84.184 medlemmar 2.910 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Köpfri dag....
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Stockholm 25/11
Club Backdoor
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MA♥JESTY OF FANTASY

Alla inlägg från November


Jag fick jobbet!

Angelino
När livet vänder sig till det svårare så blir det på sikt ibland tuffare.. men på längre sikt en god erfarenhet vidare i våra liv.
Nu har man blivit anställd 6 månader som Italiensk ristorante kock! Och jag är så taggad till tusen. Mycket svårt men efter 14 dagars hårt jobb så fick jag anställningen som kock till slut.
Underbart! Och jag hoppas och önskar så, att allt som ni kämpar med en dag ska ge det resultat ni så väl förtjänar. :-)

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Italiensk Restaurang

Angelino
Ni vet, ibland vill man byta jobb och söka efter nått nytt.. inte helt lätt eller utan saknad till det som var positivt och alla dom man saknar kan ibland också komma att göra sig påminda en lång tid efter...
Har pluggat italienska i ett par veckor för att klara av en praktik på en italiensk ny ristorante som nu har slagit upp dörrarna i stan. Och idag var den sista praktik dagen avklarad.
Löneförhandlade igår och imorgon är det dags för att signa kontrakt. Det är minst sagt ingen lätt meny. "Filetto con Amore" "Scampi con salsa di pomodoro" "Al arabbiata" "Le chef" "Linguine alla fungi ostrica" "favorito de på gente" och många många till..
Vilken är din favorit pasta/pizza? :) Vi har Carbonara och Bolognese bland många andra även så man försöker hjälpa alla kunder som behöver lite hjälp eller önskar förslag på kökets utbud av italiensk ristorante pasta och risotto med mera. :)
Kämpa på mina vänner! Ge aldrig upp!

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Att bli en bättre människa (Blogg-video)

Angelino  (uppdaterad av Angelino)
Lite grann värt att tänka på. Välkomna till blogg-videos! :)

Taggar: bloggvideos

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Att hantera stress. (Blogg-video)

Angelino
Hej på er :) hoppas ni mår bra nu då det börjar bli kallare och mer frost på morgonen och allt. Mår rätt så ok här och det tack vare glögg och pepparkakor som inskaffats ikväll :)
Här kommer en blogg video om stress och att hantera stress vilket såklart ser olika ut men tanken är att vi ska kunna hjälpa varann till ett mindre stressigt liv på ett smartare sätt om vi fick lov att se över stressen lite grann ibland. :)
Sov så gott där ute och ta hand om er! :)

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl