84.183 medlemmar 2.902 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Köpfri dag....
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Göteborg 25/11
Haket Pub
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MA♥JESTY OF FANTASY

Din skyddsängel #5

Angelino  (uppdaterad av Angelino)


- Älskade människa, att lova dig själv är att älska dig. Och att lova någon annan är att älska någon annan. Glöm inte bort att lova dig själv mer i livet och att bära dina löften ända fram. Genom allt. Du har lov. Lov att leva och lov att älska. Minns du?

Vad händer efter nu? Och vad händer efter sen? Svaret är; Oroa dig inte. Du har alltid varit förverkligande av ren natur. Av redan enorm erfarenhet från hjärtat och tillbaka. Ta en titt på alla steg du gått. Du kan inte springa ifrån din resa. Eftersom du endast förflyttas av nuet och inte av framtiden. Ta det lugnt, utnyttja aldrig dig själv. Töm dig heller inte på energi. Utan skynda in i den. För att spara dig själv åt allting du drömt om att få. Kan du det?

Längst fram i ditt liv, vad vill du ska vara samlat där? Längst fram är nu min vän. Titta på allt du gör mot dig själv. Alla bekymmer, som egentligen väger mindre än lyckan. Tänk på människor som genom dess underbara existens åberopar sann kärlek av så snabb uppmärksamhet. Ni är varandras andra vinge. Låt dom höra det, och vänskapen ska växa ännu mer. För sann vänskap växer endast, av sann vänskap. Och en vän finns också i dig!

Det mesta i våra liv förbli oförverkligat. Men det du vill ska bli verkligt på riktigt, göm det inte. Utan ge det ditt mod. Du är värd att lova dig själv mer i livet. Av redan enorm erfarenhet från hjärtat och tillbaka. Det är dags, att skynda in i verkligheten och ut i drömmar, inte tvärt om. Lugn och ro, och mer av varje ligger helt i dina händer. Ta hand om dig älskade människa.

In love we are safe. In love you stand tall. In love I'm not scared to fall.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl