84.267 medlemmar 3.449 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Stockholm 23/11
Nytorget 6
Gaymap
Stockholm 23/11
Sidetrack
Gaymap
Stockholm 23/11
Urban Deli Sveavä…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Kille, 24, Lund
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3627

Fullt upp!

Fingel  (uppdaterad av Fingel)
Jag har haft fullt upp de senaste dagarna, därav min dåliga uppdatering... Jag ursäktar mig.
Sen sist då, jag var hemma hos min svärmor på middag och det va mysigt och allt gick bra! I torsdags var jag på jobbintervju på morgonen för vikariepoolen i min hemkommun (Mölndal) för att även jobba där parallellt med skolan i Angered då inget av jobben är heltidstjänster. Jag fick i alla fall jobbet (tror i och för sig att typ alla får det jobbet då de alltid har vikariebrist) men jag är hur som helst glad och när allt pappersarbete är klart kan jag börja jobba även där. :)
Efter intervjun drog jag in till stan för att möta upp Gretchen på en lunch. Han har snackat med mig innan om att han har lite planer på uppdrag vi kan hitta på så vi snackade detta över en lunch och jag ska inte nämna mer detaljerat innan något är säkert men det var en del roliga grejer, och det bästa av allt, att det är i Göteborg så att man slipper flänga upp till Stockholm för allting! Så det ska bli spännande!
Efter det åkte jag hem till Adrian och vi åkte iväg på bio och såg den nya Disney Pixar-filmen Modig! Den var bra, kanske inte något fenomenalt filmgenombrott men bra för att jag älskar Pixarfilmer och denna gjorde sig välförtjänt att vara en! Det enda jobbiga var att jag valde att vi skulle se den på engelska framför svenska för att filmer brukar va bättre på originalspråk men sen visade det sig att de pratade skotsk engelska då filmen skulle utspela sig i forna Skotland... Och jag tycker den dialekten är så fruktansvärt obegriplig så jag var glad att det fanns subtitels! ;) Efter det åkte vi hem till mig och sov där.
I fredags var vi, på Adrians initiativ, på IKEA. Det är sån stor grej för honom men för mig som bor granne med varuhuset är det inte lika speciellt! Haha! Jag fick i alla fall mina köttbullar så jag va nöjd! :) Efter det stressade vi in till stan för att fika med en kompis och sen skulle jag iväg på en överraskningsfest hos min kompis Amandas pojkvän som hon hade fixat ihop så att vi skulle överraska honom! Mycket trevligt!
Efter det åkte jag hem till Adrians tomma lägenhet och sov där (han jobbar ju som sagt natt) och nu när han kommit hem för att sova är jag pigg! :) Ha det så länge!

Taggar: nöje jobb Vardag Jag tipsar

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl