82.806 medlemmar 2.223 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Norrlänsk delika…
Blogg
Stockholm 24/1
Maskeradaffären
Gaymap
Malmö 24/1
Beebar Malmö
Gaymap
Stockholm 24/1
Bitter Pills
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Fag For Real
Hej, Jonathan här. Välkommen till en av de äldsta bloggarna på Qruiser.

Fag For Real är bloggen om mitt bögiga liv. Om populärkultur, HIV, det normativa samhället och min vardag. Åsikterna är mina och representerar inget annat.


Kontakt:
[email protected]
Kille(t), 30, Stockholm
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3950

Sexlusten

Jonathan
Jag har alla mina sexleksaker/BDSM-redskap på samma ställe hemma, förutom min största dildo. Den bara får plats i ett skåp i badrummet, eller i köket. Badrummet kändes rimligare. Jag öppnade det skåpet igår för att leta efter något annat och insåg då att min depression totalt zoomat ut min sexlust. Jag har sagt nej till allt och alla ett bra tag nu, och insåg just igår att jag inte ens runkat på flera veckor. VECKOR!
Jag funderar lite löst på om det är rimligt att förbestämma när det är dags. Planera in en kväll i veckan eller något. Jag tänker, som heterosexuella gifta par gör när de förlorat gnistan. Fast bara för mig själv. Men sedan inser jag att det kanske blir "lite" mekaniskt att planera in en sådan grej, bara för att... eller? Jag får prova, antar jag.
Jag tänker mig alla "jag kan minsann få dig att komma till"-meddelanden till min inkorg nu, haha. Nope darlings. Jag kommer fortsätta tacka nej tills jag har lust igen. Och om det blir någon gång i år, vore det ju trevligt...
Jag har förresten såklart ingen aning om hur gifta heterosexuella par faktiskt gör. Men de gör alltid så i amerikanska TV-serier, så då måste det ju vara så....

Taggar: sex

Digga (0 medl.)  
 Anmäl