84.184 medlemmar 2.902 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Köpfri dag....
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Stockholm 25/11
Chokladkoppen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MA♥JESTY OF FANTASY

Internationella öppna brev för hbtq.

Angelino  (uppdaterad av Angelino)
Även fast den röst man har inte är stark som vi alla säkert önskar att våra röster var ibland så önskar vi kunna vara med om ännu fler män och kvinnor som kommer ut, som ropar ut att kärlek är kärlek och att ingen människa ska behövas på olika sätt bestraffas för den man är.
Varje slag vi hör talas om när det kommer till oss hbtq är samtidigt en allvarlig förnedring mot var och en av oss. Det gör liksom att män känner smärta varje gång man läser om det. Och frågan om vem som ska ta tag det är något vi så upprörda pratar i munnen på varann, medans ännu ett offer i samma sekund skulle göra vad som helst för att kunna fly till oss
Ja det är så mycket som numera gjort att vi mer än någonsin måste tåga genom ännu fler städer och sätta införstådhet om hur våra mänskliga rättigheter inte ska behöva ifrågasättas utan krävas sin rättfärdighet att stå överst på alla lagar och i varje religion.
Jag hoppas ofta att det ska få ett slut. Allt det hat vi mött så många gånger att det skrämmer oss att våga leva ut även när vi mest behöver det. På Stockholm Pride i år attackerades vi av motdemonstranter. Och jag gick i tåget och många av oss chockades av det som hände mot alla oss ovetandes och prajdfirande människor. Vi som bara försökte sprida stöd och kärlek för allt vi är värda just den där lördagen då alla vi tågade från tillsammans med vår underbara flagga som ett hav av enorm livsklarhet och välvilja för varje människa vi såg.
Vi behöver dela våran kärlek mera internationellt. För tillsammans kan vi stå ännu starkare för ännu fler människor. Och även fast det är omöjligt så vägrar jag ge upp att tänka helt som så. Vi måste vad vi måste göra. Våra dom vi måste vara. Och ha rätt till det. Och så förtjänar även våra internationella bröder och systrar.
Skickar massor med kärlek till er. För världen ska inte behöva vara så fattig och tom på något som alla mår bäst av.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl