84.182 medlemmar 3.157 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Ooh aah, just…
Köpfri dag....
Blogg
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Kristianstad 25/11
RFSL-pub
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Kändis!

Fingel
Haha jag fick mig ett gott skratt idag på jobbet kan man säga! Jag vikarierade som spansklärare på ett högstadie i Mölndal idag och allt gick finfint då jag först hade 6:or, sen 7:or, sen 8:or och sist 9:or. Bland 8:orna fanns en del av min systers kompisar så jag blev igenkänd och sen när jag var inne i klassrummet och väntade innan 9:ornas lektion skulle börja hände det. Jag öppnade dörren för att släppa in dem (utan att det kom några) fast en del hade sett mig. Så jag stängde och satte mig där inne igen och väntade då det var några minuter kvar tills lektionen skulle börja. Sen kikar det in en tjej som lika snabbt försvinner ut och börjar skrika i korridoren till alla andra i klassen nåt i den här stilen:
"Det är han! Jag vet vem det är! Han är bög!!! Han vann typ den där gaygalan i år!!! Ahhhhhhh!!! Vi ska ha han som vikarie!"
Haha och hon skrek runt i den stilen till alla kompisar och verkade tro att det inte hördes in dit jag satt. Jag vet inte om hon tyckte det var kul, coolt, pinsamt eller jobbigt men jag fick mig iaf ett gott skratt. När de sen till slut kom in var det dock ingen som frågade något om detta (därav antagelsen att det inte skulle höras in) och lektionen flöt på som vanligt. Dock satt en del i klassen och fnittrade sådär som bara 14-15-åringar kan göra.
Jag vet inte hur tjejen i fråga fått reda på detta. Antingen kan hon ju hänga på QX och fått reda på det så eller så känner hon min syster som är 14 år och känner några på den skolan, och har sett det på hennes facebook typ. Hur som helst kände jag mig som en kändis för första gången då detta var första gången någon obekant till mig känner igen mig som Mr Gay. Jag är ju långt ifrån superkändis men i alla fall ett steg på vägen! :)
När jag "inledde min kändiskarriär" på plåtningen inför Mr Gay röstningen

Taggar: jobb Vardag Mr Gay homosexualitet

Kommentarer (0)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl