84.184 medlemmar 1.721 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Östersund 25/11
Gaycafé Alexis
Gaymap
Stockholm 25/11
HiBearNation Part…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Hitta sig själv

Fingel
Ofta snackas det om att man ska vara sig själv och inte försöka vara någon annan, och detta blir extra tydligt i gayvärlden då det finns många som döljer vilka de är. Det är klart att man ska vara sig själv, men kanske inte det allre lättaste för alla. Vissa kanske inte vågar, andra vill inte komma ut som den de är födda till. Man kan tycka det är väldigt orättvist att alla straighta slipper detta och bara enkelt kan få vara sig själva medan det är mycket svårare för oss HBT-personer. Men man får se det på ett annat sätt, de kanske har svårt att hitta sig själva utanför sexualiteten.
Sexualiteten är ju inte hela ens personlighet och alla har vi olika aspekter i vad vi behöver göra för att finna ro i dem vi är. Men vilka är vi då och hur hittar man sig själv? Och när vet man att man är helt satisfierad i sig själv? Det är så klart svårt att svara på och tråkigt nog kan jag inte svara åt er alla som läser detta, utan det är som med mycket annat du själv som får känna efter. När man har nått den nivån att man känner att man kan stå för varenda liten del av ens personlighet och utseende, då skulle jag säga att man hittat sig själv. När man även kan stå för varenda åsikt man har. Allt detta är svårt att nå till hundra procent och jag tror det är få människor som helt kan stå för vilka de är, men så länge man strävar efter det målet är man en bra bit på vägen.
Man behöver inte drastiskt bara bli helt självsäker och stå för allt på en gång utan det mesta behöver lite tid att lägga sig. Bara en sådan sak som att komma ut som gay är inget man gör på en dag och det kräver tid innan man är helt trygg i sig själv och att vara den man utgett sig för att vara. Jag kände först 7 månader efter att jag för första gången kom ut att jag var trygg i att vara bög och kunde stå för det fullt ut. Jag ville inte förhasta min "utkomst" och lät vänner och familj få reda på det en efter en tills jag kände mig relativt trygg i min sexualitet. Och tack vare Mr Gay Sweden-tävlingen fick jag styrkan och modet att komma ut offentligt för alla andra bekanta som inte vetat sen innan. Tävlingen hjälpte mig verkligen att känna stolthet över mig själv och att finna modet att visa det. Om jag inte hade anmält mig till Mr Gay hade jag säkert fortfarande inte varit helt öppen utan bara för mina nära.
Så vad det än behövs för att du ska hitta dig själv och känna dig trygg i det, vare sig det gäller din sexualitet, dina åsikter eller ditt utseende så är det bara du som kan göra något åt din situation. Det är du som bestämmer hur du ska leva ditt liv och gör det på bästa möjliga sätt för att du ska känna dig stolt över ditt liv när du ligger på dödsbädden. Jag har inte heller hittat mig själv till 100 %, men jag har vågat göra saker som tagit mig en bra bit på vägen, och däför står jag där jag står idag. Lycka till och tappa inte bort er själva! ;)
En stolt bög ;) Dock mindre stolt över sminket som jag upptäckt att det inte är mig själv... Haha!

Taggar: Mr Gay funderingar homosexualitet

Kommentarer (3)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl