84.184 medlemmar 2.946 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Köpfri dag....
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Stockholm 25/11
Urban Deli Sveavä…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MA♥JESTY OF FANTASY

Din skyddsängel #4

Angelino


- Älskade människa, du är den nyblivna för varje ny dag som kommer. Och aldrig mer ska du längre kämpa neråt i ditt liv, utan från och med nu endast uppåt. Du var aldrig fylld av mörker, bara tom på ljus min vän. Och det vänder sig nu in i ditt liv, men helt utan tomhet.

"Älskade människa, din godhet mot ditt eget liv och andras, låt den aldrig gå över. Den är överlämnad åt dig sen dagen du kom, för att hjälpa dig bygga och skapa precis vad du än behöver på jorden. Den kan så lätt plåga oss för allt i världen eftersom godhet kan övervinna allt - i världen. Men stjärnorna öppnar nu sin ridå över himlen - Önska. Och önska dig exakt vad du vill. Just nu. Just här"

Ljuset drog sig aldrig undan natten, utan stannade i den för att bemästra och att glänsa över den. Du behöver inte övervinna mer kärlek. Du föddes laddad utav den. Mer värd att tända den, än att släcka den. Öppna din sanna energi, och visa världen att himlen också går att finna på jorden.

Du är älskad, och den älskade är alltid vacker. Du är unik, och därför alltid speciell. Ditt verkliga namn är oersättlig, och din verkliga identitet är oförglömlig. Ditt värde som människa rymmer mera än du någonsin kan rymma ifrån. Inget för dig fortare från en plats till en annan än ljuset och kärleken som bor inuti det.

Din godhet mot ditt eget liv och andras, låt den aldrig gå över.Det är dags, att ta emot all hjälp som föder dig igen. Håll ditt liv hårt om sitt hjärta, och låt all tvekan gå förlorad. Så också all rädsla. Och låt denna vilja bli din nyvalda. Njut av det nygjorda. Var tacksam åt det nyvalda. Känn hopp i det nyvunna. Finn mod i det nygivna. Och var rädd om dig själv, för att aldrig ångra det. Ljus och Kärlek till dig.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl