77.895 medlemmar 2.833 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Vikken jävla …
Blogg
Göteborg 18/10
Haket Pub
Gaymap
Malmö 18/10
Bee kök & bar
Gaymap
Stockholm 18/10
Sidetrack
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
The J-way
Hej, Jonathan här. Välkommen till en av de äldsta bloggarna på Qruiser!

The J-way är bloggen om mig och mitt liv. Jag är trans-föreläsaren som ogärna pratar om trans, bögen som ofta provocerar helt utan mening, och normbrytaren som mest bara vill få vara ifred.
Åsikterna är mina och representerar inget annat.


Kontakt:
[email protected]
Kille(t), 31, Stockholm
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3950

Sex-shop på topp

Jonathan
God kväll sötnosar!
Dagens inlägg är en rekommendation: Jag var på Södermalm häromdan och besökte Love Store. Den ligger på Bondegatan 4 i Stockholm, och är nog en av de bästa fysiska shoppar med sexleksaker jag varit inne på!
Shoppens vibe är ganska "fluffig", och de har vaniljsaker så som vibratorer, dildos, flashlights etc. Men även BDSM-redskap har en hel sektion. Jag brukar oftast beställa saker online, men om en vill klämma och känna på produkter, eller bara inte kan vänta på sin order, är denna affär super. Varje gång jag varit där har det varit samma kvinna i butiken. Hennes bemötande är över all förväntan: Hon säger alltid att jag skall säga till om jag behöver hjälp, men är inte på något sätt påträngande. Jag har alltid varit på bra humör och pratat en del, så hon har pratat tillbaks. Trots detta har hon aldrig könat mig eller utgått ifrån vem jag har sex med, eller att jag alls har sex med någon annan. Detta trots att vi pratat om bland annat Tom of Finland då hon såg min väska, jag har köpt både BDSM-redskap samt dildos. Och som grädde på moset: Butiken har QX, så det är bara plocka upp den senaste numret när en har vägarna förbi!
Jag upplever ofta att det som transperson och bög kan vara ganska värdelöst att handla i fysiska shoppar, då folk vill sälja men då ofta berättar för mig vem jag är och vem jag skall ha sex med om jag köper produkten jag vill ha. Det är otroligt avtändande och har hittills aldrig hänt på Love Store, så det är dagens rekommendation från mig!
Love Store har även en online-shop som jag aldrig prövat. Denna rekommendation är alltså för den fysiska butiken i Stockholm!
Puss på er

Taggar: sex

Digga (1 medl.)  
 Anmäl