84.194 medlemmar 2.496 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Stockholm 24/11
Urban Deli Sveavä…
Gaymap
Stockholm 24/11
Sidetrack
Gaymap
Stockholm 24/11
Posithiva Gruppen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Överraskad av älsklingen! <3

Fingel  (uppdaterad av Fingel)
Hej hej!
Nu har det varit väldigt fullt upp på sistonde med mycket jobb och annat. Jag har i veckan börjat jobba i vikariepoolen i Mölndals kommun, parallellt med att jag jobbar där jag jobbat innan i Angered. Jag jobbade i måndags, "tog ledigt" i tisdags då jag va väldigt trött, jobbade på ett dagis som ligger precis vid min mammas hus i onsdags och torsdags, jobbade även på ett högstadie i Mölndal i torsdags förmiddag och var i Angered idag för ytterligare ett simtest och sen fritids. Högstadie var ganska soft faktiskt! Jag trodde nästan det skulle vara a pain in the ass så att säga med uppkäftiga ungdomar som inte ville göra något men de skötte sig finfint och jag kunde ta det lugnt. Jag behövde i och för sig inte göra så mycket, bara ta närvaro och säga åt dem att fortsätta jobba med vad de gjort innan.
Aja nu är det helg så vi ska inte snacka massa jobb. Igår hade Adrian förberett en överraskning till mig vilket blev ett restaurangbesök och sen bio. Mycket trevligt och uppskattat! :D Tack älskling! <3 Filmen vi såg var "Rivalerna" som var riktigt rolig och humoristisk! Den handlade om ett kongressval i North Carolina i USA där en överlägsen kandidat helt plötsligt fick motstånd av en oväntad kandidat från det andra partiet och de hade fått in en massa roliga scener med underbar humor! Så den filmen rekommenderar jag verkligen! :)
Avnjuter ett glas rött till maten! :) (Ja, vinfoten är helt fet av fingeravtryck men han tyckte inte om den andra bilden utan vinglaset! Haha!)
Trailer för "Rivalerna"
Annars så ska vi ikväll fira pappa som fyllde år igår så det blir middag med släkten. Imorgon ska jag fira Emma som fyller 20 med förfest hos henne och sen utgång. Ska bli kul att träffa de vännerna i det gänget också då det känns som att jag knappt hinner träffa mina vänner nu för tiden när jag mest jobbar och försöker hitta tid att vara med min pojkvän. Och jag är inte en sån som dissar mina vänner för att jag har pojkvän nu om det låter så för jag hatar folk som är så så jag gör allt för att inte vara sån men man får ta så många möjligheter man kan att träffa sin pojkvän då vi ofta jobbar båda två och i olika skift, han på natten och jag på dagen...
Det får vara allt för nu så kommer update imorgon! :) Ha de!

Taggar: nöje Fest jobb Vardag Jag tipsar Kompisar

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl