84.192 medlemmar 2.512 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Stockholm 24/11
Eurovision Night
Gaymap
Stockholm 24/11
Österlånggatan 17
Gaymap
Stockholm 24/11
Hjärtat på Torget
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Norrköping & Linköping

Fingel  (uppdaterad av Fingel)
vvvvv Lägg märke till dekorationen nedan vvvvv
Yummy!!! :D
I helgen var jag som sagt i Linköping för att fira min bror Hugo som fyllde 21 i fredags. Jag, mamma, Anders (hennes man) och Alma (min syster) åkte upp i fredags efter jobb och skola och gick tillsammans med Hugo ut och åt på en indisk restaurang som var riktigt bra. :)
På lördagen gick vi upp rätt tidigt för att åka till Norrköping och kolla in den staden som ingen av oss tidigare besökt mer än att åka igenom. :) Riktigt vacker stad faktiskt! De första många bilderna är därifrån och jag älskar att besöka nya städer man kanske inte har några direkta förväntningar om som sen visar sig vara ganska mysiga! :) Efter vi varit där åkte vi tillbaka till Linkan och vilade ut lite innan vi även på lördagen gick ut och åt, denna gång på en spansk restaurang som var svingod (bokstavligt talat)! Vi åt vildsvin med potatiskaka och murkelsås och jag kan inte beskriva med ord hur gott det var! :D Bästa restaurangbesöket på länge! Så om ni är i Linköping, gå till Restaurang Sangria som ligger vid Stora Torget och ät där! :) Jag fick även köpt ett par jeans, en hoodie (den mintgröna jag har på mig på vissa bilder) och ett par vantar. :)
Efter restaurangbesöket mötte jag upp Axel, en kompis som jag träffade när vi va på samma New York-camp i augusti 2012 innan våra utbytesår. Vi hade inte träffats sen dess så det var skitkul att få snacka och ta några öl med honom. Vi hade en del att tjöta om efter 2 dryga år sen vi sågs sist.
Idag fixade vi mest i ordning och packade ihop och begav oss hemåt. Och jag och Alma var uttråkade i baksätet så vi testade att stoppa upp tamponger i mitt ansikte! Haha! Så snygg blev jag i tampongmask! ;) Vi stannade på vägen i Jönköping hos min morbror med fru för söndagsmiddag vilket aldrig sitter fel! :) Nu är jag hemma igen och har äntligen fått lite tid att blogga bland allt annat att göra.

Taggar: nöje fashion Resor

Kommentarer (3)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl