82.835 medlemmar 2.800 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Enkelt o snabbt.…
Blogg
Ooh aah, just…
Netflix..
Blogg
Göteborg 22/1
Haket Pub
Gaymap
Stockholm 22/1
Secret Garden
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Fag For Real
Hej, Jonathan här. Välkommen till en av de äldsta bloggarna på Qruiser.

Fag For Real är bloggen om mitt bögiga liv. Om populärkultur, HIV, det normativa samhället och min vardag. Åsikterna är mina och representerar inget annat.


Kontakt:
[email protected]
Kille(t), 30, Stockholm
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3950

Back in the game?

Jonathan  (uppdaterad av Jonathan)
Jag har insett att jag måste börja göra något jag bryr mig om igen. Förutom att bli frisk så jag kan jobba igen, så funderar jag på om jag skall börja med lite volontärarbete igen. Det var länge sedan nu. Jag har kollat runt på lite alternativ, och tänker att jag endast skall söka mig till saker jag verkligen brinner för. Alltså inte göra saker bara för att någon jag känner tycker att jag borde det. Jag tror det blir bättre så.
Jag kommer säkert upplevas som lite jobbig, för jag har märkt hur många fortfarande beter sig som om jag alltid ställer upp, bara för att någon behöver det. Men om andra människor konstant sätter sig i klistret så vet jag inte om jag känner att det är mitt problem längre... Jag blev bara så otroligt trött på att göra saker där jag inte kände att jag fick något tillbaks, så jag blir nog lite mer 'picky' denna gång.
Det innebär att det kanske dröjer ett tag förän något händer, men jag tänker att det kan få vara okej. Hellre att göra något riktigt nice och göra det bra, tänker jag.
Nåja. God morgon och puss på er!

Taggar: Mitt liv

Digga (1 medl.)  
 Anmäl