82.836 medlemmar 2.907 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Netflix..
Blogg
Ooh aah, just…
Enkelt o snabbt.…
Blogg
Stockholm 22/1
Hjärtat på Torget
Gaymap
Göteborg 22/1
Bee Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Fag For Real
Hej, Jonathan här. Välkommen till en av de äldsta bloggarna på Qruiser.

Fag For Real är bloggen om mitt bögiga liv. Om populärkultur, HIV, det normativa samhället och min vardag. Åsikterna är mina och representerar inget annat.


Kontakt:
[email protected]
Kille(t), 30, Stockholm
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3950

På huden

Jonathan
Det här med att dela in hudvårdsprodukter med kön är bevisat bullshit. Det finns inte manlig och kvinnlig hy, utan istället olika typer som torr, fetare, osv. Det enda som egentligen är skillnaden på skönhetsprodukter för olika kön är doften. Och det är även precis. just. därför jag oftast köper produkter för män! Det är fortfarande en sådan otrolig frihet att känna makten att själv få välja. Att få ha dofter över sin kropp som signarerar en trygg känsla jag alltid fått berättat för mig att jag inte får vara en del av.
Det händer fortfarande att personer som varit med mig länge köper typiska "tjej"-produkter. Jag tolkar det som att det är svårt att släppa taget om bilden av någon, en blir lätt blind för att beteendet är skadligt. Men numera har jag möjligheten att säga ifrån, att artigt tacka nej eller bara att inte använda dem. The freedom!
Jag köpte ny duschtvål igår. Därav dessa tankar. Väldigt oglamouröst, och också bullshit eftersom den berättar att den är till både för kropp, hår och ansikte. Inte undra på att många män har så torr hud om de använder sin tvål i ansiktet. Hemska tanke! Men som tvål utgår jag ifrån att den är brukbar, och den luktade otroligt gott. På temat... Vardagslyx, antar jag?

Taggar: Mitt liv

Digga (1 medl.)  
 Anmäl