77.915 medlemmar 1.651 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Middag...
Blogg
Stockholm 17/10
After goes Secret…
Gaymap
Stockholm 17/10
Bitter Pills
Gaymap
Göteborg 17/10
Haket Pub
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
The J-way
Hej, Jonathan här. Välkommen till en av de äldsta bloggarna på Qruiser!

The J-way är bloggen om mig och mitt liv. Jag är trans-föreläsaren som ogärna pratar om trans, bögen som ofta provocerar helt utan mening, och normbrytaren som mest bara vill få vara ifred.
Åsikterna är mina och representerar inget annat.


Kontakt:
[email protected]
Kille(t), 31, Stockholm
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3950

Dramatisk smärta

Jonathan
Jag var inne hos min piercare idag och skulle byta smycke till min anchor-piercing. Det borde ju inte vara så dramatiskt, tänkte jag på vägen dit... hah!
Jag tror den stackars piercaren prövade att sätta på det nya smycket sju gånger. Jag har sett personen i fråga jobba förut, och vet att han brukar vara grym på sitt jobb. Men något gick helt enkelt inte ihop idag. Piercingen gjordes dock hos dem, jag har skött den bra, den har suttit i flera år och jag har inte haft några problem hittills. Men jag tror på riktigt det gjorde mer ont idag än när piercingen faktiskt gjordes. Jag har inget emot smärta, men när något tar tre gånger mer tid än det borde, och gör tio gånger ondare än det borde, då blir till och med jag lite grinig...
Nåja, tillslut åkte smycket på plats. Nu får jag väl vara lite försiktig med den och göra rent i en vecka eller nåt, så hoppas jag på att den är back to normal snart.
(Jag har dragit ned storleken på bilderna nedan, då jag vet att långt ifrån alla uppskattar närbilder på uppsvullna hål i huden. You're welcome)
Piercingen strax efter smyckesbytet. Eeeek!

Efter lite vila och en tvätt...

Taggar: Mitt liv

Digga (1 medl.)  
 Anmäl