84.298 medlemmar 3.221 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Vikken morgon...
Blogg
Stockholm 20/11
After goes Sercre…
Gaymap
Söderhamn 20/11
Transgenderday…
Gaymap
Stockholm 20/11
Urban Deli Sveavä…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Föräldrar

Fingel  (uppdaterad av Fingel)
Ens föräldrarelation är något som är väldigt viktigt under ens liv. Man föds och uppfostras av dem, och vare sig det är ens biologiska eller adoptiv/fosterföräldrar präglar de en mer än några andra personer. Som barn avgudar man ofta sina föräldrar och jag kommer ihåg när jag var liten så kunde jag inte förstå hur andra kvinnor än min mamma kunde vara mammor och få kallas för mamma, för en mamma har ju ett speciellt utseende, det som min mamma har, och ser man inte ut så kan man ju omöjligt vara en mamma. Haha! Sen allt eftersom jag fick lite mer koll på världen förstod jag ju ett och annat bättre. ;)
Sedan kommer man till fasen då föräldrarna bara är pinsamma och inget de gör uppskattas. Man förstår sig knappt på att de kan vara som de är men tack och lov var denna fas inte så utpräglad och lång för mig. Då efter det återgår man till fasen att man förstår att ens föräldrar är de människor de är och att det är bara att leva med det och uppskatta dem för vilka personer de är.
Jag har under hela mitt liv haft en nära relation till mina föräldrar, fast på olika sätt. Mamma har varit den man kommit nära och kan snacka med allt om medan pappa är den man mer avslappnat kan umgås med men utan att man snackar om allt för närgående ämnen. De har varit väldigt olika och jag gillar därav även olika sidor hos dem. Mamma har sina plus och pappa har sina. Jag gillar dem för vilka de är och för vad de gjort för mig.
Nu har jag snart kommit till den fasen i livet då jag ska separera från dem och starta mitt eget. Inget jag fasar över dock då jag känner mig mer än redo att flytta och klara mig själv, men det kommer helt klart bli en omställning. Fast har jag ju varit ifrån dem under 10 månader innan då jag bodde i USA. Jag är bara van vid vad de gör för mig men samtidigt är jag en ganska så ansvarstagande och självständig individ så jag tror det kommer gå bra.
Sammanfattat vill jag bara säga, tack mamma och pappa för att ni finns för mig! :)
<3

Taggar: funderingar

Kommentarer (2)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl