77.126 medlemmar 1.918 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Underbar shoppin…
Blogg
Ooh aah, just…
Söndag...
Blogg
En hivdivas bekä…
Tanke känsla …
Blogg
Stockholm 19/11
Posithiva Gruppen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Gretchen
Gretchens vardag är som ett enda långt party. Välkommen att följa med här. <3
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 2698

Vem vinner mello??

GretchensParty
Tja, tja bloggen!
Vilket knepigt melloår detta är. På många sätt är årets tävling ett lågvattenmärke, samtidigt som det finns ett och annat guldkorn att plocka. De senaste föregående åren har jag inte kunnat hitta mer än 1-2 låtar att spela och som funkar men i år finns det fler, anser jag.
Jessica Anderssons låt har växt på mig och jag tycker att Party Voice är en bra party song.
Benjamin Ingrosso rippar Justin Timberlake rakt av men gör det såpass bra att det funkar det med.
Margaret är miin personliga favorit med In my cabana men jag tror inte att den kommer att vinna även om jag kommer att spela den ett tag framöver.
Victor & Samirs låtskrivare hade formen klar för gossarna långt innan de var födda. Detta är vår tids Modern Talking där alla låtar låter exakt likadant MEN det funkar oerhört bra. Varenda låt de släppt är en dansgolvsdänga och så även Shuffla.
Jag vet att många gillar mendez men efter att lidit min igenom hans falsksång i andra chansen orkar jag inte riktigt. Refrängen är bra men jag hade önskat mig lite mer up-tempo. Kanske kommer det en riktigt bra remix på den här låten inom kort? Isåfall blir det bra.
Jag tål inte Robert Gustafsson. Han var bäst i skilling gänget och nu är han den tredle medlemen i Stefan & Krister. Jag veeeeeet att folk gillar detta. Folk kommer att rösta på detta. Det ääääär ohygligt men jag fattar att det kommer att funka i Sverige. På något sätt önskar jag att han vinner så skickar vi ut honom i ESC och kommer sist och så var det löst.
Resten tycker jag var Meh och det beror mest på att jag personligne inte gillar balader. Alls. Jag somnar på stört av sega låtar  och därför lämnar jag dem åt sidan.
Hur tror du att det kommer att gå?
Kram
Gretchen

Taggar: nöje tv musik

Kommentarer (1)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl