87.937 medlemmar 2.498 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Fag For Real
All the fucks
Blogg
Stockholm 29/6
Sidetrack
Gaymap
Stockholm 29/6
Maskeradaffären
Gaymap
Malmö 29/6
Red Shoe Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Maria Hansson Nielsen

Och vilken lycka....

Maria Hansson Nielsen  (uppdaterad av Maria Hansson Nielsen)

 Tänk att livet kan vara alldeles underbart ibland. Efter min könsreglerande operation har jag längtat efter en man vid min sida i livet. Tyvärr visade det sig svårt att hitta någon som ville ha en gammal transkvinna. Medan mina vänner fick någon att älska, stod jag där utan.

Men till slut hände det. En alldeles underbar man, en svensk som bor i Norge kontaktade mig via Facebook, när han nyligen var på ett Sverigebesök. Vi möttes på Jula Hotell i Skara, där han inte enbart gav mig en ask choklad, utan även bjöd på både mat och bubbel. Vi pratade fram och tillbaka om olika saker. När han sedan skulle gå och beställa mat, tänkte jag för mig själv: ”Vilken underbar söt man. Han vill jag ha”.

Efter måltiden, promenerade vi runt i Skara, innan han var tvungen att lämna mig. Jag hade väldigt svårt att slippa honom, och vi både kramades och pussade varandra. Senare skrev han till mig att det hade sagt ”klick” under tiden på Jula Hotell. Gissa om jag blev glad och lycklig. Sedan dess har vi dagligen kontakt via SMS och telefonsamtal. Om några veckor kommer han tillbaka. Vi har hyrt en stuga, strax utanför Skara, och skall tillbringa fem dagar tillsammans. Oj vad jag längtar.

Tänk att det finns en man, som älskar mig för den jag är. Och vilken lycka det är att han har samma djupa känslor för mig som jag har för honom. Äntligen har det hänt. Äntligen har jag hittat den underbara kärleken.

Att jag delar med mig av min lycka i min blogg, beror dels på att jag vill alla skall veta om min lycka, och dels på att jag vill uppmuntra andra, som så längtar efter kärlek i livet. Det finns någon för oss alla. Även om det är svårt att begripa denne sanning, när man lever som ofrivillig singel, kan jag nu av min egen erfarenhet berätta för er alla, att så är det.

Taggar: personligt

Kommentarer (4)  
Digga (6 medl.)  
 Anmäl