" ras?

Ja du, dessa frågor och sånt kommer jag omöjligt kunna svara på, så här är ännu en till blogg om en människas liv där du som läsare får avgöra ifall mitt liv är tillräckligt intressant eller inte.
Kille, 26, Mobilt
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 5301

Iller

Pico
Jaaaa, asså vem går och köper en iller frivilligt??? Tydligen jag efter två och ett halvt år... Min sambo har sedan innan mig en katt och en iller. En lite iller, väger inte mer än 500 gram. Så för ungeför ett och ett halvt år sedan kunde jag inte motstå idén om att ha en till lite pälsboll i hemmet. Vi hade några krav:
1. Det skulle vara en hane
2. Han ska helst ha anlag till att bli minst 30-40 cm lång!
3. Han skulle va långhårig
Jag och sambon är båda med i ett grupp på Facebook som heter Illerdtokig (ni förstår nivån va??) och det va där jag såg honom, Benny! Bara några månader gammal och redan stort som ett hus. Han var upplag för omplacerig då hans tidigare äger hade blivit antagen för en utbildning. Så jag skrev till henne, utan att tänka på vart iller-fan befan sig... Vi bestämde dag och jag hörde av mig till sambon och sa att vi blivit med en till iller. Under tiden jag skrev till sambon fick jag svar från säljaren.''Vi finns i Vimmerby''. Vart fan ligger Vimmerby... Kalmar?... nääää, Nära Västervik? kanske...
Hur som helst. ca 3.5 timme senare med bilen va vi framme. Med oss hade vi vår lilla tös Roxy som det egentligen hängde på. Hon fick besluta ifall han fick följa me hem eller inte. Ja till en början funka det. Tills Benny kanske var för på men det berodde nog på att han inte hunnit blivit kastrerad.Men dem såg ändå ut ha roligt med varandra. Vi fick med oss honom hem, tillsammans med en gigantisk bur och en massa leksaker. Han va nästan lugn hela resan hem, vi fick rasta dem två gånger så det va chill. Idag så är han en god familjemedlem, vad katten tycker om honom kan disskuteras.
Men varken jag eller min sambo ångrar att vi åkte ner och hämta honom. Idag är han förbi 40 sträcket, nästa uppe vif 50 cm väger ca 1.5 kg. En rikigit tjockis. Flera borde skaffa iller, det är ett roligt djur, en kombination av katt och hund. Väldigt sociala går att träna dem i tidig  ålder till det man vill, ger ifrån sig fisar av kärlek och gömmer dina strumpor och underkläder som du hittar lagom tills nästa tvätt.
Go'kväll dags för sömn -.-
Småfisarna, Benny till vänster och Roxy till höger <3
Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl  

Asså wtf...

Pico  (uppdaterad av Pico)
Ja, vafan hände igår, lixom allt började med att se på gårdagens match (Sve-Ita) och tack ''gubbar'' för att ni äntligen visar vad ni går för <3
Jag började min kväll nere i Södertälje hos polarn och såg matchen, innan det så kolla vi lite stand-up och tror aldrig ja skrattat så mycket åt ''vita skämt'' (kommer inte ihåg va han heter som vi såg). Lixom på gränsen till rasistiskt men på någotsätt så gjorde han det med glimten i ögat, lixom såga sig själv och resten av amerikanska folket.
Väl till kl 21 slog vi över till fotbollen och fastnade nått så ordentligt. Det va en bra match redan från start och Svergie hade verkligen ett helt utomordentligt spel i första halvlek. Lagom till andra halvlek vart det 1-0 vilket stod sig till slutet. Så jag och polarn gick ner till byn o fira lite med öl. Tillslut kände vi båda att kvällen börja lida mot sitt slut. En pizza senare (som va så jävulskt god) satte ja mig på tåget på väg hem.
Något som händer rätt så ofta när ja åker ifrån Södertälje så här sent är att jag brukar somna på tåget.
När ja väl va på tåget kände jag att min kväll inte va helt slut, lixom ville ut och skaka lite på fälsket, träffa lite nytt folk. Så jag tog en lite ''nap'' och vakna upp lagom till Sthlm Södra. Knallade bort mot tuben och tog mig till Secret. Till och börja med träffade jag tre otroligt trevliga Skottar (Skottlänningar???) Som va på någon slags svensexa. Efter dessa slog jag mig ihop med fyra andra personer och drog till Door. Vilket va otroligt kul, med dans, mer alkohol och ett väldigt gott sällskap. Att ha öppet sure have sina fördelar men lite restriktioner får man ha^^ Vart någon kyss här och där med lite intima danser.
Det va nu ja verkligen insåg hur jävla kul och längesedan det var jag dansa xD
Men alla kvällar har sitt slut och jag kände att jag var nöjd. Så mot tvärbanan!
Allt började bra, va pigg och ja kände att jag kanske kunde somna till lite tills ja skulle av...
Största misstaget ever...
Så ca 15 min senare vakna ja upp i Johannesfred, tänkte vafan... Så det vart bara till att sitta kvar tills tågfan vände. Men ge på fan att man skulle somna igen och missa sin hållplats o vakna upp i Sickla... Nu känner man att man kanske borde kunna hålla sig vaken nio stationer, men nope... Somna typ några meter ifrån Sickla och vakna upp i Alvik Ångest~ Vid det här laget va klockan halv nio så vet inte hur länge jag hade åkt fram och tillbaka... Som tur var va Pressis öppen och köpte mig en fucking Red Bull. Höll mig vaken tills Lilje och kunde ta mig hemmåt därifrån tillslut :3
Trodde kvällar som denna va över sedan en tid tillbaka men nooooope.
Så nu är ja äntligen hemma, rätt så trött men nu väntar lite gameing som ja sett fram emot hela veckan.
Galen kväll men det va najs, ha de gött peeps ;D <3
Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl  

Welcome to my Neverland :3

Pico  (uppdaterad av Pico)
Hej QX, mitt första inlägg fick bli på vägen till jobbet. Har länge tänkt på att öppna upp en blogg här, men lixom varit rädd för vilken respons jag skulle få. Skulle man få en överhuvudtaget? Ja vet inte, "rädd" kanske är fel ord. Allt grundare sig i att jag haft en blogg tidigare på en annan sida men som jag förlora intresset för och mina läsare i sin tur för mig. Den största skillnaden mellan dessa två olika forum är den blandade åldern, vilka personer det är som läser. Vad får man egentligen skriva idag? Vad får man posta? Läste igenom QX egna regler och hur man ska förhålla sig rent generellt och slutsatsen till allt är att "skriv med sunt förnuft". Om jag skriver något opassande så ta det med mig först innan någon anmäler så kan vi lösa det via den vägen. Jag är en öppen bok, kan som alla andra ha förutfattade meningar om vissa saker men jag är verkligen inte omöjlig att diskutera med :3 Okunskap är är något som bringar rädsla, det som skiljer oss, det som får oss att kalla varandra vi och de andra. "Neverland" kommer vara en plats där jag kommer skriva av mig diverse tankar och dagliga upplevelse, om drömmar i både vått och torrt. Dock i vilken frekvenser det kommer bli vet jag ej ännu. Älskar att skriva korta historier, som kan vara lite för morbida för vissa läsare. Men jag älskar att beröra, att få en att känna sig som en del av historien. I sinom tid kanske jag lägger upp något. PS vill ursäkta så mycket för ett sådant långt inlägg och en rätt så rörig än (har inte lärt mig alla kommandon för qx blogg, så hjälp mig gärna^^) vill verkligen att det ska bli så bra som möjligt så att alla blir nöjda :3 Cya!

Taggar: personligt nöje musik kultur foto & konst

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl