84.185 medlemmar 1.713 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Nacka 25/11
Urban Deli Sickla
Gaymap
Stockholm 25/11
King Kong
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Second Hand

Fingel  (uppdaterad av Fingel)
Tja vad har hänt på sistonde? Var på en liten spontanfika med Maja och Emily och tog med Adrian också i söndags för vi hade inget at göra. Sen blev det att gå på Second Hand efteråt. Haha! Asså jag gillar konceptet med second hand men det är ju väldigt svårt att hitta nåt som fallen en i smaken. Allt där inne har ju liksom farmorstämpel på sig! Sånt som farmor skulle kunna ha på sig och inreda sitt hem med. Nej inget för oss så vi gick ut tomhänta därifrån!
Visst skulle jag passa i den klänningen! Haha NOT! ;)
Annars så jobbade jag igår och idag är jag ledig för de har studiedag på skolan. Jag var med en klass på simtest igår eftersom de behövde en som kunde gå med killarna in i omklädningsrummet (då ALLA andra lärare på skolan är kvinnor) samt att de behövde en till som kunde hjälpa till att ta hand om alla barn på "utflykten" till simhallen. Jag har ju som ni kanske vet varit tävlingssimmare i många år och man blev lite sugen på att hoppa i och dra några längder när man var där inne. Fast jag skulle ju ta hand om alla barn och hålla koll på dem så jag fick hålla mig torr...
Idag ska jag hem till Adrian när jag orkar ta mig upp ur sängen och han skulle få besök av en kompis från Oslo så det ska bli kul att träffa honom. :)
Jo jag har en till sak. Jag fick ett meddelande på facebook i förrgår från en gammal klasskompis från mellanstadiet där hon ville att jag skulle rösta på henne då hon är med i en modelltävling som L'Oreal annordnar. Och hon undrade om inte jag kunde göra reklam för att rösta på henne på min blogg. Hon sa att jag via att jag vann Mr Gay var en inspiration för henne att anmäla sig till denna tävling så nu tycker jag ni klickar HÄR för att rösta på henne. det är superlätt, bara gilla hennes sida som du länkas till direkt! Tack på förhand från Sofia! :)

Taggar: nöje Modell fashion jobb Vardag Mr Gay Jag tipsar Kompisar

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl