77.887 medlemmar 1.588 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Rekka lite till …
Blogg
Ooh aah, just…
Lunch..
Blogg
Ooh aah, just…
Skrek jag??
Blogg
Stockholm 17/10
Maskeradaffären
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
The J-way
Hej, Jonathan här. Välkommen till en av de äldsta bloggarna på Qruiser!

The J-way är bloggen om mig och mitt liv. Jag är trans-föreläsaren som ogärna pratar om trans, bögen som ofta provocerar helt utan mening, och normbrytaren som mest bara vill få vara ifred.
Åsikterna är mina och representerar inget annat.


Kontakt:
[email protected]
Kille(t), 31, Stockholm
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3950

Manligt spackel

Jonathan
Jag börjar närma mig hormoner, operationer and all that jazz. Och jag kaaaan inte vänta tills jag börjar passera som man. Något av det första jag kommer göra, är att börja med make up igen. Jag har verkligen saknat det. Att "vara kille" och spackla ansiktet är i normkretsar ofta kontroversiellt, och det kan jag leva med. Men att som transkille inte passera som man och ha massa färg och glitter i ansiktet är något som bara ger ett error-meddelande i folks hjärna. Det får människor att tro att en "egentligen inte är kille", trots att mååånga killar sysslar med make-up. Som om jag konstant måste vilja överkompensera för den maskulinitet andra människor inte uppfattar. Och jag oooorkaaaar inte. Jag kommer inte alls börja sminka mig dagligen. Men det är skönt att få syssla med en hobby när andan faller på, utan att behöva tänka på all skit folk kommer säga. Jag menar, folks homofobi så fort en kille visar feminina drag är fortfarande ganska stark, men den är betydligt mildare än folks transfobi.
Jag ääälskar märket Fenty Beauty, som artisten Rihanna släppte för något år sedan. Typ alla foundations är i varma toner dock och min underton är kall (till alla make up-artisters förtret), så de får jag antagligen hoppa över. Jag ville verkligen köpa deras Body Lava, men det verkar som om den ersatts av Diamond Bomb? Så jag vet inte riktigt var detta kommer sluta. Men jag ser fram emot det. Jag älskar ju även Lush, som även har börjat släppa mer make up. Men for now tror jag att jag håller mig till deras hudvård. Fenty Beauty är även Cruelty Free, vilket veganen i mig uppskattar vääldigt mycket.
Make up-gurun och youtubaren James Charles. Bilden har inget med Fenty Beauty att göra.

Taggar: Mitt liv skönhet

Digga (0 medl.)  
 Anmäl