84.900 medlemmar 1.994 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Söndagsshopping.…
Blogg
Life is a DRAG!
HALLOWEEN MAKEUP…
Blogg
Stockholm 23/10
Secret Garden
Gaymap
Stockholm 23/10
Hjärtat på Torget
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Mer avklätt?

Fingel  (uppdaterad av Fingel)
Hej igen!
Det blir inget videoinlägg idag men det kommer snart igen! Tänkte skriva lite om hur det går som Mr Gay. Anledningen till att det inte varit så mycket skriverier om det på sistonde är för att det helt enkelt inte hänt något på den fronten. Tycker det är ganska jobbigt att allt som händer kring det är centraliserat kring Stockholm och jag tänker inte flytta dit, inte för tillfället iaf, och det är ganska omständigt att behöva ta sig dit för minsta lilla grej. Men jag har ju som sagt lite planer på g med Gretchen här i Göteborg så när jag vet mer om det kommer jag ju så klart att skriva om det!
Vad är det för fel på denna vackra stad liksom? ;)
Fick också en kommentar om att personen i fråga ville se mer avklätt av mig och där har jag ett svar. Att det lär inte bli altför mycket avklädda bilder, på mig iaf. Jag är inte den mest bekväma med att klä av mig och visa upp mig och dessutom känner jag att det är ganska ytligt och billigt. Jag vill istället framlyfta mina starkare sidor som ett vettigt sinne och intresanta och förnuftiga åsikter och tankar! Tycker bögvärlden överlag är för inriktade på att man ska klä av sig och vara snygg för andra! Jag säger inte att jag är ful eller missnöjd med hur jag ser ut men jag vann ju faktiskt Mr Gay pga. min personlighet.
Kan väl bjuda på en bild då! ;)
Annars så har jag jobbat vidare och hängt med Adrian på sistonde. Var också på en festival i lördags som jag glömde skriva om! Volvo anordnade en gratisfestival på Trädgårdföreningen här i Göteborg med artister som Timbuktu, Svenska Björnstammen, Teddybears, Adrian Lux, Rebecca & Fiona m.m. Jag såg på Teddybears, Adrian Lux och Rebecca & Fiona och inga av dessa artister är väl egentligen mina favoriter men ändå helt okej musik! Har dock inte fattat grejen med att House har blivit så fruktansvärt stort på sistonde, och att massa nya DJs blir kända hela tiden. Jag menar när de spelar live blir det ju ingen konsert, utan bara att de helt enkelt DJ:ar och publiken dansar, ingen show som "vanliga" artiser liksom! Det kanske inte ni läsare tycker men ändå, så resonerar iaf jag. :)
Terese, jag och Sara :)
Adrian Lux
Teddybears
Rebecca & Fiona

Taggar: nöje jobb Vardag Mr Gay funderingar

Kommentarer (3)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl