84.184 medlemmar 2.927 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Köpfri dag....
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Göteborg 25/11
20th Anniversary …
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MA♥JESTY OF FANTASY

Din skyddsängel #3

Angelino  (uppdaterad av Angelino)


När allt känns mörkt och kallt så glöm inte att eftersom kärleken är störst så kommer kärlek alltid finna dig. Om så inte av någon annan, så en dag  utav dig själv.

Må den vara ett språkrör för dig. Mellan dina fallande och uppstigande dagar. Den första och sista vägen och aldrig någon annan väg däremellan.

Att finna dig själv är ett av de viktigaste genombrotten till att kunna älska sig själv. Och när det händer ska inget berg stå i vägen för dig. För du är då upptagen av en lättnad som tar dig så mycket högre upp i ditt medvetande.

Du förtjänar försoning. Till den du drömt om att bli och känna dig som. Att tillföra din väg nya fotspår och att vandra mot ett ännu mer ljust och värdigt liv.

Att ta hand om sig. Är att låsa dörren efter dina tankar. För att endast välkomna det som du mår bra av så långt livet räcker. Och i livet efter. 
Du föds fortfarande älskade människa. Ge inte upp. Utan res dig med dina alla och allt  mer färdiga styrkor du byggt och samlat. Det är dags att ta över ditt eget liv. Det som alltid varit ditt. Inga fler tårar. Endast drömmar nu.

Du är vad du har. Och dina drömmar bevittnar om att du också är någons dröm. Du har kärlek i ditt hjärta och eftersom kärleken är störst så kommer kärlek alltid finna dig.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl