84.217 medlemmar 3.354 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Göteborg 24/11
Bee Bar
Gaymap
Stockholm 24/11
Bitter Pills
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Ville du vara homo eller hetero?

Fingel
Jag fick en kommentar igår som löd som följer och tänkte att mitt svar på den frågan skulle passa som ett inlägg bland mina funderingar så här kommer den. :)
"Hey! Innan du kom ut som homo, ville du vara homo eller hetero? Jag vill ex vara hetero men gillar killar och tjejer. Lite svårt att känna att man vill vara hetero men är bi.."
Innan jag själv accepterat för mig själv att jag var homo gick jag väldigt ofta och hoppades på att det bara skulle vara en fas och att jag någon dag skulle vakna upp ur detta likt en dröm och att jag skulle vara som "alla andra".
Jag kommer mycket väl ihåg första gången jag insåg att jag hade blivit sexuellt attraherad av en man. Det var när jag satt hemma vid datorn och kanske var 12-13 år och googlade massa saker. På nåt vänster kom det upp något spännande bland de där reklamartikellänkarna i högra sidan av skärmen när man googlat något ni vet. Där tror jag det stod något i form av "För män som gillar män" och jag klickade mig lite nyfiket in där. Då kom jag till en sida, tror det var sylvester.se om jag inte minns helt fel och det var bilder på halv- och helnakna män och jag kände med en gång hur jag blev attraherad av synen. Tilläggas kan göras att jag kom aldrig längre än till startsidan.
När jag insåg att jag hade tänt till på bilder på män fick jag ENORMA skuldkänslor och stängde ner allt och ville bara radera de senaste minuterna av mitt liv. Detta hade inte hänt! Dock fick jag leva med att det hade gjort det men aldrig skulle jag igen klicka mig in på en sådan sida lovade jag mig själv.
Efter några månader kom dock nyfikenheten tillbaka och jag började surfa runt mer och hittade återigen tillbaka till denna sida och skuldkänslorna kom tillbaka, dock i något mindre kvantitet. Allt eftersom åren gick började jag acceptera för mig själv att okej, jag tänder på killar och kan väl kolla på sånt här, men någon bög, det är jag inte!
På det stadiet bafann jag mig ett bra tag tills jag kanske var 17 år då jag mer och mer började acceptera mig själv, okej jag är väl bög då, det kommer nog aldrig att ändra sig. Sedan dröjde det ytterligare 1½ år innan jag var tillräckligt bekväm med att erkänna för någon annan för första gången.
Så tillbaka till frågan. Ja, innan jag kom ut gick jag ofta och hoppades på att jag skulle bli straight, eller var besviken över att jag inte föddes som "alla andra" och att livet skulle varit mycket enklare då. Jag tänkte ofta, vad har jag gjort för att gå detta öde till mötes? Varför blev just jag bög? Jag ville helt klart vara hetero men fick med tiden inse att det är inte vem jag är och ville jag vara mig själv fullt ut behövde jag acceptera även denna sida hos mig själv.
Jag kommer inte ihåg hur "den första mannen jag tände på" såg ut, men det skulle inte förvåna mig om han var lik denna heting, Joe Manganiello, som spelar varulven Alcide i True Blood, en serie som jag är väldigt obsessed vid!

Taggar: funderingar homosexualitet

Kommentarer (2)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl