84.903 medlemmar 3.011 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Söndagsshopping.…
Blogg
Stockholm 23/10
Chokladkoppen
Gaymap
Stockholm 23/10
Bitter Pills
Gaymap
Stockholm 23/10
Secret Garden
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Allt som är gott och lite till...
Vet inte hur jag ska få dig att le, vet inte hur jag ska får dig att gråta.
Men jag vet hur jag ska få dig att dansa!!

Kontakt: navid.clean@gmail.com
Kille, 40, Stockholm
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3099

"I LOVE MY NEW HAT"

Navid  (uppdaterad av Navid)

 

(Bild Lady Gaga)

 

Under sitt besök i Sthlm fick Lady Gaga ett inslaget paket med en hatt i. Men detta var ingen vanlig hatt, utan en specialtillverkad Headpiece by F&M just för henne. Mattias och hans kollega Fredrik tappade hakan när de fick veta att Gaga skulle få sin headpiece levererad till hennes svit på Grand Hotel i Stockholm.  I hopp om att Gaga skulle bli imponerad och kanske till och med ha på sig den väntade pojkarna tålmodigt. Så kom den glada nyheten efter 3 dagar,

"Gaga har haft på sig er headpiece i Köpenhamn!"

 

 

(Bild Mattias)

 

Mattias berätta:

- När jag och Fredrik bestämde oss för att ta vårt frisöryrke ett steg vidare och börja specialtillverka håracessoarer för den modemedvetna kvinnan, så bestämde vi oss för att skräddarsy en "Headpiece by F&M" till tre starka kvinnor, som vi på ett eller annat sätt beundrade. I samband med lanseringen av vår första Höst/vinterkollektion bestämde vi oss för att Kronprinsessan Viktoria skulle få en Headpiece på sin födelsedag, då vi tycker att hon representerar vårt land på ett enastående sätt och sköter sin uppgift galant. Presenten levererades till Stockholms Slott, och vi ser fram emot att se henne bära den. Den andra personen som vi ville skänka en Headpiece by F&M var Loreen, som verkar vara en otroligt ödmjuk, fin kvinna, som har en personlig integritet som tilltalar oss. Genom en god vän levererades presenten till Loreen under Schlagerkvällen på PRIDE. Den tredje och sista kvinnan som vi ville överraska var Lady GaGa, en fantastiskt kreativ person, som vi många gånger blivit inspirerade utav och som dessutom värnar enormt mycket om viktiga ämnen såsom HBT världen. Hennes Headpiece var en utmaning, då man är van vid att se henne bära ganska spektakulära kreationer, men vi hittade en stil som vi trodde skulle passa henne. Att lämna över presenten var det stora problemet, men genom två fantastiskt hjälpsamma personer Flört så blev vi ombedda att lämna paketet på Grand Hotell i Stockholm, under GaGas turnebesök. Vi fick senare besked om att hon fått den och att hon gillade den. Naturligtvis en fantastisk känsla, då man själv åtskilliga gånger inspirerats utav henne.

 

Hur lång tid tog det att göra hatten?

- Det är svårt att säga, men från ide till färdigt resultat handlar det nog om ca tre veckor.

 

Gaga har båda Instagramat och Facebookat om hatten, hur känns det att världens största artist har haft på sig er kreation?

- Att hon lägger ut två bilder på sin privata Instagram och taggar oss med namn bevisar bara ytterligare vilken ödmjuk och fantastisk kvinna hon är... Att som världsartist lägga ner den tiden för att visa sin tacksamhet betyder naturligtvis väldigt mycket.

 

 

 

 

(Bilder Lady Gaga)

 

Gaga har nu bett er om flera hattar, hur ska ni gå vidare?

- Att gå vidare från denna otroliga händelse känns stort, vi hoppas naturligtvis att hon gillar vår design, och därigenom skulle vilja samarbeta vid ytterligare tillfälle. Vi är otroligt stolta över detta...

 

Har ni personligen varit i kontakt med henne?

- Vi har inte haft kontakt personligen, utan genom en fantastisk bekant Skrattar, som gjort oss en stor tjänst genom denna händelse.

 

Hur mycket kostade hatten att tillverka?

- Headpieces by F&M är accessoarer som görs på beställning där kunden är med på en konsultation och smycket utformas efter kundens önskemål. I detta fallet är prisuppgiften konfidentiell, av respekt för kunden. Däremot kommer vi skapa en Vår/Sommarkollektion och en Höst/Vinterkollektion varje år, där priserna kommer vara fasta.

 

 

Jag önskar Mattias och Fredrik all lycka i framtiden.

Och glöm inte ni alla därute att aldrig ge upp hoppet om att nån dag kanske kommer en världsartist att bära just dina kreationer. Fortsätt att kämpa!!

Navid Kabiri

 

 

(Bild Mattias)

Taggar: nöje

Kommentarer (3)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl