78.519 medlemmar 1.561 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Pinsamt värre...
Blogg
Järfälla 19/9
Görvälns Slott b…
Gaymap
Stockholm 19/9
After goes Secret…
Gaymap
Stockholm 19/9
Bitter Pills
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
The J-way
Hej, Jonathan här. Välkommen till en av de äldsta bloggarna på Qruiser!

The J-way är bloggen om mig och mitt liv. Jag är trans-föreläsaren som ogärna pratar om trans, bögen som ofta provocerar helt utan mening, och normbrytaren som mest bara vill få vara ifred.
Åsikterna är mina och representerar inget annat.


Kontakt:
[email protected]
Kille(t), 31, Stockholm
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 3950

Min typ

Jonathan
Något jag har insett att internet aldrig kommer befrias från, är tjejer som klagar på att alla snygga killar är gay. Detta är såklart grova fördomar och stereotyper, men stereotyper finns av en anledning: För att de existerar. Problemet med stereotyper är ju bara att folk tror att detta är det enda sättet att vara gay kille på. Och alla homosexuella killar går såklart inte till gymmet och har badrumsskåpet fullt av skönhetsprodukter. Men det är ändå en "typ" som existerar. Och detta fick mig att inse en sak.
Jag vet vad jag söker. I killar, alltså.
Jag går nämligen själv till gymmet flera gånger i veckan. Jag smörjer alltid in min kropp efter jag duschat, jag använder parfym, fixar ansiktsmask varje vecka, tvättar och återfuktar ansiktet morgon och kväll, borstar tänderna minst två gånger per dag... och det känns väldigt avlägset för mig att ha en kille som inte gör detta.
Tillåt mig att demonstrera: Nedan är en bild på två skådespelare. Danny McBride, som var med i Alien Covenant, och min favorit Luke Evans. Båda bilderna är från film-premiärer, så inget är retuscherat. Danny fyllde 40 i december förra året, och Luke fyllde 38 i april. Jag tog därför en lite äldre bild på Danny, så de är ungefär lika gamla på bilderna:
Danny är en heterosexuell man som bryr sig om andra saker än de jag nämnde ovan. Medan Luke är välklädd, välvårdad och lite lagom botoxad (spekulationer på den). Jag vet att ungdom och en snygg kropp är något som hyllas så sjukt mycket i vårt samhälle, och främst i bögvärlden. Men jag är inte ute efter någon modell. Jag vill bara ha någon som har samma värderingar som mig. Som tycker att hälsa är viktigt, och som inte har problem med "bögiga" saker som skönhetsprodukter. Och som såklart har andra värderingar som matchar med mina. Jag är till exempel superkåt på en av mina vänner som fyller 40 i år, men känner inte att jag har något som helst gemensamt med vissa av de 40-åringar som raggar på mig här på Qruiser.
Allt detta kanske känns självklart, men jag har aldrig lyckats kunna peka på konkreta saker jag värderar i en potentiell partner. Men poletten trillade tillslut ner, och det känns lite skönt ändå. Att åtminstone lite veta vilken "typ" jag har.

Taggar: Mitt liv

Digga (3 medl.)  
 Anmäl