84.259 medlemmar 2.308 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Vikken morgon...
Blogg
Ooh aah, just…
Musikfria dagen.…
Blogg
Göteborg 21/11
Haket Pub
Gaymap
Stockholm 21/11
Hotel Skeppsholme…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Självförtroende

Fingel
Nu ska jag vara lite filosofisk och analytisk av mig igen hade jag tänkt, och därför snacka om en sådan viktig sak som självförtroende.
Självförtroende är viktigt att ha för att nå långt i livet. Vill man nå någon vart måste man tro på sig själv och tro på det man kanske inte ser sig själv fullt kapabel till i första anblick. Vi får alla leva med de förutsättningar vi fötts till och vi skapat oss själva genom livet. Men med ett gott självförtroende når man oftast ytterligare en bit längre.
Ofta kan folk tycka att man är väldigt egocentrisk om man bara tänker på sig själv och sin egen framgång, vilket inte är bra då man knappast vinner vänner på det, men man får balansera våger rätt så att säga. Man behöver ju inte bara tänka på sin egen framgång utan kan istället jobba kollektivt för gruppens framgång. Denna grupp kan vara ens familj, du och din partner, du och dina vänner, din nation eller hela världen, spelar ingen roll så länge du och dina medmänniskor vinner på det. Så länge inte din framgång minskar framgången för de du vill ska ingå i din grupp. Dock kan det ju vara svårt att göra det bättre för alla, om du till exempel är med i en tävling och vinner den så miskar du ju automatiskt dina medtävlandes framgångar, men ni fattar nog vad jag menar.
Jag har under de senaste åren av mitt liv hållit hårt vid principen att våga tro på mig själv och inte underskatta mina förmågor. Det har lett till att jag till exempel vågade ge mig ut själv till andra sidan Atlanten till ett ställe jag inte kände en enda person för att bo där under 10 månader. Dessutom har jag kommit på att man ska testa på så mycket som möjligt, för då får man göra många olika saker och se vad man trivs med, och gillar man inte något så är det bättre att ångra det man har gjort än det man aldrig gjorde som någon vis människa en gång sa. Det har visat sig i att jag lite spontant till exempel sökte till Mr Gay efter att ha blivit tillfrågad om jag hade sökt, vilket det sen visade sig att jag hade allt man behövde för att vinna rubbet.
Jag har lyckats bra av att leva mitt liv med denna inställning mina första 19 år och hoppas att inställningen kan ta mig ännu längre mot ett ultimat välbefinnande under resten av min tid här på jorden. Så våga tro på dig själv och underskatta aldrig dina förmågor. Du är en stark människa och även om vi orättvist föds med olika förutsättningar kan alla göra sitt bästa för att nå det målet man själv definierar som lycka för sitt eget välbefinnande.

Taggar: Mr Gay funderingar

Kommentarer (0)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl