84.216 medlemmar 3.341 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Stockholm 24/11
Chokladkoppen
Gaymap
Stockholm 24/11
Posithiva Gruppen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Webcam photos

Fingel
Så här roligt har jag en lördag som denna! Haha! Ne men jag har ändå fått gjort en hel del. Sov över hos Adrian igår till idag och sen begav jag mig i förmiddags till Billdal hem till några familjekompisar där som är tandläkare både mannen och kvinnan i hushållet. De skulle kolla på min knöl på läppen som jag haft i flera veckor nu utan att den gått ner... Man kan se den på sista bilden på vänster sida (alltså min högra sida) av underläppen. Hur som helt blev det ingen operation idag men de ska boka in mig så jag får göra det snart. Sjukt störande att ha en liten knöl på läppen som bara är i vägen!
Efter det åkte jag och Alma (min syster) till gymmet och workade out! Det blev ett benpass idag vilket jag inte gjort på länge. Jag lade om mitt gymschema för ett tag sedan där jag inte har med så mycket ben för att jag vill fokusera på andra muskler. Mina ben ser typ vältränade ut även om jag inte tränar dem så mycket, medan min mage och mina bröst är mer svårtränade...  Men nu har jag iaf hunnit gymma mer på sistonde vilket känns skönt! Körde hårt idag och avslutade med 3000 m rodd och nu är jag helt slut i hela kroppen, men sådär skönt trött! :)
Om ni undrar varför jag inte skrivit så mycket om träning innan i bloggen är det för att jag tycker det är ganska tråkigt att skriva om och så stör jag mig på folk som hela tiden lägger upp statusar på t.ex. facebook och checkar in sig varje gång de är på gymmet för att visa hur duktiga de är som tränar. Jag känner inte att jag behöver den bekräftelsen av folk för den enda som kan avgöra om jag tränat bra är jag själv och jag känner att det är onödigt att dela med sig till hela världen! ;)
Sedan kom några andra familjekompisar hem på en fika och nu gör jag mig i ordning för kvällen. Eller ja om man nu kan räkna webcamfotografering som att göra sig i ordning! Haha! Dock har jag inte så mycket planer... Jag ska med mamma och Alma till några kompisar på middag men får se hur länge jag blir kvar där. Ska kanske ringa min granne och hänga lite med honom :) Känner hur som helst inte för att åka in till stan i detta tråkiga väder...
Puss och kram! :)

Taggar: nöje träning funderingar Kompisar

Kommentarer (3)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl