84.183 medlemmar 2.902 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Köpfri dag....
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Stockholm 25/11
GAY DISCO NIGHT!!…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
MA♥JESTY OF FANTASY

Din skyddsängel #2

Angelino
Älskade människa, bryt med tystnaden. Du har varit klar med den under så lång tid. Det är dags att låta dig själv släppa den stenen nu. För att låta lättnaden komma och för att låta lättnaden segra till slut.

En enorm stråle av ljus skickas nu till dig. Lycka till. Varje start har ett mål. Och du måste inte välja den svåraste banan eller stanna kvar i den.  Till toppen av all harmoni ska resan forstätta min vän och varje litet steg är räknat.

Du är din egen tvilling. Värd att öka i förtröstan till den du är i både förståelse och värme. Till vem du är. Kom tillbaka till dig själv med välkommenhet och saknad. Du behöver dig själv älskade människa. Och många andra behöver också dig.

Det är dags att ändra tidens gång. Att vända timglaset för en ny framtid där du ger dig själv en ny chans som ingen annan. Och med detta ska ett nytt pussel falla från himlen. För detta var din önskan. Din önskan om att kunna tro på något nytt igen efter allt som du har kämpat med.
Även det rätta kan gå fel. Så som även det som är fel kan bli rätt. Lyft din dag i ditt sinne. Och låt dagen lyfta dig tillbaka på sina nya vingar. Det händer så mycket i denna värd och även så fort. Ta hand om dig. Du är aldig ensam om det du söker i livet. Inte heller ensam om att kunna klara hela vägen dit.

Solen med alla sina strålar utan fördomar åt allt liv ska visa dig vägen till att älska dig själv ännu starkare inom tid. Och även solen har sin bana. Men den reser sig stark igen för att ge av sig själv vilket skänker oss liv. 
Skickar en enorm stråle av ljus och kärlek med denna solens ängel med kärlek tro och hopp. Din styrka ropar högt ditt namn. "Använd mig och gör det för din egen skull. Världen har även sina ljusa platser och en av dessa bor i dig. Låt lättnaden komma och låt lättnaden sprida sig ut och omkring dig som en väg av varmt guld bara för dig. Ljus och kärlek. 

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl