84.195 medlemmar 2.479 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Göteborg 24/11
Bee Bar
Gaymap
Stockholm 24/11
Sidetrack
Gaymap
Stockholm 24/11
Chokladkoppen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Min utkomsts progression

Fingel  (uppdaterad av Fingel)
[Min fösta visningsbild på Qruiser]
Fråga:
Hur kände du när du var i USA med din läggning? Har du alltid trott att "jag kommer bli hetero" Eller känndes det samma hela tiden?
Svar:
När jag var i USA (som utbytesstudent skolåret 10/11) var jag fortfarande inte ute som homosexuell för någon. Vid denna tid hade jag inte accepterat för mig själv fullt ut att jag var gay, fastän jag visste mycket väl att det var killar jag tände på. Jag resonerade liksom att okej, jag tänder på killar och kan kolla bögporr, men jag är inte bög. Så tänkte jag länge och man gick ofta och tänkte på vad alla skulle säga och hur de skulle reagera om de fick veta.
Ett tag i början när jag insett att jag tände på killar trodda jag att det var en fas och skulle "gå över", men om jag minns rätt så tror jag att jag iaf lagt ner dessa tankar nästan helt och hållet under mitt år i USA. Dock fick det konservativa republikanska rednecksamhället i Winfield, West Virginia, mig att bestämma mig för att om jag ska komma ut, ska jag göra det i Sverige först. I USA var det allt för trångssynt och jag kände att jag dessutom ville komma ut för min biologiska familj och mina allra närmsta vänner först, vilka fanns i Sverige.
Så mitt funderande kring min sexualitet under året i USA gick till stor del ut på att planera hur jag skulle komma ut och tänka igenom alla "tänk om". Jag hade kommit så långt att jag tänkte komma ut sommaren 2011 när jag kommit hem men jag var för feg... Jag tyckte det var så omständigt och det skulle varit mycket lättare om alla bara kunde ha listat ut själva att jag var gay. Men icke sa nicke och jag fortsatte leva i förnekelse och folk runtomkring mig fortsatte gå efter normen och förutsätta att jag var hetero.
Jag hade under flera år kollat upp gaycommunities och researchat hur bögar träffades, men vågade mig aldrig längre än att gå in på startsidorna. Jag tänkte att om jag skulle bli medlem så skulle hela världen veta nästa dag. Jag fattade inte att man kunde vara ganska anonym om man ville.
Till slut i december 2011 gick jag med i Qruiser och det var som att portarna till paradiset öppnades för mig. Jag blev kåt på bara tanken av hur lättillgängligt jag kunde möta andra bögar här. Det var egentligen först vid detta laget jag kunde fullt stå för att jag var bög vilket också fick mig att berätta för en av mina närmsta vänner Linn om min sexualitet.
Jag kom också ihåg att jag ville träffa någon från Qruiser ganska snart, men jag hade en uppkörning för mitt körkort några veckor fram och jag ville inte att något skulle komma i vägen för det. Så jag bestämde mig för att först ta mitt körkort och sen kunde jag träffa killar. Jag vet inte varför jag trodde att det skulle gå sämre på min uppkörning om jag började träffa killar, men jag ville inte ha massa andra saker i huvudet när jag skulle koncentrera mig fullt på mitt körkort.
Den 4 januari 2012 tog jag iaf mitt körkort och sen efter det träffade jag som planerat mitt första Qruiserragg.
Nu svävade jag kanske iväg lite från hur det var i USA men jag tyckte att allt detta ändå hörde ihop i samma berättelse om "min utkomsts progression".

Taggar: funderingar homosexualitet

Kommentarer (6)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl