84.903 medlemmar 3.006 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Söndagsshopping.…
Blogg
Stockholm 23/10
Secret Garden
Gaymap
Göteborg 23/10
Haket Pub
Gaymap
Stockholm 23/10
Bitter Pills
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Min blogg om hverdagen til meg, ei transesksuell jente (mtf) der jeg skriver det som faller meg inn
Kvinna(t), 31, Møre og Romsdal
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 2426

Jenter og games

MalinM
Jeg kjenner flere jenter som er games, så samfunnet er ikke så kjønnsdelt heldigvis. Jeg er ikke ei jente som spiller mange ulike spill, alikevel liker jeg tv spill og ser ofte på walkthrough av ulike spill som jeg vurderer og kjøpe.
Hva syns gutter om det at jenter er like into games som dem?  De er vel ikke så sjokkerte vil jeg tro, vi lever nå i 2013. 60-tallet er jo ei stund siden, ikke at det fanntes tv spill da ( ikke meg kjent i alle fall ).. Jentene er vel heller ikke så sjokka over jenter som er into games. Så lenge det ikke påvirker vennskapet/forholdet.
For meg er det en fin måte og koble av på, slippe unna tanker og å være født i feil kropp. Musikk kan og gjøre det men liker spille spill :)
Ikke det at andre jenter har de deprisjonene jeg har, men jenter gjør jo mer og mer det som før var kun gutter som drev med. Syns likevel det er awesome at gutter og jenter kan ha like hobbyer, selvom kjønnene er ulike som jorda og mars.Men det er livet, vi er alle ulike og godt er det.
Kommentarer (1)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl  

Feminin og maskulin

MalinM
Hva sier de ordene deg? Regner med at de fleste har ulike oppfatninger av de ordene. Men kan tenke meg at lista blir noe sånt:
feminin: dukker, sminke, klær, kremer, høyhælte sko, vesker, sminke, pynteputer, duftelys, hårfjerningskremer og voks er noe som kanskje dukker opp i tankene når det er snakk om det og være feminin.
Mens når man nevner maskulin blir listen kanskje noe sånt:
actionfigurer, skjeggstubber, klær, div spill konsoller og pc. Er kanskje noe av det man tenker når man hører ordet maskulin.
Men hva betyr det for jenter og gutter som barn? Ta f.eks transseksuelle: det er mange mtf ts jenter som leker med "gutteleker" og alikevel er mer opptatt av alt det feminine, på samme måte som mange ftm transseksuelle leker med dukker og leker mor som barn, blir en gutt som har int som andre gutter har.
Alt i samfunnet er delt opp i grupper eller settes i en bås, det samme gjelder det skillet mellom feminin og maskulin. Noe som ikke nødvendigvis endrer hvordan en blir som voksen eller som tenåring.
På tide og tenke nytt? Eller hva syns dere om det?
Kommentarer (3)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Menn redd ts jenter?

MalinM
Siden jeg sto fram og tatt bilder av meg selv har antall menn vært innom profilen, noen tar kontakt og vil gjerne møtte meg. Men like fort det tar dem og ta kontakt så er de for "opptatt" eller avlogget hele tiden. Så jeg lurer på hva som er årsaken til det? Er de redd ts jenter eller er det bare en sexsuell fantasi?
Det finnes menn som liker ts jenter og som er seriøse, men har så langt ikke blitt kontaktet av noen av dem. Jeg tror nok jeg vil finne kjærligheten med rette personen til slutt, men mange kan snakke med meg på nett også plutselig tar de ikke kontakt lenger.
Årsakene kan være mange til at jeg opplever det, vet ikke om andre ts jenter opplever det samme. Kanskje menn ikke klarer og skille tv og ts jenter? Eller er de enkelt og greit redde ts jenter? Mange ts jenter sier jo sin mening og er dønn ærlige, men det er som sagt mange grunner til at menn ikke tar kontakt etter ei stund.
Grunnene som blir nevnt her er vel kun teorier, føler noen seg truffet så er ikke det meningen. Min teori om hvorfor menn ikke forsetter og snakke med meg og evt andre ts jenter: At de er i forhold, er forsatt langt inne i skapet, søker mer spenning enn forhold, at ts jenter er smarte og reflekterte og kanskje de ikke takler at ts jenter er ærlige og sier sin mening
Det finnes kanskje flere grunner...Men tror de fleste menn er redde for ts jenter. I alle fall fram til en mann kan bevise det motsatte :-)
Kommentarer (8)  
Digga (7 medl.)  
 Anmäl  

Som jente 24-7

MalinM
Har for noen dager siden startet fulltids livet med et liv og en garderobe, det blir for det første en lettelse og det føles som om mange tonn er fjernet fra mine skuldre. For det andre viser jeg verden at jeg er seriøs om dette, ja det finnes menn som går i jenteklær og slikt ute som ikke vil bytte kjønn men de lever ikke som jente 24-7. For det tredje vil det bli bedre for psyken min og humøret mitt, for det fjerde vil den sosiale livet bli ennda bedre en da jeg levde et dobbelt liv.Det er deilig og kunne gå ut i sminke og handle mat og gjøre vanlige rutiner som den jeg er i stedet for å leve et dobbelt liv.
Litt om andre ting jeg har erfart: Menn her inne som jakter på jenter som meg er ofte i forhold eller har en masse unskyldinger for å ikke møtte meg/date meg. Jeg håper å finne en seriøs mann som takler meg slik jeg er på godt å vondt.
Kommentarer (4)  
Digga (5 medl.)  
 Anmäl  

Barn som er født i feil kjønn

MalinM  (uppdaterad av MalinM)
De fleste foreldre tror at deres barn vil leve som det kjønnet de er født som, dette er ikke alltid riktig. Mange føler seg født i feil kropp som barn.
Hvorfor vet ikke foreldrene om dette? Det er nok fordi at mange barn kan skjule så mye som barn, derfor skal det mye til før foreldrene plukker opp de signalene om at barnet er fanget i feil kropp. De må i så fall jobbe med barn/undomm
Det som må til er mer kunnskap og ikke minst plukke opp signalene tidlig, hjelpe barnet med og få behandling fortest mulig.
Dette betyr ikke at alle barn er født i feil kjønn, men mange barn er nettopp det.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Riksen neste

MalinM
Da har jeg fått innkalling til rikshospitalet, må vente i 5mnd da. Men skal bli bra å komme meg videre og et steg nærmere målet, hørt mye rart om riksen dog. Manglende forsåelse for transkjønnede, manglende forskning og kompitanse. Så jeg drar ditt med et åpent sinn, så får jeg se hvordan jeg blir mottatt.
Skal uansett fortelle min historie og beskrive mine følelser om det å være ei jente fanget i feil kjønn. Kanskje jeg denne gangen blir tatt på alvor, og ikke sett på som en som må sminke seg for sex. Ikke at jeg dømmer de som gjør det, men jeg sminker meg ikke for å ha sex.
De er bare mennesker de som jobber/behandler transe personer, men de bør jammen starte å ta folk mer på alvor og ikke minst få mer forståelse, forskning og på den måten få mer kompitanse.
Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl  

Er nettsteder blitt et sexmarket?

MalinM  (uppdaterad av MalinM)
Jeg er medlem på skeive nettsteder, og mange single, gifte, samboer o.l er registrert der. Nå søker da selvfølgelig ikke alle sex, men er mange profiler som søker sex uavhenig av kjønn og sivilstatus. Jeg dømmer dem ikke og folk må få bestemme selv. Men det som plager meg at det virker som det er et kraftig flertall av medlemer som søker sex. Derfor lurer jeg på om nettsteder utelukkende blir et sexmarked?
Om jeg har gått igjennom hver profil her inne ville jeg kunne fått et statistik på dette, noe jeg ikke verkern vil eller har tid til. Men får og si det slik er i alle fall 80% av mine besøkstall kun mennesker som søker sex, eller noe som innebærer noe seksuellt.
De få menneskene som er innom er dog greie og søker mer en bare sex, ikke noe galt i og søke bare sex. Men det er ikke det jeg er ute etter, er også mitt inntrykk at mange får ulike tilbud fra mennesker som søker sex...derfor lurer jeg mer og mer på om nettsteder blir mer og mer et sexmarked...Dette gjelder også for gaysir...og det er godt mulig det gjelder andre skeive nettsted...
Kommentarer (3)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Min erfaring etter terapien i trondheim

MalinM
Min erfaring etter siste terapi time i tr.heim er heller dårlig, manglende kunnskap og hun forstod ikke meg i det helle tatt. Nå skal det sies at det er vanskelig og utdype tanker og følelser en sitter inne med, men alikevel så fortallte jeg om min barndom og om de føleser jeg hadde og forsatt har i dag.
Hun trodde jeg sminket meg og kledde meg om på grunn av sexen, selvom jeg gjentatte ganger sa jeg vet forskjeller når det kommer til en fetish og være født i feil kjønn. Mulig hun ville teste meg for og finne ut at jeg var klar over dette, men uansett hva jeg fortalte så skjønnte hun fint lite.
En dag brukte hun 10min på og snakke om at gutter kunne være femi, og at jenter kunne være maskulin. Da jeg mistet tålmodet og sa at jeg ikke er her for og snakke om dette men og snakke om det jeg sliter med, så jeg forsatte og snakke om mine følelser og mine tanker da jeg var barn.
Hun snakket om hennes oppfattning av meg den siste terapi timen, og sa at dette ville hun skrive til min fast lege som sendte henvisning til rikshospitalet i oslo. Jeg fikk ikke engang en sjanse til og komme med et forsvar på hennes mening. Men jeg tenkte som så at hun mangler en god del kompetanse og ville bruke meg til og skaffe seg mer kunnskap ved og innkalle meg til en rekke samtaler. Men sa klart i fra at jeg ville henvises til rikshospitalet der kompetansen ligger. Siden de i tr.heim mangler kompetanse og at det ikke er noe poeng og forsette der da de snakker om det samme gang på gang.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Første terapi time

MalinM  (uppdaterad av MalinM)
Da var første terapi time overståt, jeg ble godt mottat og fikk vite at jeg bare etter 3-4 terapi samtaler ville jeg bli henvist til rikshospitalet i Oslo. Er usikker på hvor lenge videre utredning det vil ta der, har hørt at det vil muligens vare et år, så da blir jeg vel godt kjent i oslo by etterhvert da. Pluss og spare opp penger i reise og opphold.
Liten pris og betale med tanke på hvordan jeg sliter med at jeg ikke er ei biologisk jente, så jeg ser det posetive i det, jeg gleder meg til og starte på rikshospitalet uansett pris i reise og hotell. Og siden arbeidsgiver vet om dette, så vil jeg vel få søkt om og få forlenget lærlingetiden min slik at jeg har ei utdanning og forhåpentligvis en jobb i framtiden.
Det var overraskende lett for meg og fortelle om mitt liv, mine følelser og årene med deprisjoner, så er jeg ikke minst ærlig på dette. Jeg er den jeg er uansett hva andre mener/sier
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Å leve et enkelt liv

MalinM
Den 31/08-11 fikk hele personalet på lærlingeplassen der jeg jobber vite om at jeg er transkjønnet. Slik at jeg fra nå av kan leve fulltid i sminke i stedet for og leve et dobbelt liv, jeg skal gi bort alle gutteklær jeg har. Så fra nå av lever jeg en enkelt liv i stedet for et dobbelt liv, det er nok begrensninger med sminke bruk når man jobber som kokk. Men jeg kan være litt sminket og ikke minst mer femininn på jobb, jeg har også sendt inn et skjema om at jeg ønsker og endre navn, så om noen uker vil jeg ha det navnet jeg skulle blitt døpt med.
Kommentarer (2)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl