84.259 medlemmar 2.346 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Musikfria dagen.…
Blogg
Ooh aah, just…
Vikken morgon...
Blogg
Stockholm 21/11
Tank
Gaymap
Göteborg 21/11
Bee Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Resetankar

Fingel  (uppdaterad av Fingel)
Tja tja!
Denna veckan har börjat bra och jag har insett hur fruktansvärt skönt det är att inte ha något plugg och att slippa behöva känna den där "jag borde verkligen plugga men orkar inte"-söndagsångesten! Så jag borde väl njuta fullt ut nu de här sista 3-3½ månaderna som jag har kvar innan jag ska påbörja mitt pluggande.
Hur som helst blev jag inring i morse för att jobba på dagiset så det fick det bli idag och till min glädje skulle vi iväg men de äldsta barnen (3-5 år) på utflykt. Det var tänkt att vi skulle till Slottskogen men det blev inställt för att det var för lite ordinarie personal där så vi fick istället ta bussen till Lindome och åka till en lekplats. Kanske inte så stort för oss "äldre" men en enorm resa för de små liven! :D
Nu är det rätt lugnt och ikväll ska jag in till stan för att träffa Sarah som jag inte sett på görlänge, eller det känns iaf som det. Kanske var nån månad sen eller två vi sågs senast. :)
Till helgen ska jag, mamma, hennes man och min syster till Linköping och hälsa på min bror som bor och pluggar där. Han fyller 21 år och det ska firas! :) Så det ska bli skönt att få åka på en liten minisemester.
På tal om resor så har jag börjat längta efter att åka utomlands nu när mörkret och kylan börjar komma till Sverige... Jag känner att det vore skönt att komma iväg på något innan jag börjar plugga i januari. Dock vet jag inte var, när exakt och med vem/vilka. Jag får ju se hur mycket pengar jag kan jobba ihop nu i höst och sen kanske ta nån sista minuten. Fast jag vill inte åka till nåt klyschigt ställe som massa svenskar vallfärdar till men vi får la se vad som händer. Jag är glad om jag lyckas komma iväg på nåt. Senast jag på riktigt var utomlands (utanför Skandivanien) var när jag bodde i USA, och då bodde jag ju där så det var inte riktigt som semester. Så jag vill iväg och se något nytt. Fast om man ska utanför Europa kanske man vill vara borta lite längre än typ en vecka så då måste man ju tajma in det. Aja det löser sig!
Har ni några förslag på bra resmål som är prisvärda och spännande och som passar att åka till runt december/början av januari? :)

Taggar: jobb Vardag Resor funderingar

Kommentarer (4)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl