84.298 medlemmar 2.557 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
With Angel
Boken om mitt…
Blogg
Ooh aah, just…
Sista paketet...
Blogg
Nacka 22/11
Urban Deli Sickla
Gaymap
Stockholm 22/11
Sidetrack
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Dubbeldejt planeras!

Fingel
(Bjuder på dubbelhakorna! ;))
Tja tja!
Lite update om vad som hänt och ska hända nu då. :) I veckan har jag som de flesta människor gör på vardagar jobbat. Fast det har inte varit så värst mycket jobb denna vecka så jag har även passat på att få lite kvalitetstid med min lilla vovve! Haha! :) För första gången ville han skita när han var ute och gick med mig! Han är 4½ månad och har vägrat bajsa när jag har gått med honom tills nu, dock inget jag klagar över men nu var min tur över... haha!
Annars så är jag rätt ensam nu för min pojke bor tillfälligt i Borås då han är på utbildning där denna veckan med SJ som han började jobba på i måndags. Fast igår var han hemma i 3 h för att fixa lite grejer och skriva på lite papper till sin nya lägenhet så jag passade på att få lite kvalitetstid och gos. :) Som tur är kommer han hem över helgen så jag får snart träffa honom igen och på lördag ska jag, Adrian, Linn och Ryan ha dubbeldejt! Enda sedan vi två par blev tillsammans för knappt 2 månader sen (vi blev tillsammans på samma dag, 9 augusti! :D) har vi sagt att vi ska ha en dubbeldejt men vi har inte hunnit och annat har kommit i vägen men nu ska vi slå stort på lördag.
Vi ska passa på att vara hemma hos mamma i hennes hus då hon, hennes sedan 4 månader tillbaka nye man och hans två syskon som är här i helgen ska gå på Lena Ph:s show på lördag kväll. Det ska bli kul att träffa hans syskon också med tanke på att jag aldrig träffat dem innan. Hans bror är dessutom bög och med tanke på att jag inte har nån bög i min släkt sen innan ska det bli kul att nu få en bög i min "låtsassläkt". :) Tillbaka till dubbeldejten så hade vi tänkt att köra det ganska enkelt med matlagning och bara allmänt mysigt. Så vi får hoppas det går bra så kommer update om hur detta var efter lördagen! :)
Hasta luego!

Taggar: nöje jobb Vardag homosexualitet Kompisar

Kommentarer (5)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl