84.322 medlemmar 3.994 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Godmorgon...
Blogg
Lottastinas blog…
Vinterlandskap…
Blogg
Lottastinas blog…
En solnedgång …
Blogg
Stockholm 19/11
Chokladkoppen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Simpel student vid LiU som en torsdagkväll fick för sig att blogga lite. Läser kognitionsvetenskap och trivs fantastiskt. Född colombian men uppvuxen här! Följ mitt mediokra liv på bloggen. Lovar att försöka göra mitt bästa att inte döda er av tristess.
Kille, 22, Bloomington
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 5210

Jag suger.

Maaaten  (uppdaterad av Maaaten)
Wow jag är verkligen sämst på detta med bloggar. Får väl bli en liten recap på vad som har hänt!
Jag och en vän var i Gbg för ca 2 veckor sen. Det var mycket trevligt! Vi hann med en sväng på andra lång och gretas. Alltid lika kul med fest i Gbg! Efter den helgen var det dags att återgå till plugget.
Plugget pågick i två veckor och sen var det påsk! På påsken åkte jag hem och det var mycket trevligt. Tog det lugnt typ hela helgen, var ute och lekte med syskonbarnen. Usch vad dom är är för söta. Speciellt när de lär sig prata! Dör varje gång av söthet. Hann med spel också!! Det är alltid kul att spela spel. Folk borde göra det oftare och då menar jag bordspel.
Nu sitter jag i mitt "kök" (inte mycket av ett kök) och skriver detta. Har varit hemma en dag och det är redan kaos i lägenheten. Det är stökigt men väldigt rent om golvet då jag dammsög med min nya dammusgare! Helt fantastiskt är den och röd.
Framöver händer de väl inte inte så mycket mer. Tänkte ladda upp roliga bilder från mitt liv snart. La upp en på insta idag, maaateo där!
Ha det bra tills nästa gång!
Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Helgen och en ny vecka!

Maaaten
Wow det är redan måndagkväll!
Helgen var väldigt kul, var på KK(ett studentuteställe här i Linkan) i fredags och festade på som en student brukar göra! Temat var 00-talet men jag hade inga temaenliga kläder så fick köra på en fantastiskt fin mittbena istället. Bilden var från den otroligt roliga förfesten.
Söndagen var en bakisdag, blev en promenad i det fina vädret och en falafeltallrik. Hann med att fixa min punka på min cykel, för typ 10000000:e gången... Nu funkar den iaf.
Idag har jag mest pluggat och städat. Alltid kaos hos mig fast jag bara har 25 kvadratmeter att bo på. Veckan har än så länge börjat bra och hoppas den fortsätter så. Imorgon blir det att samla data till min kandidat i delad förståelse i prehospital sjukvårdsledning (Fancy va?? ;)). Hoppas jag överlever och att våren kommer, det är mysigt med våren. Ta hand om er mina babes, om ni finns!
Kvällens låt:
Green Light, Lorde.

Taggar: Fest livet Jag

Kommentarer (1)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Fredag.

Maaaten  (uppdaterad av Maaaten)
Nu var den här, den efterlängtade helgen. Börjar väldigt chill. En vän kommer över och vi ska kolla film och äta något gott. En välbehövlig kväll efter långa dag på universitet. Det är lite oklart vad jag ska dela med mig av men det kommer väl! Kan väl börja med att berätta vad jag pluggar. Jag läser kognitionsvetenskap vid Linköpings universitet. Vad är kogvet tänker ni då? Jadu, vet knappt jag! Nä men inne på min sista termin på kandidaten och håller på med min kandidatuppsats och så läser en kurs parallellt! Utbildningen är en tvärvetenskapligt utbildning som har sin grund i tre olika områden, psykologi, lingvistik och programmering. Vi lär oss mycket om hur hjärnan bearbetar information. En väldigt rolig utbildning! Nu blir det tv och chill. Vi hörs snart igen!
Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Välkomna!

Maaaten  (uppdaterad av Maaaten)
Hejsan du ensamme läsare!
Tänkte att jag skulle presentera mig lite smått.
Jag är en snubbe på 21 jordspinn runt solen som till sommaren fyller 22. Är född i Colombia men upvuxen i Sverige sedan 2000 och trivs som handen i handsken. Just nu är jag student i Linköping där jag läser Kognitonsvetenskap (vad är det tänker ni? Jo det vet knappt jag!) som läser sjätte och sista terminen på mitt kandidatprogram! Jag har under dessa år engagerat mig i massor och gjort det en student brukar göra under dessa år, det vill säga festa!
Min plan med denna bloggen är väl att jag ska dela med mig av mitt mediokra liv som student. Dela lite bilder av när jag pluggar och festar. Sen kommer väl jag nörda mig i olika ämnen och diskuterar dem. Sååå välkomna till mitt mediokra liv(Egentligen tycker jag inte att det är mediokert då det är typ världens bästa liv!). Hoppas jag inte är för tråkig. '
Kvällens låt:
Jag är en vampyr, Markus Krunegård.
Världens stösta kram,
Mateo.
Ps. Jag bifogar en bild på mig med en väldigt fin skjorta DS.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl