84.225 medlemmar 1.810 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Stockholm 25/11
After goes Sercre…
Gaymap
Malmö 25/11
SLM Malmö - Club
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Klätterkurs och 400 000 kr

Fingel
Shame on me for not blogging... Haha!
Hur som helst har jag haft fullt upp med jobb, träning, klättring, pojkvänsumgänge och förkylning... Jag blev ganska förkyld i söndags/måndags så har varit rätt nere i energidepåerna men ändå samma livstempo som innan. Jag är en sån människa som verkligen inte kan koppla av och låta mig vara sjuk, för man missar ju så himla mycket då! Jag jobbade med hjälp av min kompis ibuprofen och har lyckats ta mig igenom de värsta dagarna av förkylningen och nu är jag nästintill frisk! :)
Vad har hänt mer under sista tiden då? Jo "Torka aldrig tårar utan handlskar"-serien har avslutats på TV och jag har såklart förljt alla avsnitt slaviskt. Jag tycker det var sjukt sorgligt i sista avsnittet när alla dog men samtidigt tyckte jag Paul gjorde så jävla rätt i hur han hade lagt upp sin begravning. Helt rätta takter av honom! :)
Lite sent kanske men ni vet "Pengarna på bordet" som visas i TV4 på måndagar, jag har två kompisar som var med i det på första och andra programmet. Det var dock drygt en och två veckor sen det visades men de vann 400 000 kr och jag förljde de spännt och jag blev riktigt stolt över dem! Jag kanske har nämnt detta innan, kommer inte ihåg men hur som helst är Firdaus och Hidayah grymt värda de pengarna och nu glassar de och lever livet i Malaysia och jag är inte alls avundsjuk...
Igår var jag (trots min förkylning) och klättrade med Maja, William och Terese och det var kul, som vanligt. Kul aktivitet med trevligt umgänge! Nu har jag även signat upp för en kurs som man behöver ta för att få ett så kallat grönt kort, vilket innebär att man får säkra andra som klättrar. Maja och William har redan detta så jag känner mig tvingad att ta det jag med så att inte bara jag utnyttjar att de säkrar mig. :P Så detta är en kurs på två tillfällen och första gången är redan ikväll så dit ska jag iväg alldeles strax. Ska bli superkul! :)
Planer för helgen är att gå på Queer på fredag, såklart! :) Vi ska fira av en kompis (en av Adrians bästa kompisar) Bea som ska flytta iväg till Namibia för volontärarbete nu i dagarna. Så det blir avskedsförfest för henne och sen Queer. Tror även jag har lyckats övertala några av mina kompisar att hänga med så det ska bli kul! :)
Puss hej! :)

Taggar: nöje Fest jobb träning Vardag Kompisar

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl