84.185 medlemmar 1.709 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Stockholm 25/11
GAY DISCO NIGHT!!…
Gaymap
Stockholm 25/11
Chokladkoppen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Inuendo
Välkommen hem till mej!

Den här bloggen brukade vara en dagbok, den har fortgått under många år men för tillgänglighetens skull så får det bli en blogg från och med nu. Den beskriver mitt så kallade kulturalternativa leverne och lustar...

For My "non-swed" visitors I would just like to express my welcome and thanx for checking this blog out. It's a cultural and lustful view on life and i hope that you will find something of interest...
Kille, 42, Stockholms län
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 2968

Carnage x 2

Vulnerable
Fullt upp på jobb idag med en massa inspelningar, det var nasalitetsmotagning idag så det kom en massa ungar som skulle spelas in. Barn är ju sjukdomsspridare så jag badade i sprit för att undvika dessa smitthärdar :/
Var tvungen att bege mej hemåt trots kort om tid innan jag skulle in till stan men jag hann med det utan problem :)
Jag mötte Eric på utsatt tid och plats och sen traskade vi bort mot Bio Grand för kvällens bio.
Han lyckades ju strula till det i måndags och det slutade med att det för första gången blev kidnappningsbio utan honom (?)
Tyckte inte att det var riktigt okej så jag bokade in samma film ikväll med honom som jag, Paul och Marcus såg då - Carnage.
Roman Polanski tillhör ju definitivt en av mina favoriter för sin personliga stil men också för att han är en sån regissör som inte följer något speciellt mönster. Han gör vad han känner för. Denna gång en filmad pjäs om två gifta par som träffas för att prata om sina barn som hamnat i en konflikt. Mötet utspelas i realtid och börjar civilliserat men urartar ganska snart och blir en sanslös komisk färd som är ren njutning.
Väldigt vackert foto av Polanskis samarbetspartner Pawel Edelman, knivskarpt manus som svämmar över av one-liners och träffsäker samhällskritik :)
Ensemblen bestående av Kate Winslet, Jodie Foster, Christophe Waltz och John C. Rilley gör ett makalöst bra jobb och Polanski själv dyker själv upp som en nyfiken granne.
Har väntat på den här filmen i ett och ett halft år och hade skyhöga förväntningar, dem möttes och överträffades!!!! :)
SE!!!!!!!!

Taggar: personligt nöje film & video samhälle kultur

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl